gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Cok sagol cnm her söylediğin için ben de diyorum küçücük delik daha da kanamazsa ne kanar diye yani yeri geliyo inancım tavan yapıyo ama bazen de boyle işte yaşayıp gorcez bakalım Allah büyük yardımcımız olsun
İllaki kanama olacak kuzum merak etme Rabbim hepimize mutlu yarınlar yuvalar nasip etsin

Güçlü olup atlatacak sonra gelip buraya kurtuluş var evham yapmayın diyeceksin canım merak etme
Amin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)

Amin cnm hepimiz inş geçen gün durup düşündüm hemen olsun güzelce de kalkıp hemen yazayım herkese tekrardan bi umut olsun diye dedim ne ara nasıl yazacağımı bile hayal ettim kendi kendime :)
O gece hepimiz dualarla seni bekliyor olacağız zaten merak etme hiç canım illaki birimizin duası kabul olacaktır :D gece uyut sinsice bize dön sonra :D hepimiz aynı dakikalar musmutlu olacağız inan seninle beraber

aynen kuzu ya bende senin gibiyim çok ayrıntıcıyım hep kafama takıyorum ama takma sende boşver kuzu. kız bizimkiler de dır dır bi de genç yaşlısı olmuşsun diyorlar ortalıkta olmadığım için genellikle hep yatıyorum canım yarın 1 hafta olacak ve hiç dışarıya çıkmadım
Bosver desinler canim sen kulak asma sen iylesmene bak yat canim en iyisini yapiyosun rahat gecirirsin boyle hadi ikinci haftan bitince daha rahat edersin

Canim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..
Nasil ya hesapta kaliyomus ben genellikle gecmisi bile siliyorum hafiza dolu oldgu icin orayada atmiyo sildiklerimi insallah bisey cikmaz ya

ya ben de yan şekilde yatarak hep uzatıyorum bacaklarımı ama gerildiğini hissediyorum oranın yanlış birşey mi yapıyorum anlamadım bi de sende sivilce oldu mu yada olanınız var mı kızlar siyah sivilve bende birkaç tane olmuş :KK43:(
Canin ben hep ya sagima yattim ya soluma duz yattgimda oranin gerldginu hissediyodum yan yatmak daha saglikli canim

Bugün gittim canım doktor baktı gayet güzel dedi ama hafif bi iltihaplanma var dedi bi ilaç daha yazdı 1 ay sonra tekrar gel dedi hatta düğünden 1 hafta önce gelebiliyorsan gel dedi bende gelemem düğünden önce dedim tamam 1 ay sonra gel mutlaka dikişler düştükten sonra görmek istiyorum dedi böyle canım
Kuzum gözün aydin senin adina sevindim insallah bir ay sonrada guzel haberlerini aliriz :)

Back