gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bi arkadaşım 2 haftadır diyetteydi bugün gördüm çok zayıflamış sordum ne yaptığını sabah uyanınca 2 3 bardak ac karna suiçiyormuş sonra kahve içiyormuş öğlene doğru 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek peynir filan yiyormuş akşamda yine kepekli ekmek ve sadece çorba içiyormuş bol su ve gün içinde acıkırsa kuru meyve yemiş
Hersey tamam ama ben canim sıkılınca abur cubura veriyorum kendimi onu nasil engellicem bilmiyorum.. neyse bu aksam 6 dan sonra hicbisey yemicem kesinlikle

Çok mantıklı geldi canım ama akşam kriz geliyor cayın yanında resmen bana :)
Al benden de o kadar heleki evde bi tatli olmasin yani gider gelir bakisirim sonunda yerim yani. Bide kizlar bunun dogumu osu busu var simdi fazlamiz olursa o zaman napcaz.
Canım vala aziöli olsak verrizde işte az önce bogazmanzarasının gönderdği linke baktım okudum hepsini kızda muhteşem bi değişim olmuş yaa. Birde kız çok su içsem yarıyo kilo yapıyo demiş yani olması gerekn kadar diyo acaba çok su içmesek mi onada takıldım :)
Kuzum o kisiye gore degisir bence o kiza da yramio da siskinlik yapio onda hoslanmamis olabilir bide su icmeyi sevmiosa bahanesi omustur..
Ama kizn degisimi harika yaaa resmen bi karis olmus beli sonraki sayfalara baktin dimi en son haline kadar var baya foto paylasmis

Gündüz değil cnm da banada akşam yemeğinde geliyo kendimi tutamıyorum resmen galiba çorba harici bütün yemekleri o an masadan kaldırmak lazım görünce dayanamıyor insan :KK70: bide işlem dolayısıyla hareket tam yapamıyorum ya o kilo yaptı bende şu 1 ayda 55 kiloydum işlem öncesi şu an kaç bilmiyorum gerçi ama. Karar verdim boğazımıtutacağım bende
Canim hafif tempolu yuruyus yap gunde 40 dk o bile ne kadar farkettirir.. isleme zarar vermez ben iki ay sonra kostum bile korkma

Kızlar bi arkadaşım 2 haftadır diyetteydi bugün gördüm çok zayıflamış sordum ne yaptığını sabah uyanınca 2 3 bardak ac karna suiçiyormuş sonra kahve içiyormuş öğlene doğru 1 yumurta 1 dilim kepekli ekmek peynir filan yiyormuş akşamda yine kepekli ekmek ve sadece çorba içiyormuş bol su ve gün içinde acıkırsa kuru meyve yemiş
Suyu bende cok sıkılınca buyuk bi sürahiye doldurup icine elma dilimleri atiyorum mis gibi elma kokuyo hem.. bazen tarcin bazen limon portakal bazen sade kafama ne eserse.. bi günde detoks yapsak iyi olur sadece yesil icecekler hicbisey yenmicek

Al benden de o kadar heleki evde bi tatli olmasin yani gider gelir bakisirim sonunda yerim yani. Bide kizlar bunun dogumu osu busu var simdi fazlamiz olursa o zaman napcaz.

Kuzum o kisiye gore degisir bence o kiza da yramio da siskinlik yapio onda hoslanmamis olabilir bide su icmeyi sevmiosa bahanesi omustur..
Ama kizn degisimi harika yaaa resmen bi karis olmus beli sonraki sayfalara baktin dimi en son haline kadar var baya foto paylasmis
Dogru söylüyosun kuzum kişiden kişye değişir. Gördüm gördüm acayip bi değişme olmul nasıl incelmiş o ya vala azmine hayran kaldım kızın ay bizde öyle olsak. Bende sizin gbi tatlı krizine giriyorum canım sıkılınca bşeyler yemek istiyorum ama yani yeter diyorumda nereye kadar dayanabilcem bilmiyorjm o yğzden motive destek şart kızlar :) bu sefer kararlıyım yazda geliyo

Dogru söylüyosun kuzum kişiden kişye değişir. Gördüm gördüm acayip bi değişme olmul nasıl incelmiş o ya vala azmine hayran kaldım kızın ay bizde öyle olsak. Bende sizin gbi tatlı krizine giriyorum canım sıkılınca bşeyler yemek istiyorum ama yani yeter diyorumda nereye kadar dayanabilcem bilmiyorjm o yğzden motive destek şart kızlar :) bu sefer kararlıyım yazda geliyo
Aynen canim bugün inanilmaz bi vücut agrisiyla uyandim ama durmak yok yine yuruyuse gitcem :))

İyi canım oturuyorum siz napyosunuz nasıl geçti ilk diyet günümüz mü desem :)
Canim iyi gibiydi cok fzla zorlamadim kendimi diyet acisindan.. cunku birden yasak koyunca maksimum 10 gun suruyo benim diyetim. Ben saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getrmek istiyorum diyetisyen yazisi gibi oldu:KK70:
Bi bucuk saat yaklasik yuruyus yaptm bugun de. Her yerim agriyo yarin yuruyuse bi günlük ara vercem

Canim iyi gibiydi cok fzla zorlamadim kendimi diyet acisindan.. cunku birden yasak koyunca maksimum 10 gun suruyo benim diyetim. Ben saglikli beslenmeyi aliskanlik haline getrmek istiyorum diyetisyen yazisi gibi oldu:KK70:
Bi bucuk saat yaklasik yuruyus yaptm bugun de. Her yerim agriyo yarin yuruyuse bi günlük ara vercem
Bir anda cok yüklenme bence agrı sızı cok olur kaslarında

dogru söylüyon canım porsiyonu küçültüp spor yapsak zaten bişey kalmaz ben bugday ekmeği yerdm onuda bıraktım şekeri bıraktım akşam yemegini bıraktım porsiyonu küçülttm yürüyüşede başladm bakalım nasıl olcak. Ara verince zorlanmazmısın kuzum
Evet tarçınlı su cok iyi gelirmiş ben de detoks suyu yaparlar ya kızlar ondan istiyorum ara ara siz de yapın bence
aynen çok iyi geliyomuş ödem atmada yardımcı oluyo canım

X