- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.921
Hepsi bizde var bencede katiliyorum sana:)) kuzum yavas yavas duzelmeye basladi allaha sukurler olsun masallah insallh daha iyi olurbence hepsi biz de :) senin ilişkinde bir iyileşme var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi bizde var bencede katiliyorum sana:)) kuzum yavas yavas duzelmeye basladi allaha sukurler olsun masallah insallh daha iyi olurbence hepsi biz de :) senin ilişkinde bir iyileşme var mı ?
Nasil anladinki dikisin birinin gittigini kuzum sakin ol bisey olmamistir korkma orayi elinle kapatark yap tuvaletini korkma kotu dusunme bisey olmamistir canomda kabiz olmustu kan gelmisti oda korkmustu tutmadi diye ama tuttu korkma yaniKızlar kabız oldum ben biraz zorladım ve sanırım dikişin biri gitti çok kötüyüm ne yapacağım ben
Korkma kuzum kolay kolay kopmaz kac gun oldu seninİp kopması gibi
Acilmaz canim acip bakma sakin2 hafta oldu kuzum açılmamış bir tarafta duruyor diğerleri sağlam
Sakin ol cnm Dur bakalım birsey olmaz inş hemen gitti diye düşünmeKızlar kabız oldum ben biraz zorladım ve sanırım dikişin biri gitti çok kötüyüm ne yapacağım ben
İnşallah canım yaaNasil anladinki dikisin birinin gittigini kuzum sakin ol bisey olmamistir korkma orayi elinle kapatark yap tuvaletini korkma kotu dusunme bisey olmamistir canomda kabiz olmustu kan gelmisti oda korkmustu tutmadi diye ama tuttu korkma yani
Aynen dikkat etmeye devam edeceğimSakin ol cnm Dur bakalım birsey olmaz inş hemen gitti diye düşünme
Aynen cnm ben de hep aynı şeyi düşünüyorum iyiki var herkesKızlar iyi ki varsınız Allah hepinizin gönlüne göre versin konuşmak bile o kadar iyi geliyor ki sizlerle
Aynen cnm ben de hep aynı şeyi düşünüyorum iyiki var herkes
Evet maalesef uzaktayım paramı toplayıp kontrole gittiğimde artık yazarım sizeSevimliSevimsiz kırmak canım fazla hassas oluyoruz bu dönemde hemen bozulacak sanıyoruz ama inşallah birşey olmamıştır yaptırdığı doktoram farklı şehirde misin
Evet cogunlugumuz işlem olup kontrole hala gidemedik inşallah yakın zamanda hepimiz kurtulduk tutmuş diye yazarız buraya :)Evet maalesef uzaktayım paramı toplayıp kontrole gittiğimde artık yazarım size
Aminnnn canım ne güzel dedin öyleEvet cogunlugumuz işlem olup kontrole hala gidemedik inşallah yakın zamanda hepimiz kurtulduk tutmuş diye yazarız buraya :)
Sizlerde iyiki varsiniz kizlarKızlar iyi ki varsınız Allah hepinizin gönlüne göre versin konuşmak bile o kadar iyi geliyor ki sizlerle
Evet cogunlugumuz işlem olup kontrole hala gidemedik inşallah yakın zamanda hepimiz kurtulduk tutmuş diye yazarız buraya :)
30. Günüm cnm 1 ay olacak inşallahcanım senin kaç gün oldu
Inşallah cnm derdiyle dermanini veren Allaha çok şükür ya bu işlem olmasa o zaman ne yapardik değil mi. Belki doğru değil yaptığımız ama Allah affetsinİnşallah her şey çok çok çok güzel olacak. Bu berbat psikolojiden de hepimiz kurtulacağız
Erkeklerin her haltı yapıp bizi de buna mecbur bırakan zihniyetteki bir toplumda bence yaptığımızda hiç bir yanlış yok canım. Günah olan yaşadığımız şey evet Allah affetsin onu kabul ediyorum. Ama işlemin günah olduğunu düşünmek istemiyorum bir de onu düşünürsek bu psikolojiden asla kurtulamayız.Inşallah cnm derdiyle dermanini veren Allaha çok şükür ya bu işlem olmasa o zaman ne yapardik değil mi. Belki doğru değil yaptığımız ama Allah affetsin
Kizlar bikac yil once ben bikac hocaya sordum bana tövbe ettikten sonra bidaha bu gunahinizi aciga cikarmayin ne evlenecginiz kisiye ne ailesine bi aciklama yapmak zorunda degilsiniz eger baska acidan soruyosaniz cerrahi islemlere basvurabilirsiniz dediler.. ya kizlar kim hata yapmiyoki tabiki bizimki buyuk gunah ama Rabbimden af dilemekten baska ne yapabilirizki su durumda ? Brisi cikip ben hatasizim diyemez cahillik ettik biz bunu kabul de ediyoruz.. bazen iyiki olmus diyorum biliomusunuz olgunlastm daha cok Allaha yoneldim bakis acim tamamen degisti.. Rabbim hepimize dogru yolda hayirli yuvalar nasip etsin..Erkeklerin her haltı yapıp bizi de buna mecbur bırakan zihniyetteki bir toplumda bence yaptığımızda hiç bir yanlış yok canım. Günah olan yaşadığımız şey evet Allah affetsin onu kabul ediyorum. Ama işlemin günah olduğunu düşünmek istemiyorum bir de onu düşünürsek bu psikolojiden asla kurtulamayız.