- 10 Mart 2019
- 99
- 211
- 29
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.961
Günaydın sevgi pıtırcıklarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de kilom var yapalım ben varımKeske birileri bende yapcam dese de beraber yapsaydik diyetimizi
Anam hepiniz de taş gibisiniz napiyimm ben yanlis konudayim su an
Benim diyete ihtiyacım var mı bilmiyorum ama sıkılaşma konusunda sizinleyim spora başlayabiliriz belki.Günaydın herkese
Biri diyet mi dedi
Ben cok diyetlik değilim ama Aburcuburu bırakmak lazım elimden düşmüyorlar yaaa
Benim yok cnm da bian vay be ne erkekler varmış eşine kitap yazıyo diye de düşünmeden geçemedim bu noktada Allah bozmasın inşKızlar ya size bir şey danışacağım bileniniz vardır belki. Bir arkadaşım eşine kitap yazmaya başlamış evlilik yıl dönümlerine hediye diye. Bu arkadaşım erkek cilt ve kitap düzenleme ve tasarımını da kendi yapmaya karar vermiş fakat yatay a4 boyutu katlı kitap şeklinde yazdığı kitaba cilt a4 boyutu mu olmalı daha büyük mü? sıvama cilt varmış sanırım ondan yaptıracakmış. Fikri olan var mı?
İnşallah kuzum. İkisi de çok tatlı insanlar mutlu olsunlar, mutlu olalım hep :) babasından sanırım bu ataklar, babası da annesine şiirler, mektuplar yazarmış hep :)Benim yok cnm da bian vay be ne erkekler varmış eşine kitap yazıyo diye de düşünmeden geçemedim bu noktada Allah bozmasın inş
Hadi kolay gelsin bebisim o zaman sanaKızlar ben diyete basliyorum bugün sabahin korunde diyet diyerek uyandim eskiden inceciktm her isimi hizli hizli yapardim simdi hantallastigimi hissediyorum vericem o kilolari istemiyorum gitsinler
Ama vücudum 5 kilo versem alsam bile catlamaya müsait korkuyorum daha dogum bile yapmadim ama catlaklarim var. Gerci cok sukur sagligimiz olsun da kocamiz da adriana lima vucudu gormeyiversin. Arada bi yuruyus pilates yapcam. Akliniza gelirse sorun bana naptin yemiyosun dimi diye teftis edin beni rica ediyorum
Senin kilo alman lazim ne diyeti cok ye habire yeBenim diyete ihtiyacım var mı bilmiyorum ama sıkılaşma konusunda sizinleyim spora başlayabiliriz belki.
Vay be kitapmi yazmi ne erkekler var bize bi siir yazan bile olmadi yaKızlar ya size bir şey danışacağım bileniniz vardır belki. Bir arkadaşım eşine kitap yazmaya başlamış evlilik yıl dönümlerine hediye diye. Bu arkadaşım erkek cilt ve kitap düzenleme ve tasarımını da kendi yapmaya karar vermiş fakat yatay a4 boyutu katlı kitap şeklinde yazdığı kitaba cilt a4 boyutu mu olmalı daha büyük mü? sıvama cilt varmış sanırım ondan yaptıracakmış. Fikri olan var mı?
Yazdan bu yana 3 kg alabildim yiye yiye :) ama vücudum yumuşamış gibi hissediyorum kuzum sıkılaşmak gerek :)Senin kilo alman lazim ne diyeti cok ye habire ye
Valla bana da yazan olmadı kuzum :) ama yazan var umudumuzu kaybetmeyelim :)Vay be kitapmi yazmi ne erkekler var bize bi siir yazan bile olmadi ya
Orayı açıp eşin neden baksın ki canım. Bence bakmaz bi de ilk yakınlaşma falansa özellikleKızlar konu dışı biraz ama geçicide gerçekten baktığı zaman anlaşılma ihtimali var mı? Ben kalıcı yaptırdım ama son olarak eğer doktor kabul ederse tek bir dikiş attırıp garantilemek istiyorum doktorla görüşünce söyleyeceğim eşimin bakabileceğini ona göre ip kullanır anlaşılmaz herhalde değil mi ?
Bendede canım bakmadığı sürece bir sıkıntı olmazKızlar konu dışı biraz ama geçicide gerçekten baktığı zaman anlaşılma ihtimali var mı? Ben kalıcı yaptırdım ama son olarak eğer doktor kabul ederse tek bir dikiş attırıp garantilemek istiyorum doktorla görüşünce söyleyeceğim eşimin bakabileceğini ona göre ip kullanır anlaşılmaz herhalde değil mi ?
Bence her türküsüde güzel olur canım önemli olan düşüncesi eşi onu görünce mutluluktan ha büyükmüş ha küçükmüş gözü onları görmez maşallah onlaraKızlar ya size bir şey danışacağım bileniniz vardır belki. Bir arkadaşım eşine kitap yazmaya başlamış evlilik yıl dönümlerine hediye diye. Bu arkadaşım erkek cilt ve kitap düzenleme ve tasarımını da kendi yapmaya karar vermiş fakat yatay a4 boyutu katlı kitap şeklinde yazdığı kitaba cilt a4 boyutu mu olmalı daha büyük mü? sıvama cilt varmış sanırım ondan yaptıracakmış. Fikri olan var mı?
Oley biri bana yoldas oldu bunkarin hepsi fistk gibi beni disliyolar sen siskosun bogazmanzarasi diyolar yanimizda durma diolarBenim de kilom var yapalım ben varım
Sagol kuşummHadi kolay gelsin bebisim o zaman sana