- 24 Ocak 2019
- 306
- 569
- 18
- 32
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.181
Bazen bi tutuyo bende kendimi zoe tutuyorum bazen olmuyo cnm iyileşme belirtisidir umarimIyilesmede normal kuzum sabir ama asirimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen bi tutuyo bende kendimi zoe tutuyorum bazen olmuyo cnm iyileşme belirtisidir umarimIyilesmede normal kuzum sabir ama asirimi
Sen kendine görev mi arıyorsun biz sana her gün bir görev verelim sen onu yerine getir ne dersin :) yapılabilecek basit seyler ne olabilir şuan bilmiyorum ama buluruzBende bunalimdayim bu gidislede biraz zor cikariz bende bos bos zaman geciriyorum
Düğün sezonu deme demeBirbirimizi böyle rahatlatalım yoksa kayışlar kopacak kızlar yaz geliyo malum düğün sezonu :) psikolojik en yıprandığımız vakitleri en az hasarla kurtaralım el birliği ile
Normal cnm ama zor dayanıyor insan o kaşıntıyaBazen bi tutuyo bende kendimi zoe tutuyorum bazen olmuyo cnm iyileşme belirtisidir umarim
Sen her türlü önlemi al da cnm nolur nolmaz tam her sey bitti derken zora girmesinEvet canim hersey tam iyi giderkn bi anda yuksekten dusmek istemiyorum Rabbim dusurmesin.. mahvolurum ölürüm biterim demek istemiyorum insaniz hersey bizim icin ama artik bu bakirelik son büyük imtihanim olsun insallah bide esim ogrnirse yıkılırım
Kurtuluşun olacak bir kere sen boşuna endişeleniyorsun her şey çok güzel olacak senin yerine ben mutluyum kurtuluyorsun diye :)Düğün sezonu deme deme
Kurtuluşun olacak bir kere sen boşuna endişeleniyorsun her şey çok güzel olacak senin yerine ben mutluyum kurtuluyorsun diye :)
Hepimiz kendimiz için olumsuzuz aslında canım ama herkesin kurtulacağını da biliyoruz :)çok tatlısın ne güzel motive ediyorsun
Kuzum senin dedigin kdr ben inanamıyorum işte neden bilmiyorum Allah affetsin hep sizin dediklerinizi aklıma getiriyorum gün içinde kendini motive etmeye çalışıyorumKurtuluşun olacak bir kere sen boşuna endişeleniyorsun her şey çok güzel olacak senin yerine ben mutluyum kurtuluyorsun diye :)
Dimi insan kendini bian cok iyi hissediyorçok tatlısın ne güzel motive ediyorsun
Şuan böyle düşünüyorsun canım ben de senin yerinde olsam sen gibi düşünürdüm çünkü hayatımızın iyi gitmesi bize mucize geliyor ve inan o mucizeyi yaşayacaksın ve artık bu günler geride kalacak. Herkesin kanaması oldu işlem olan senin de olacak neden olmasın ya? Senin doktorun tecrübeli hem, Ankara’dan bile olumlu sonuç geldi bunca zaman hiç yoktu yapabilen düşün artık bunları ve inanKuzum senin dedigin kdr ben inanamıyorum işte neden bilmiyorum Allah affetsin hep sizin dediklerinizi aklıma getiriyorum gün içinde kendini motive etmeye çalışıyorum
Aynen kuzum sende degistir benim gibi dalginlik yapmayin..Cok şükür diyelim kafam dumanlı Buarada Fabrika ayarlarına geri dön de cnm ozmn telefon sıfırlanıyor ama hesabın sıfırlanmıyor tabiki eger oyle ise benim de daha sonra hesabı değiştirmem gerek
Hah durumu cok guzel ozetlemissin canim.. ama hepinizin olcak ben inaniyorum hic can sıkmaya gerek yok atlatinca insan anlio aslinda basit bisey oldugunuHepimiz kendimiz için olumsuzuz aslında canım ama herkesin kurtulacağını da biliyoruz :)
Azıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)Aynen kuzum sende degistir benim gibi dalginlik yapmayin..
Hah durumu cok guzel ozetlemissin canim.. ama hepinizin olcak ben inaniyorum hic can sıkmaya gerek yok atlatinca insan anlio aslinda basit bisey oldugunu
Bende biraktim bi süre sonra baktim herkes evham yapio sicak suyla yikanin diom soguk suyla yikaniolar normal yatin bisey olmaz diym yan yatalim diolar ben napim napimAzıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)
:) :) olacak tabi ki söylediğin gibi sebep yok olmaması için. Ayrıca bırakma bence yürek lazım hepimize:)Bende biraktim bi süre sonra baktim herkes evham yapio sicak suyla yikanin diom soguk suyla yikaniolar normal yatin bisey olmaz diym yan yatalim diolar ben napim napim
Şaka bi yana kizlar olucak yani bi sebep yok ortada olmamasi icin.. bi ay once bi doktora kontrol ettirin bence garanti olsun baska da yapilcak bisey yok yani biraz kader kismet akisina birakmak lazm
13. Gün gittimkaç hafta sonra kontrol için gittin sen
Inşallah iyi olur canımGozun aydin insallah iyi olur sonunda canim
Ne güzel konusuyosun sen yaa vala sende Bogazmanzarasi da içime su serpiyosunuz inşallah söyledğiniz gbi olur inşallah kurtulruz bu aralar kalıcıdan kaçıyo gibiyim Allah sonumjzh hayretsin:) :) olacak tabi ki söylediğin gibi sebep yok olmaması için. Ayrıca bırakma bence yürek lazım hepimize:)
Yok kuzum tınlamamak degil İnan olur mu hiç oyle sey ben sizin buradakilerin söyledikleriyle ayaktayımAzıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)
Kalıcı ya da geçici farketmez kurtuluş var çok şükür öyle düşünün ben de iyi değilim ama atlatmak zorundayızNe güzel konusuyosun sen yaa vala sende Bogazmanzarasi da içime su serpiyosunuz inşallah söyledğiniz gbi olur inşallah kurtulruz bu aralar kalıcıdan kaçıyo gibiyim Allah sonumjzh hayretsin
Cok sagol cnm her söylediğin için ben de diyorum küçücük delik daha da kanamazsa ne kanar diye yani yeri geliyo inancım tavan yapıyo ama bazen de boyle işte yaşayıp gorcez bakalım Allah büyük yardımcımız olsunŞuan böyle düşünüyorsun canım ben de senin yerinde olsam sen gibi düşünürdüm çünkü hayatımızın iyi gitmesi bize mucize geliyor ve inan o mucizeyi yaşayacaksın ve artık bu günler geride kalacak. Herkesin kanaması oldu işlem olan senin de olacak neden olmasın ya? Senin doktorun tecrübeli hem, Ankara’dan bile olumlu sonuç geldi bunca zaman hiç yoktu yapabilen düşün artık bunları ve inan