gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Biz size her gün soralım ne yaptınız diye ama yapın bak anlaşalım şimdiden olur mu Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi
Valla bilmiyorum demin yine kuruyemis gömdum bu saatte ya
Canımız şekerli birşey mi istiyor yoğurta biraz tarçın döküp yiyelim Günde en az bir litre su içelim sabahları fırsatımız olursa güne şade Türk kahvesi ile başlayalım mesela
vala şimdiden çok iyi motive ediyosunuz :) bayıldım sizee hergin böyle olsa tığ gibi oluruz inşallah. Bogazmanzarası sende daha şimdiden o kadar kuruyemiş yenirmi tatlım vala ben çok ciddyim birbrimize destek olalım verelim şu kiloları hazır yazda geliyo zaten :KK66:

Gelinlik olduğunuzdan daha zayıf gösteriyor kızlar ben korkuyordum nasıl olacam gelinlikle bu kiloyla diye 10 kilo fazlam var ama o arkası ipli olanlar varya adını bilmiyorum onunla sıkıyorlar da sıkıyorlar belim incecik kaldı hayret ettim :) ama yine de bende vermek istiyorum şu 10 kiloyu bakalım Inşallah

Aaa hem de ilk günden çok ayıp gel bütün avut cuburları çıkaralım hayatımızdan ve başarırsak haftada Birgül en sevdiğimiz çikolatadan yiyip kendimizi ödüllendirelim ?
Valla ne guzel olur ama inanmicaksin ben bi aydir falan cikolata hic yemedim evde olmadigi icin.. su an canim hic cekmio galiba unuttum tadini harbiden 21 gün kurali varmis. Bende onun yerine baska bisey yerim.. aslinda abur cuburu biraktim da niye veremiyorum anlamadim durmuoki cenem bisey bulamzsam ucu bi arada kahve bisküviye yukleniyorum
vala şimdiden çok iyi motive ediyosunuz :) bayıldım sizee hergin böyle olsa tığ gibi oluruz inşallah. Bogazmanzarası sende daha şimdiden o kadar kuruyemiş yenirmi tatlım vala ben çok ciddyim birbrimize destek olalım verelim şu kiloları hazır yazda geliyo zaten :KK66:
Aynen ya motivasyon harika bileydim önceden söylerdim masallah size opücuk emojisi koymaya calistim koyamadim sen optugumu farzet :KK70:
Gece yatmadan bi cevizi suya koyuyorum sabah ac karnına içiyorum cevizi de yiyorum tok gibi hissediyorsun iyi geliyo kızlar aklınızda bulunsun bide yoğurt biber limon kürsünü yatmadan uyguluyorum 1 haftadır göbek biraz gitti
Ceviz vardi evde tükettim masallah hepsini ya tek tek yemek die bisey yok benim lugatimda :KK70: yogurt biber limonu da taaa lisedeyken bikac gun yapmstim ölcüleri neydi canim belki yaparim yine..

Gelinlik olduğunuzdan daha zayıf gösteriyor kızlar ben korkuyordum nasıl olacam gelinlikle bu kiloyla diye 10 kilo fazlam var ama o arkası ipli olanlar varya adını bilmiyorum onunla sıkıyorlar da sıkıyorlar belim incecik kaldı hayret ettim :) ama yine de bende vermek istiyorum şu 10 kiloyu bakalım Inşallah
Heh iste bnde ondan istiyorum büstiyer mi bisey diyolar üstü sert oluo. Arkadan sıkıolar

''Arkadaşlar 21 martta baslayan sabrim iste size fotosu'' die bi konu var diyet hikayelerinde okumanizi tavsiye ederim sok oldum kiz resmen evrim gecirmis her asamasinin fotolarini koymus baya motive edici oldu bana.

Ama hickimse yok burda bak ben tutamicam yicem simdi gelsenizeee :KK43: hatta diger kizlar rahatsiz oluyomusunuz ya kendimi kotu hissettim sizlik bi durum yok sonucta diyet konusu acalim biz ayri isterseniz? Her aksam gunluk ne yedigimizi yazariz yasaklarin disina cikmayiz

Ama hickimse yok burda bak ben tutamicam yicem simdi gelsenizeee :KK43: hatta diger kizlar rahatsiz oluyomusunuz ya kendimi kotu hissettim sizlik bi durum yok sonucta diyet konusu acalim biz ayri isterseniz? Her aksam gunluk ne yedigimizi yazariz yasaklarin disina cikmayiz
:) belli bir konumuz yok zaten canım burada :KK70: benlik sorun yok yani.

:) belli bir konumuz yok zaten canım burada :KK70: benlik sorun yok yani.
Sizde kilo almak istiyomusunuz bilmiyorum memnun musunuz kuzum da benim bi arkadasim cok kilo almak istiyodu hatta benim cevremin cogu öyle kahretsin bi ben :KK70:
Neyse iste o diyetisyene gitmisti diyetisyen saglikli kilo almak icin liste vermisti bide spora gidip o sadece agirlik calisiyodu ben hem agirlik hem kardiyo calisiyodum sizde baslayabilrisiniz kendi aranizda ben yemesem de sizi desteklerim:KK53:

Ne sorunu olcak cnm aşk olsun konuşuyoruz burdan teşvik daha güzel olur

Sizde kilo almak istiyomusunuz bilmiyorum memnun musunuz kuzum da benim bi arkadasim cok kilo almak istiyodu hatta benim cevremin cogu öyle kahretsin bi ben :KK70:
Neyse iste o diyetisyene gitmisti diyetisyen saglikli kilo almak icin liste vermisti bide spora gidip o sadece agirlik calisiyodu ben hem agirlik hem kardiyo calisiyodum sizde baslayabilrisiniz kendi aranizda ben yemesem de sizi desteklerim:KK53:
Kilo almayı fiziksel olarak değil de malum bölge olarak almanın yolu var mı acaba :KK70: ben tam olarak onu istiyorum :KK70:

Kilo almayı fiziksel olarak değil de malum bölge olarak almanın yolu var mı acaba :KK70: ben tam olarak onu istiyorum :KK70:
Canim bende tam tersi yani :)) ama o bölgeye dolgu yapiliyomus yaptrrmisin bilmem de okumustum bi ara. Ha gerek varmi bence yok o bölgeye ne yaparsan yap cirkin yani ben hic begenmiyorum kendimi yani acikcasi.

Canim bende tam tersi yani :)) ama o bölgeye dolgu yapiliyomus yaptrrmisin bilmem de okumustum bi ara. Ha gerek varmi bence yok o bölgeye ne yaparsan yap cirkin yani ben hic begenmiyorum kendimi yani acikcasi.
Co2 lazer kolajen arttırıp sıkılaştırıyormuş ben de onu okumuştum da fiyatları nedir hiç bilmiyorum işlem parası hala tamam olmayınca canım araştıramadım onu :KK43:

X