gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

ben şunu öğrendim. kimseyi kırmamak.. istediğimiz olmasak da yarin bi gün istediğimiz olabilir..
kavga öfke kırgınlık zamanimizi boşa harcayan şeylerdir.. ahirette güzel şey kazanmak istiyorsak günümüzü iyi yaşayalim.. kavga edecek kişilerden kaçalim. kimseyi sinirlenmeyelim. başka yöne başvuralim..:)

Kızlar ya size bir şey danışacağım bileniniz vardır belki. Bir arkadaşım eşine kitap yazmaya başlamış evlilik yıl dönümlerine hediye diye. Bu arkadaşım erkek :KK70: cilt ve kitap düzenleme ve tasarımını da kendi yapmaya karar vermiş fakat yatay a4 boyutu katlı kitap şeklinde yazdığı kitaba cilt a4 boyutu mu olmalı daha büyük mü? sıvama cilt varmış sanırım ondan yaptıracakmış. Fikri olan var mı?:dua:

Kızlar ya size bir şey danışacağım bileniniz vardır belki. Bir arkadaşım eşine kitap yazmaya başlamış evlilik yıl dönümlerine hediye diye. Bu arkadaşım erkek :KK70: cilt ve kitap düzenleme ve tasarımını da kendi yapmaya karar vermiş fakat yatay a4 boyutu katlı kitap şeklinde yazdığı kitaba cilt a4 boyutu mu olmalı daha büyük mü? sıvama cilt varmış sanırım ondan yaptıracakmış. Fikri olan var mı?:dua:
Benim yok cnm da bian vay be ne erkekler varmış eşine kitap yazıyo diye de düşünmeden geçemedim bu noktada Allah bozmasın inş

Benim yok cnm da bian vay be ne erkekler varmış eşine kitap yazıyo diye de düşünmeden geçemedim bu noktada Allah bozmasın inş
İnşallah kuzum. İkisi de çok tatlı insanlar mutlu olsunlar, mutlu olalım hep :) babasından sanırım bu ataklar, babası da annesine şiirler, mektuplar yazarmış hep :)

Kızlar ben diyete basliyorum bugün sabahin korunde diyet diyerek uyandim :KK70: eskiden inceciktm her isimi hizli hizli yapardim simdi hantallastigimi hissediyorum vericem o kilolari istemiyorum gitsinler:KK25:
Ama vücudum 5 kilo versem alsam bile catlamaya müsait korkuyorum daha dogum bile yapmadim ama catlaklarim var. Gerci cok sukur sagligimiz olsun da kocamiz da adriana lima vucudu gormeyiversin. Arada bi yuruyus pilates yapcam. Akliniza gelirse sorun bana naptin yemiyosun dimi diye teftis edin beni rica ediyorum:spor::KK6::KK4:
Hadi kolay gelsin bebisim o zaman sana :KK66:

Vay be kitapmi yazmi ne erkekler var bize bi siir yazan bile olmadi ya :KK43:

Kızlar konu dışı biraz ama geçicide gerçekten baktığı zaman anlaşılma ihtimali var mı? Ben kalıcı yaptırdım ama son olarak eğer doktor kabul ederse tek bir dikiş attırıp garantilemek istiyorum doktorla görüşünce söyleyeceğim eşimin bakabileceğini ona göre ip kullanır anlaşılmaz herhalde değil mi ?

Kızlar konu dışı biraz ama geçicide gerçekten baktığı zaman anlaşılma ihtimali var mı? Ben kalıcı yaptırdım ama son olarak eğer doktor kabul ederse tek bir dikiş attırıp garantilemek istiyorum doktorla görüşünce söyleyeceğim eşimin bakabileceğini ona göre ip kullanır anlaşılmaz herhalde değil mi ?
Orayı açıp eşin neden baksın ki canım. Bence bakmaz bi de ilk yakınlaşma falansa özellikle

Bendede canım bakmadığı sürece bir sıkıntı olmaz

Bence her türküsüde güzel olur canım önemli olan düşüncesi eşi onu görünce mutluluktan ha büyükmüş ha küçükmüş gözü onları görmez maşallah onlara :KK9:

X