- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- Konu Sahibi Masalruya6
- #5.081
Ben hala kontrole gidemedim kızlar gidemiyorum da kaldım öylece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kdr gecmisti islemin üstünden o cok hafif bisey bence bisey olmaz@neliz iyiyim bende canım aynı devam
Kızlar leslie yapsam zararı olur mu ki çok esneme hareketi falan yapmiyo yürüyüş gibi
Yok kuzum zaten haftada 3 4gün yuruyus ideal her hafta 3 gün yapmaya caliscamdogru söylüyon canım porsiyonu küçültüp spor yapsak zaten bişey kalmaz ben bugday ekmeği yerdm onuda bıraktım şekeri bıraktım akşam yemegini bıraktım porsiyonu küçülttm yürüyüşede başladm bakalım nasıl olcak. Ara verince zorlanmazmısın kuzum
aynen çok iyi geliyomuş ödem atmada yardımcı oluyo canım
Süpersin canım bende 6 dan sonra birşey yemeyeceğim artık elimden geldiği kadar yürüyüşüde bir ay dolunca yapmaya başlarım bozmadın değil mi diyetiniNe kdr gecmisti islemin üstünden o cok hafif bisey bence bisey olmaz
Yok kuzum zaten haftada 3 4gün yuruyus ideal her hafta 3 gün yapmaya caliscam
Ya canim bozmamaya calisiyrum ama gecmiste dhaa sıkı diyet yapmisligim da vardi yani..napsam bilmiyorum ya cok siskinlik var suyu da iciyorum bol aslinda amaSüpersin canım bende 6 dan sonra birşey yemeyeceğim artık elimden geldiği kadar yürüyüşüde bir ay dolunca yapmaya başlarım bozmadın değil mi diyetini
Senin nasil gidiyo diyetKızlar bence hepimiz spora başlayalım kiloyla ilgisi yok sizlerde sağlıklı yaşamak için ihtiyacınız varsada kilo almak için yapabilirsiniz
Canim yesil çay vucuttaki odemi atiyoYa canim bozmamaya calisiyrum ama gecmiste dhaa sıkı diyet yapmisligim da vardi yani..napsam bilmiyorum ya cok siskinlik var suyu da iciyorum bol aslinda ama
Bizde gidemedik halaa canimBen hala kontrole gidemedim kızlar gidemiyorum da kaldım öylece
e ne olcak böyle benim tuttu mu tutmadımı muallakBizde gidemedik halaa canim
Kuzum mecbur gidicez yol parasi olsa hemen gidicezde yok malesefe ne olcak böyle benim tuttu mu tutmadımı muallak
yol parası zaman Aff affKuzum mecbur gidicez yol parasi olsa hemen gidicezde yok malesef
Turgay beye mi gideceksiniz cnm sizKuzum mecbur gidicez yol parasi olsa hemen gidicezde yok malesef
Evet canim ona gidicez canomda ona gidelim diyo sorucagimiz seyleri sorariz diyoTurgay beye mi gideceksiniz cnm siz
Eriyodur canim iplerinKızlar bugün elime ip geldi benim 2 3 parca ama elimde oynarken eridi yok oldu resmen
Haletmissin cok yorulmussun :)) evet canim ona gidebilirsek gitcez ay bi gitseydik hayirlisiylABen bugun güya yürüyüse ara veriyodum yine yurudum bi saat.. oglen yemegi yemeyi unuttum.. aksam yedim simdi de biraz kuruyemis atstryrm bence hakettim cunku ogun atladim arti yuruyus yaptim :)
Kizlar kontrole turgay beye mi gitceksiniz
Tuvalette düştü cnm bildiğin yani yerinden ayrilmisEriyodur canim iplerin
Yavaş yavaş yap cok yüklenme bianda cnmBen bugun güya yürüyüse ara veriyodum yine yurudum bi saat.. oglen yemegi yemeyi unuttum.. aksam yedim simdi de biraz kuruyemis atstryrm bence hakettim cunku ogun atladim arti yuruyus yaptim :)
Kizlar kontrole turgay beye mi gitceksiniz