gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Evet canim hersey tam iyi giderkn bi anda yuksekten dusmek istemiyorum Rabbim dusurmesin.. mahvolurum ölürüm biterim demek istemiyorum insaniz hersey bizim icin ama artik bu bakirelik son büyük imtihanim olsun insallah bide esim ogrnirse yıkılırım :KK43:
Sen her türlü önlemi al da cnm nolur nolmaz tam her sey bitti derken zora girmesin

Kurtuluşun olacak bir kere sen boşuna endişeleniyorsun her şey çok güzel olacak senin yerine ben mutluyum kurtuluyorsun diye :)
Kuzum senin dedigin kdr ben inanamıyorum işte neden bilmiyorum Allah affetsin :( hep sizin dediklerinizi aklıma getiriyorum gün içinde kendini motive etmeye çalışıyorum

Kuzum senin dedigin kdr ben inanamıyorum işte neden bilmiyorum Allah affetsin :KK43: hep sizin dediklerinizi aklıma getiriyorum gün içinde kendini motive etmeye çalışıyorum
Şuan böyle düşünüyorsun canım ben de senin yerinde olsam sen gibi düşünürdüm çünkü hayatımızın iyi gitmesi bize mucize geliyor ve inan o mucizeyi yaşayacaksın ve artık bu günler geride kalacak. Herkesin kanaması oldu işlem olan senin de olacak neden olmasın ya? Senin doktorun tecrübeli hem, Ankara’dan bile olumlu sonuç geldi bunca zaman hiç yoktu yapabilen düşün artık bunları ve inan

Cok şükür 🙏 diyelim kafam dumanlı Buarada Fabrika ayarlarına geri dön de cnm ozmn telefon sıfırlanıyor ama hesabın sıfırlanmıyor tabiki eger oyle ise benim de daha sonra hesabı değiştirmem gerek
Aynen kuzum sende degistir benim gibi dalginlik yapmayin..
Hepimiz kendimiz için olumsuzuz aslında canım ama herkesin kurtulacağını da biliyoruz :) :KK76::KK76:
Hah durumu cok guzel ozetlemissin canim.. ama hepinizin olcak ben inaniyorum hic can sıkmaya gerek yok atlatinca insan anlio aslinda basit bisey oldugunu

Aynen kuzum sende degistir benim gibi dalginlik yapmayin..

Hah durumu cok guzel ozetlemissin canim.. ama hepinizin olcak ben inaniyorum hic can sıkmaya gerek yok atlatinca insan anlio aslinda basit bisey oldugunu
Azıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle :D ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)

Azıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle :KK70: ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)
Bende biraktim bi süre sonra baktim herkes evham yapio sicak suyla yikanin diom soguk suyla yikaniolar normal yatin bisey olmaz diym yan yatalim diolar ben napim napim :D
Şaka bi yana kizlar olucak yani bi sebep yok ortada olmamasi icin.. bi ay once bi doktora kontrol ettirin bence garanti olsun baska da yapilcak bisey yok yani biraz kader kismet akisina birakmak lazm

Bende biraktim bi süre sonra baktim herkes evham yapio sicak suyla yikanin diom soguk suyla yikaniolar normal yatin bisey olmaz diym yan yatalim diolar ben napim napim :KK70:
Şaka bi yana kizlar olucak yani bi sebep yok ortada olmamasi icin.. bi ay once bi doktora kontrol ettirin bence garanti olsun baska da yapilcak bisey yok yani biraz kader kismet akisina birakmak lazm
:) :) olacak tabi ki söylediğin gibi sebep yok olmaması için. Ayrıca bırakma bence yürek lazım hepimize:)

:) :) olacak tabi ki söylediğin gibi sebep yok olmaması için. Ayrıca bırakma bence yürek lazım hepimize:)
Ne güzel konusuyosun sen yaa vala sende Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi da içime su serpiyosunuz inşallah söyledğiniz gbi olur inşallah kurtulruz bu aralar kalıcıdan kaçıyo gibiyim Allah sonumjzh hayretsin

Azıcık destek çık yüreklenelim yüreklendirelim böyle :KK70: ben işlem olmadığım için beni tınlamıyorlar bence bak sen olumlu sonuç aldın komple beyinlere kazıyalım artık kurtulacağızzzzz di mi kuzu yaaa :)
Yok kuzum tınlamamak degil İnan olur mu hiç oyle sey ben sizin buradakilerin söyledikleriyle ayaktayım

Ne güzel konusuyosun sen yaa vala sende Bogazmanzarasi Bogazmanzarasi da içime su serpiyosunuz inşallah söyledğiniz gbi olur inşallah kurtulruz bu aralar kalıcıdan kaçıyo gibiyim Allah sonumjzh hayretsin
Kalıcı ya da geçici farketmez kurtuluş var çok şükür öyle düşünün ben de iyi değilim ama atlatmak zorundayız

Şuan böyle düşünüyorsun canım ben de senin yerinde olsam sen gibi düşünürdüm çünkü hayatımızın iyi gitmesi bize mucize geliyor ve inan o mucizeyi yaşayacaksın ve artık bu günler geride kalacak. Herkesin kanaması oldu işlem olan senin de olacak neden olmasın ya? Senin doktorun tecrübeli hem, Ankara’dan bile olumlu sonuç geldi bunca zaman hiç yoktu yapabilen düşün artık bunları ve inan
Cok sagol cnm her söylediğin için ben de diyorum küçücük delik daha da kanamazsa ne kanar diye yani yeri geliyo inancım tavan yapıyo ama bazen de boyle işte yaşayıp gorcez bakalım Allah büyük yardımcımız olsun

Back