- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.161
Cok iyi.. canim bu arada sen kendin mi format attin teline illa telefncuya mi goturcez ?Format atınca teli ilk sıfır aldigin haline döner her şey silinir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok iyi.. canim bu arada sen kendin mi format attin teline illa telefncuya mi goturcez ?Format atınca teli ilk sıfır aldigin haline döner her şey silinir
Fabrika ayarlarına dön gibi bisey var ordan kendin yapabilirsinCok iyi.. canim bu arada sen kendin mi format attin teline illa telefncuya mi goturcez ?
Cnm acaba kıl dönmesi olabilir mi siyah deyinceya ben de yan şekilde yatarak hep uzatıyorum bacaklarımı ama gerildiğini hissediyorum oranın yanlış birşey mi yapıyorum anlamadım bi de sende sivilce oldu mu yada olanınız var mı kızlar siyah sivilve bende birkaç tane olmuş(
Cnm acaba kıl dönmesi olabilir mi siyah deyince
Evde süzülüyorum öyle fanus balığı gibi :) sen napıyorsunKizlar napiyosunuz nasilsiniz sessiz herkes
Yeri önemli değilki cnm bacaktada olabiliyor. Kılın olduğu her yerde bence işlemle alakalı bisey değil korkmacanım bu yukarda ve birkaç tane ya![]()
Gün sayıyorum gecmiyo bi türlü hareket etmeyi düz oturmayı özledimKizlar napiyosunuz nasilsiniz sessiz herkes
canım bu yukarda ve birkaç tane ya![]()
Evde süzülüyorum öyle fanus balığı gibi :) sen napıyorsun
Napim bende kizlar kafam dagilsin die kitap bakiyorum kitap alcam tavsiyeniz varsa dikkate alirim :)Gün sayıyorum gecmiyo bi türlü hareket etmeyi düz oturmayı özledim![]()
Napim bende kizlar kafam dagilsin die kitap bakiyorum kitap alcam tavsiyeniz varsa dikkate alirim :)
Üzulmeyin sizin de gecicek insallah xxo fanus baligi gibi suzulme canli ol bende oyle suzuluyorum ama sen benim gibi olma :)))
Cicek bende de oluyo bahtsiz bedevinin dedigi gibi bencede batıktir o ya islemle ilgisi yok..
Evet canim hersey tam iyi giderkn bi anda yuksekten dusmek istemiyorum Rabbim dusurmesin.. mahvolurum ölürüm biterim demek istemiyorum insaniz hersey bizim icin ama artik bu bakirelik son büyük imtihanim olsun insallah bide esim ogrnirse yıkılırımsağol kuzu ya panik oluyor işte insan yani ben ilk defa gördüm de böyle birşeyi.
sende çok dikkati ol
Geçer inşallah canım hepimizin bu halleri :) george Orwell kitapları güzel mesela :)Napim bende kizlar kafam dagilsin die kitap bakiyorum kitap alcam tavsiyeniz varsa dikkate alirim :)
Üzulmeyin sizin de gecicek insallah xxo fanus baligi gibi suzulme canli ol bende oyle suzuluyorum ama sen benim gibi olma :)))
Cicek bende de oluyo bahtsiz bedevinin dedigi gibi bencede batıktir o ya islemle ilgisi yok..
Sizde okuyun insanin kafasi dagilio gerci ben okuyamadim bu sene cunku 5 sayfa okuyup ne okudugumu anlamayip geri dönüyorum cunku kafam dikimdeydi o meselelerdeydi bundan sonra biraz da olsa rahatlarim insallahGeçer inşallah canım hepimizin bu halleri :) george Orwell kitapları güzel mesela :)
Cnm sen atlattın artık esin nasıl öğrensin ki öğrenmez yani düşünme bunlarıEvet canim hersey tam iyi giderkn bi anda yuksekten dusmek istemiyorum Rabbim dusurmesin.. mahvolurum ölürüm biterim demek istemiyorum insaniz hersey bizim icin ama artik bu bakirelik son büyük imtihanim olsun insallah bide esim ogrnirse yıkılırım![]()
Iyilesmede normal kuzum sabir ama asirimiBeni bi kaşıntı aldı kendimi zor tutuyorum![]()
Ben okuyamıyorum öyle söylediğin gibi beyin bağımsız çalışmaya devam ediyor :)Sizde okuyun insanin kafasi dagilio gerci ben okuyamadim bu sene cunku 5 sayfa okuyup ne okudugumu anlamayip geri dönüyorum cunku kafam dikimdeydi o meselelerdeydi bundan sonra biraz da olsa rahatlarim insallah
Cok şükürKizlar napiyosunuz nasilsiniz sessiz herkes
Ben de cok okurum normalde her ay bir sürü kitap alırdım ama ne zmn bu işlemi oldum kendimi kitaba veremiyorum afakanlar basıyo sanki elime alıncaBen okuyamıyorum öyle söylediğin gibi beyin bağımsız çalışmaya devam ediyor :)