- 21 Nisan 2013
- 1.690
- 3.819
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.101
Yavaş yavaş eriyip düşecektir artık cnmTuvalette düştü cnm bildiğin yani yerinden ayrilmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yavaş yavaş eriyip düşecektir artık cnmTuvalette düştü cnm bildiğin yani yerinden ayrilmis
Bende dikkat etmeye çalışıyorum abur cubur yemiyorum artık ama dün tatlı yedimSenin nasil gidiyo diyet
O kadar olur onemli olan az ye :) yine de madem kuralı bozdun ceza olarak bi saat yürüyüs+10 dk ip atlama yap ona ragmen erimez o tatli da neyseBende dikkat etmeye çalışıyorum abur cubur yemiyorum artık ama dün tatlı yedim
Benimde tam oyle gelmisti normal yani.Kızlar bugün elime ip geldi benim 2 3 parca ama elimde oynarken eridi yok oldu resmen
Benim 18. Gunde basladi düsmye cogu dustu kalani da erimisti sanirimİpler nasıl eriyor kaçıncı gününde kızlar
İnsallah hepiniz hemen gider halledersiniz kuzum.bencede yani ona bi gidin bi sorun esneme olmusmu bi sorun varmi acilirmi hepsini sorun.. şu an çünkü kalan yer benim (zaten hepsi duruyo da zarin) esnedi yani korkmayin siz ama neye göre esnedi anlamadim da.girerken esniyo o yüzden siz sıkıstırın sorun nolur nolmaz bi müdahale etsin eger öyle bi durum olursaEvet canim ona gidicez canomda ona gidelim diyo sorucagimiz seyleri sorariz diyo
Ah ahh kizlar bundan bikac ay önce bu durumdaymisim Allahima cok sukur gecti bu da. Rabbim hepinize bu ferahligi versin.. ne güzel destek olmustunuz bana ya. Seviyorum sizi gercekten en zor gunlerimde bi Allah bi ben bide siz vardiniz yanimda. İnsallah sizde geriye dönüp bakıncs hatirlayip sükür dersiniz. O zaman bu dert en buyugu gibi gelirdi simdi cok bos geliyo yasayinca anliyo insan da iste yasayana kadar..çok sağol cam bnm zaten siz olmasanız çekilcek dert değil kendimi bırakmak istemiyorum ama dayanamıyorum.. her ihtimali tekrar tekrar düşünmek çok yoruo insanı bıktım artık bi an itiraf etsemmi diyrm sonra etsem nolcakki diyorum diktrmesem diktrsem derken aksamı ediyorum. Rabbim bu cektiğim sıkıntıları huzura çevrsin inşallah inanılmaz kötüyüm.
Sabah yine düştü hatta düğümlü haliyle o kapkalın ip elimde oynayınca eridi cansizlasmis iyice inşallah tutmuştur yaa. Kızlar bide ben hala regl olmadım günüm 15 gün geçti ve işlem sonrası hiç olmadimBenimde tam oyle gelmisti normal yani.
Benim 18. Gunde basladi düsmye cogu dustu kalani da erimisti sanirim
Inşallah cnm bunuda atlatırız bi gün bu kötü günleri unutturacak iyi günler yaşarızAh ahh kizlar bundan bikac ay önce bu durumdaymisim Allahima cok sukur gecti bu da. Rabbim hepinize bu ferahligi versin.. ne güzel destek olmustunuz bana ya. Seviyorum sizi gercekten en zor gunlerimde bi Allah bi ben bide siz vardiniz yanimda. İnsallah sizde geriye dönüp bakıncs hatirlayip sükür dersiniz. O zaman bu dert en buyugu gibi gelirdi simdi cok bos geliyo yasayinca anliyo insan da iste yasayana kadar..
Stresten o canim..Sabah yine düştü hatta düğümlü haliyle o kapkalın ip elimde oynayınca eridi cansizlasmis iyice inşallah tutmuştur yaa. Kızlar bide ben hala regl olmadım günüm 15 gün geçti ve işlem sonrası hiç olmadim
O kadar olur onemli olan az ye :) yine de madem kuralı bozdun ceza olarak bi saat yürüyüs+10 dk ip atlama yap ona ragmen erimez o tatli da neyse
Bende yemis olabilirm azcik tatli sana diyorum ama ama olsun pes etmek yok devam
[/QUOTE
Nefsinizi koreltecek kdr yiyin yine kızlar tamamen kesmek imkansız bence
Ben de cok farklı değilim İnan kafam cok karmakarışık yaklaştıkça her sey kötüye gidecek gibi geliyo kendimi güzel şeylere bir türlü adapte edemiyorum en kötüyü düşünüyorum hep Allah her şeyi güzele huzurlu anlara kavuştursun inşAh ahh kizlar bundan bikac ay önce bu durumdaymisim Allahima cok sukur gecti bu da. Rabbim hepinize bu ferahligi versin.. ne güzel destek olmustunuz bana ya. Seviyorum sizi gercekten en zor gunlerimde bi Allah bi ben bide siz vardiniz yanimda. İnsallah sizde geriye dönüp bakıncs hatirlayip sükür dersiniz. O zaman bu dert en buyugu gibi gelirdi simdi cok bos geliyo yasayinca anliyo insan da iste yasayana kadar..
Yok cnm 35. Günüm bugün 15 diye regl gecikmesine dedimStresten o canim..
Evet bana da öyle dugumu erimeye yuz tutmus ip geliyodu.. kacinci gunun 15 mi
Aynen ya o adapteyi bende yapamıyorum bi türlü hep bi yanım huzursuz mutlu olamiyorumBen de cok farklı değilim İnan kafam cok karmakarışık yaklaştıkça her sey kötüye gidecek gibi geliyo kendimi güzel şeylere bir türlü adapte edemiyorum en kötüyü düşünüyorum hep Allah her şeyi güzele huzurlu anlara kavuştursun inş
Kurtulmuş ol inşallah canımkızlar benim iki ay oldu bugün tam olarak
Aynen esneme fln oluyomu onu merak ediyoruz kesin yirtilirmi esneme olduysa bisey olurmu bi ton sey yaİnsallah hepiniz hemen gider halledersiniz kuzum.bencede yani ona bi gidin bi sorun esneme olmusmu bi sorun varmi acilirmi hepsini sorun.. şu an çünkü kalan yer benim (zaten hepsi duruyo da zarin) esnedi yani korkmayin siz ama neye göre esnedi anlamadim da.girerken esniyo o yüzden siz sıkıstırın sorun nolur nolmaz bi müdahale etsin eger öyle bi durum olursa
Canim artik iplerin eriyodur dusuyodur korkma canim adetin ilac fln kullandiysan ondanda degismistir zamani canimSabah yine düştü hatta düğümlü haliyle o kapkalın ip elimde oynayınca eridi cansizlasmis iyice inşallah tutmuştur yaa. Kızlar bide ben hala regl olmadım günüm 15 gün geçti ve işlem sonrası hiç olmadim
Ağrı kesici kullandım cnm bide bu ay stresli geçti malum ondan galiba. Keşke tuttuğunu anlayabileceğimiz bisey olsaydı ya senin hala ip var mı cnm resimde yok gibiydi amaCanim artik iplerin eriyodur dusuyodur korkma canim adetin ilac fln kullandiysan ondanda degismistir zamani canim