- 1 Haziran 2019
- 472
- 574
- Konu Sahibi Masalruya6
- #7.321
Sagol canm benm böyle cevaplar içime su serpiyor insallah güzel olacak herseyKorkma canım herkesin kanaması oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canm benm böyle cevaplar içime su serpiyor insallah güzel olacak herseyKorkma canım herkesin kanaması oluyor
İçin rahat olsun diye de değil gerçekten öyle, sadece düğün öncesi çıkabilmek mesele o da çıkılır zaten benceSagol canm benm böyle cevaplar içime su serpiyor insallah güzel olacak hersey
Benim olursa eğer başka şehir falan olacak çok sknti olur o yüzden evlilik öncesi nisanliyken daha mantikli geliyor ve de bu stresten düğün öncesi kurtulmak daha iyi olur diye düşünüyorum kendi acimdanİçin rahat olsun diye de değil gerçekten öyle, sadece düğün öncesi çıkabilmek mesele o da çıkılır zaten bence
Ona sen karar vermelisin tabi ki canım. Benim de iki düğün olacak iki düğün arası 1 gün düşündüğüm için düğün vakti sorun olmazmış gibi geliyor.Benim olursa eğer başka şehir falan olacak çok sknti olur o yüzden evlilik öncesi nisanliyken daha mantikli geliyor ve de bu stresten düğün öncesi kurtulmak daha iyi olur diye düşünüyorum kendi acimdan
Bize yapcak baska care kalmiyo canim ya malesefcanım benim ya duygularıma tercüman olmuşsun o kadar haklısın ki
Korkma canim hallolur insallah korkma herkes kurtuldu sende kurtulursun canimInşallah senin icin de güzel olur canm ben hala stresliyim doktor evlenmeden 3 gün önce gel dedi ya dikiş atacak ondan aksilik çıkarmı diye korkuyorum o yüzden nisanlanınca bu isi halletmeye caliscam
Valla kızlar benimde düğünüm haftaici olacak kınamdan bir gün önce annemlerle dısarı cıkıcam siz oturun geliyorum diyip yaptırıcam yksa nişanlım mümkünatı yok beni yalnız bırakmazKorkma canim hallolur insallah korkma herkes kurtuldu sende kurtulursun canim
Niye bırakmıyor ki canım ya pöfff bi de böyle garip şeyler varValla kızlar benimde düğünüm haftaici olacak kınamdan bir gün önce annemlerle dısarı cıkıcam siz oturun geliyorum diyip yaptırıcam yksa nişanlım mümkünatı yok beni yalnız bırakmaz
Kendince beni sürüklemek istemiyor nereye bırakılacaksa kendi işi olduğu içinde vakit cok sorun olmuyor onun için ama annemlerle gezmeye gidiyorum diyip cıkıcam zaten işlem kısa sürücek :)Niye bırakmıyor ki canım ya pöfff bi de böyle garip şeyler var
Düğün öncesi o stresi de yaşamak çok zor geliyor bana. En başından beri düğün gecesi planlıyordum ama iş ciddiye doğru gdnce korkum artti ondan nişanlaninca kurtulma planım var canm olur da kurtuluruz insallah bu saçma ve can sıkıcı durumdanOna sen karar vermelisin tabi ki canım. Benim de iki düğün olacak iki düğün arası 1 gün düşündüğüm için düğün vakti sorun olmazmış gibi geliyor.
Inşallah canm benim. Tek dileğim bu durumdan 4 5 ay icin de kurtulmak ya insallah olur da düşünmeyiz ve mutlu oluruz artıkKorkma canim hallolur insallah korkma herkes kurtuldu sende kurtulursun canim
Sen genede dikkat et cnkü ilişki planlarsın olmaz parana yazık olur iyice ayarlaInşallah canm benim. Tek dileğim bu durumdan 4 5 ay icin de kurtulmak ya insallah olur da düşünmeyiz ve mutlu oluruz artık
Tamam diyecek mi peki nişanlı iken kuzumDüğün öncesi o stresi de yaşamak çok zor geliyor bana. En başından beri düğün gecesi planlıyordum ama iş ciddiye doğru gdnce korkum artti ondan nişanlaninca kurtulma planım var canm olur da kurtuluruz insallah bu saçma ve can sıkıcı durumdan
10-15 Dk sürüyormuş evet canım hallolur sanki. Yarım saatte bütün her şeyKendince beni sürüklemek istemiyor nereye bırakılacaksa kendi işi olduğu içinde vakit cok sorun olmuyor onun için ama annemlerle gezmeye gidiyorum diyip cıkıcam zaten işlem kısa sürücek :)
Benimki tamam demiyor mesela bende üstelemedim bu sefer neden bu ısrar diyecekTamam diyecek mi peki nişanlı iken kuzum
Aynen kuzum inşallah aksilik olmaz10-15 Dk sürüyormuş evet canım hallolur sanki. Yarım saatte bütün her şey
Ben teklif dahi edemem sanırım o da karşı canımBenimki tamam demiyor mesela bende üstelemedim bu sefer neden bu ısrar diyecek
Bende teklif etmedim kuzum laf arasında o söyledi ben böyle düşünüyorum diye aslında en garanti o gibi stresli olsadaBen teklif dahi edemem sanırım o da karşı canım
Katılıyorum sana kuzumBende teklif etmedim kuzum laf arasında o söyledi ben böyle düşünüyorum diye aslında en garanti o gibi stresli olsada
Evet canm ıyi plan yapmak lazım bosa giderse bide geçici 2 kere yapılmıyor sanırım 1 kere diye duydum. Bide benm ki geçici mi olacak anlamiom ki kalıcı diye oldum yine gidip dikiş attiracamSen genede dikkat et cnkü ilişki planlarsın olmaz parana yazık olur iyice ayarla