gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bide kadinlar cok zor derler alakasi yok bence keske bunlarin yaninda bize bide kullanma kulavuzu verseler isimiz cok kolay olurdu
Onlra görede biz zormuşuz bizi anlamıyolarmış beyinlet küçük onların tatlım bizim düşündügümüzü onlar düşünmezler yüzeysel bakarlar herşeye

Hiç sıkma canını konu basit bişeyse bitmez bence onlarda cezalandırma yöntemi vardır
Son zamanlar benimle yeterince ilgilenmiyo sinirlendim bende ay bunlarin cezalandirmalarindan biktik usandik buda beni aramayarak cezalandirir kendisi nasilsa arar diye aramam ama

Son zamanlar benimle yeterince ilgilenmiyo sinirlendim bende ay bunlarin cezalandirmalarindan biktik usandik buda beni aramayarak cezalandirir kendisi nasilsa arar diye aramam ama
Onalr kadınlar zor deyip durmasın bakalım kendileri çözülemeyecek kdr dolaşık varlıklar 1 çiçek alsalar ayılıp bayılırız canım bebeğim deseler erir gideriz neremiz zor bizim Allah aşkına

İlgisizlik bendr senin gibiyim ya ilgi alaka olöayımca sinirlenir bi yerde patlarım haklısın bıktık ama anlamıyolar arama bu sefer sende bak bogazmanzarasının dedigini yap yaz sil yaz sil meraketsin

Onalr kadınlar zor deyip durmasın bakalım kendileri çözülemeyecek kdr dolaşık varlıklar 1 çiçek alsalar ayılıp bayılırız canım bebeğim deseler erir gideriz neremiz zor bizim Allah aşkına
Ay hakkaten ya bi canim deseler eriyoruz cok bisey yapmalarina gerek yok zaten ne istiyolar daha ya heralde kotu olmak lzim insn o zaman kiymetli oluyo

İlgisizlik bendr senin gibiyim ya ilgi alaka olöayımca sinirlenir bi yerde patlarım haklısın bıktık ama anlamıyolar arama bu sefer sende bak bogazmanzarasının dedigini yap yaz sil yaz sil meraketsin
Bende patladim iste dayanamadim yok aramiycam gercekten ben aradikca bu duzelmiyo ay hakkaten onunda super bi taktik ama tuttum ben yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…