- 21 Aralık 2018
- 278
- 477
- 28
- Konu Sahibi Masalruya6
Sende dugunden once yap gide
Hic yaniii:):) digundede gonlunce oyna sonraa:):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende dugunden once yap gide
Ay tatli sevilmezmi bende hasta olmaya yakin hep tatli tuketmek istiyorum gerci normalde de tatliyi cok seviyomda gelelim yaninda kalalim biraz sen bizi besiye cekYa inanmiyorum bu dubyada bu kadar harika bi ozellik mi olur yiyip yiyip kilo almamak Allahm neden ben degil.neden
Benimle bi hafta gecirin sonuc gelsin kaloriler agzimin tadini baya bilirim bosa gelmio kilolar adet olcam yine gelio tatli krizleri mesela
Hazir canim sagolsun annemler yaklasik herseyden 50 tane havlu 50 tane tulbent yapmislar ben dogdugumdan beri ceyiz duzuolar
ayy buyuuk konusmuyum da bi dakika durmam o cocugun yaninda sevinebilrisin canim kiz gerizekaliymis
Bencede basalim ac kapiyi turgay abii biz geldik die
Bencede dugununuzde niye oturcaksiniz rahat rahat dokun kurtlariniziHic yaniii:):) digundede gonlunce oyna sonraa:):)
Benim mod biraz düşük kızlar sonra yazayım olmadı sizin de keyfiniz kaçmasın xxo gelirse söyleyin sıradaki şarkıyı bana göndersin :)
Aynen degdi gercektenGercekten gruba nazar degdi...
Neyin var?
Ayy kuzum ya çok seviniyorum böyle olunca inan içim rahatlıyo çok ki parmağınla bile öyle oluyorsa yani diğer türlü kan gelmemesi imkansız gibi:)Kizlar ben parmaklarimla birazcik daha acmaya calisiyorum bikac gundur hem yine kan geldi hemde birazcik daha acildi bi milim bile olsa aci azcik daha azalmaya basladi. Yani uzulmeyin imkansiz bisey kan gelmemesi hala gelio demekki iliskiye girdikce gelcek
Kizlar ben parmaklarimla birazcik daha acmaya calisiyorum bikac gundur hem yine kan geldi hemde birazcik daha acildi bi milim bile olsa aci azcik daha azalmaya basladi. Yani uzulmeyin imkansiz bisey kan gelmemesi hala gelio demekki iliskiye girdikce gelcek
Demekki ilsikiye girdikce gelcek canim iyi bak aciliyosa her iliskide acilcak demkkiKizlar ben parmaklarimla birazcik daha acmaya calisiyorum bikac gundur hem yine kan geldi hemde birazcik daha acildi bi milim bile olsa aci azcik daha azalmaya basladi. Yani uzulmeyin imkansiz bisey kan gelmemesi hala gelio demekki iliskiye girdikce gelcek
Gecmis olsun canimYa ben her şeyi okuyamadım biraz rahatsızım grip oldum baş ağrım var yatıyorum öyle neler yaptınız ayrıca kutlarım delice sohbet edebileceğimiz bir yer olmuş
Sensiz olmaz sensiz olmazzzzzzsen ayrı trende ben ayrı garda => bu da güzel bir şarkı burayı yeni bulabildim diğer başlığa bakıyordum ben
Hakediyosunuz efenim :))
Çok şımartılıyorum ama olmaz böyle teşekkür ederim ama hepimiz şahaneyiz