gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar kabız oldum ben biraz zorladım ve sanırım dikişin biri gitti çok kötüyüm ne yapacağım ben
Nasil anladinki dikisin birinin gittigini kuzum sakin ol bisey olmamistir korkma orayi elinle kapatark yap tuvaletini korkma kotu dusunme bisey olmamistir canomda kabiz olmustu kan gelmisti oda korkmustu tutmadi diye ama tuttu korkma yani

Inşallah cnm derdiyle dermanini veren Allaha çok şükür ya bu işlem olmasa o zaman ne yapardik değil mi. Belki doğru değil yaptığımız ama Allah affetsin
Erkeklerin her haltı yapıp bizi de buna mecbur bırakan zihniyetteki bir toplumda bence yaptığımızda hiç bir yanlış yok canım. Günah olan yaşadığımız şey evet Allah affetsin onu kabul ediyorum. Ama işlemin günah olduğunu düşünmek istemiyorum bir de onu düşünürsek bu psikolojiden asla kurtulamayız.

Erkeklerin her haltı yapıp bizi de buna mecbur bırakan zihniyetteki bir toplumda bence yaptığımızda hiç bir yanlış yok canım. Günah olan yaşadığımız şey evet Allah affetsin onu kabul ediyorum. Ama işlemin günah olduğunu düşünmek istemiyorum bir de onu düşünürsek bu psikolojiden asla kurtulamayız.
Kizlar bikac yil once ben bikac hocaya sordum bana tövbe ettikten sonra bidaha bu gunahinizi aciga cikarmayin ne evlenecginiz kisiye ne ailesine bi aciklama yapmak zorunda degilsiniz eger baska acidan soruyosaniz cerrahi islemlere basvurabilirsiniz dediler.. ya kizlar kim hata yapmiyoki tabiki bizimki buyuk gunah ama Rabbimden af dilemekten baska ne yapabilirizki su durumda ? Brisi cikip ben hatasizim diyemez cahillik ettik biz bunu kabul de ediyoruz.. bazen iyiki olmus diyorum biliomusunuz olgunlastm daha cok Allaha yoneldim bakis acim tamamen degisti.. Rabbim hepimize dogru yolda hayirli yuvalar nasip etsin..

X