gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ablam evlendi aslında her kafadan bir ses çıkıyor ama ben daha adapte olamadım sanırım kuzum :KK48:
Him ondan fikir alabilirsin o zaman boyle bi skntin var kafan dolu onun buyuj etkisi vardir tabiki canim o sonucta hallolcak bisey halledilcek bisey onu dusunup su guzel gunlerini mahvetme tadini cikar

doğru kızlar haklısınız bu sayfa çok güzel olmuş ancak diğer sayfa da çok önemli ya da o başlık altında bir sayfa çünkü hepimiz bir şekilde orada buluştuk tecrübeli arkadaşlar sayesnde bir sürü şey öğrendik en azından ben kendi adıma bilgi sahibi oldum. şimdi başkaları da inanın aratıp bakar aynı konuya ve buradaki deneyimli arkadaşların paylaşımları çok önemli naçizane :)

doğru kızlar haklısınız bu sayfa çok güzel olmuş ancak diğer sayfa da çok önemli ya da o başlık altında bir sayfa çünkü hepimiz bir şekilde orada buluştuk tecrübeli arkadaşlar sayesnde bir sürü şey öğrendik en azından ben kendi adıma bilgi sahibi oldum. şimdi başkaları da inanın aratıp bakar aynı konuya ve buradaki deneyimli arkadaşların paylaşımları çok önemli naçizane :)
Haklısın cnm ama zaten operasyonla ilgili sorular diğer sayfadan yazılır burası daha kafa dağıtmak için fln diğer sayfayı boş şeylerle doldurmamak adına

X