• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Bence her türküsüde güzel olur canım önemli olan düşüncesi eşi onu görünce mutluluktan ha büyükmüş ha küçükmüş gözü onları görmez maşallah onlara :KK9:
Darısı böyle güzel anları bizim yaşamamıza diyelim o zaman canım :)

Kizlar ben size dikimden önceki halimi atmistim varmi birinizde ya? Aradim ama bulamadim

Sıkilar bakalim canim yazdan bu yanami demek sen cok yemek yemiyosun
Aslında çok yiyorum ama zor kilo alıyorum kuzum :( yazın yediğimi sürekli çıkardığım için bayağı çökmüştüm şimdi iyiyim 3kg bile farketti valla

Aslında çok yiyorum ama zor kilo alıyorum kuzum :KK43: yazın yediğimi sürekli çıkardığım için bayağı çökmüştüm şimdi iyiyim 3kg bile farketti valla
Alirsin insallah canim toparlanirsin zayif olmakta aknti cok kilolu olmakta ya evet insan iki kilo alsa farkediyo canim

Ya ben de hep gelinlik bütün kusurları kapatır diye düşünmüşümdür teselli mi ettim acaba kendimi o şekilde ☺
Haha bende beyaz renk bide tarlatan falan ekstra kilolu gosterio bilmiyorumki kuzm :) gelinlik siyah olaydi iyiydi :D

Kızlar ben diyete basliyorum bugün sabahin korunde diyet diyerek uyandim :KK70: eskiden inceciktm her isimi hizli hizli yapardim simdi hantallastigimi hissediyorum vericem o kilolari istemiyorum gitsinler:KK25:
Ama vücudum 5 kilo versem alsam bile catlamaya müsait korkuyorum daha dogum bile yapmadim ama catlaklarim var. Gerci cok sukur sagligimiz olsun da kocamiz da adriana lima vucudu gormeyiversin. Arada bi yuruyus pilates yapcam. Akliniza gelirse sorun bana naptin yemiyosun dimi diye teftis edin beni rica ediyorum:spor::KK6::KK4:
Ayy kuzum inan benimde bi 10 kilo vermem lazım bende başlıyım seninle beraber napalım nasıl motive edelim birbirmizi:)

Back