gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

@neliz iyiyim bende canım aynı devam
Kızlar leslie yapsam zararı olur mu ki çok esneme hareketi falan yapmiyo yürüyüş gibi
Ne kdr gecmisti islemin üstünden o cok hafif bisey bence bisey olmaz
dogru söylüyon canım porsiyonu küçültüp spor yapsak zaten bişey kalmaz ben bugday ekmeği yerdm onuda bıraktım şekeri bıraktım akşam yemegini bıraktım porsiyonu küçülttm yürüyüşede başladm bakalım nasıl olcak. Ara verince zorlanmazmısın kuzum
aynen çok iyi geliyomuş ödem atmada yardımcı oluyo canım
Yok kuzum zaten haftada 3 4gün yuruyus ideal her hafta 3 gün yapmaya caliscam

Ne kdr gecmisti islemin üstünden o cok hafif bisey bence bisey olmaz

Yok kuzum zaten haftada 3 4gün yuruyus ideal her hafta 3 gün yapmaya caliscam
Süpersin canım bende 6 dan sonra birşey yemeyeceğim artık elimden geldiği kadar yürüyüşüde bir ay dolunca yapmaya başlarım bozmadın değil mi diyetini :KK64:

Süpersin canım bende 6 dan sonra birşey yemeyeceğim artık elimden geldiği kadar yürüyüşüde bir ay dolunca yapmaya başlarım bozmadın değil mi diyetini :KK64:
Ya canim bozmamaya calisiyrum ama gecmiste dhaa sıkı diyet yapmisligim da vardi yani..napsam bilmiyorum ya cok siskinlik var suyu da iciyorum bol aslinda ama

Ben bugun güya yürüyüse ara veriyodum yine yurudum bi saat.. oglen yemegi yemeyi unuttum.. aksam yedim simdi de biraz kuruyemis atstryrm bence hakettim cunku ogun atladim arti yuruyus yaptim :)
Kizlar kontrole turgay beye mi gitceksiniz

Ben bugun güya yürüyüse ara veriyodum yine yurudum bi saat.. oglen yemegi yemeyi unuttum.. aksam yedim simdi de biraz kuruyemis atstryrm bence hakettim cunku ogun atladim arti yuruyus yaptim :)
Kizlar kontrole turgay beye mi gitceksiniz
Haletmissin cok yorulmussun :)) evet canim ona gidebilirsek gitcez ay bi gitseydik hayirlisiylA

X