-
- Konu Sahibi Masalruya6
- #1.021
Ooo erkekler anlamak mı tatlım inkansız gbi garip yaratıklar ya anlayamayız onları :)Cok rahatlar ya bi tane rahat var oda beni buldu saniyodum demek hepsi rahatbu erkeklerin niye bukadar zekasizlar acaba ya kurudum ben kurudum
İnsallah olsun hepmiz aciya raziyiz burdaOlsunda acılı olsun hepimizin :)
Allh kavustursun seni de bi an once canim yaNoldu kuzum sana sanki moralin mi kötü. Vala sarıldım da işte yine gitti ama zor oluyo.
Sorma kuzum ya benimdr şansıma hep mesafeydi ilişkilerim alışıyodum gidince boşluga düşüyosun ona dayanamıyo insanSeni en iyi ben anlarim uzaklik zor
İnsallah kuzumKurumazsin kurumazsin :)
Bide kadinlar cok zor derler alakasi yok bence keske bunlarin yaninda bize bide kullanma kulavuzu verseler isimiz cok kolay olurduOoo erkekler anlamak mı tatlım inkansız gbi garip yaratıklar ya anlayamayız onları :)
Hiç sıkma canını konu basit bişeyse bitmez bence onlarda cezalandırma yöntemi vardırYa sevglimle aramiz iyi degil ask acisi cekiyorum
Onlra görede biz zormuşuz bizi anlamıyolarmış beyinlet küçük onların tatlım bizim düşündügümüzü onlar düşünmezler yüzeysel bakarlar herşeyeBide kadinlar cok zor derler alakasi yok bence keske bunlarin yaninda bize bide kullanma kulavuzu verseler isimiz cok kolay olurdu
Son zamanlar benimle yeterince ilgilenmiyo sinirlendim bende ay bunlarin cezalandirmalarindan biktik usandik buda beni aramayarak cezalandirir kendisi nasilsa arar diye aramam amaHiç sıkma canını konu basit bişeyse bitmez bence onlarda cezalandırma yöntemi vardır
Kesinlikle bizim gibi ayrintili dusunemiyolad adamlar sig dusunuyolar kapasite onlarda okadarOnlra görede biz zormuşuz bizi anlamıyolarmış beyinlet küçük onların tatlım bizim düşündügümüzü onlar düşünmezler yüzeysel bakarlar herşeye
Bugun benimde aklima geldi ya ben umudumu kestim ondan girmez heralde artik yaArtık Hilal’den ümidimizi keselim dimi daha da girmez bence aklıma gelip duruyo sürekli
Onalr kadınlar zor deyip durmasın bakalım kendileri çözülemeyecek kdr dolaşık varlıklar 1 çiçek alsalar ayılıp bayılırız canım bebeğim deseler erir gideriz neremiz zor bizim Allah aşkınaSon zamanlar benimle yeterince ilgilenmiyo sinirlendim bende ay bunlarin cezalandirmalarindan biktik usandik buda beni aramayarak cezalandirir kendisi nasilsa arar diye aramam ama
İlgisizlik bendr senin gibiyim ya ilgi alaka olöayımca sinirlenir bi yerde patlarım haklısın bıktık ama anlamıyolar arama bu sefer sende bak bogazmanzarasının dedigini yap yaz sil yaz sil meraketsinSon zamanlar benimle yeterince ilgilenmiyo sinirlendim bende ay bunlarin cezalandirmalarindan biktik usandik buda beni aramayarak cezalandirir kendisi nasilsa arar diye aramam ama
Harbiden ya noldu acaba olumlumudur sizce ondan mı yazmıyo kötü bişey olsa söylermiydiArtık Hilal’den ümidimizi keselim dimi daha da girmez bence aklıma gelip duruyo sürekli
Ay hakkaten ya bi canim deseler eriyoruz cok bisey yapmalarina gerek yok zaten ne istiyolar daha ya heralde kotu olmak lzim insn o zaman kiymetli oluyoOnalr kadınlar zor deyip durmasın bakalım kendileri çözülemeyecek kdr dolaşık varlıklar 1 çiçek alsalar ayılıp bayılırız canım bebeğim deseler erir gideriz neremiz zor bizim Allah aşkına
Bende patladim iste dayanamadim yok aramiycam gercekten ben aradikca bu duzelmiyo ay hakkaten onunda super bi taktik ama tuttum ben yapabilirimİlgisizlik bendr senin gibiyim ya ilgi alaka olöayımca sinirlenir bi yerde patlarım haklısın bıktık ama anlamıyolar arama bu sefer sende bak bogazmanzarasının dedigini yap yaz sil yaz sil meraketsin
Ama hic girmemis buraya canim ben girdigi tarihe baktim taa yilbasinda girmis okadarHarbiden ya noldu acaba olumlumudur sizce ondan mı yazmıyo kötü bişey olsa söylermiydi
Baktim simdi 30 aralikta girmisHarbiden ya noldu acaba olumlumudur sizce ondan mı yazmıyo kötü bişey olsa söylermiydi