- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
-
- #4.141
ayımı tamamladım kuzum cumaya 6 hafta olacak nasip olursa da tuttu mu tutmadı mı bilmiyorumİyiyim bende canim tamamladin degilmi ayini daha iyimisin kurtuldun sende insallah canim
Tutmuştur canım korkma Allah’ın izniylea
ayımı tamamladım kuzum cumaya 6 hafta olacak nasip olursa da tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum
Canim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..Nasilsiniz kizlar
Canim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..Nasilsiniz kizlar
Bence yetisirsin de canim benim bilgim yok ulasimin nasil olcagi hakkinda..istanbuldan olanlar yardim eder simdiMerhaba kizlar ben istanbula gidicem işlem icin gidiş atatürk dönüş sabiha gökçen düşünüyorum dönüş saati erken oldu icin ama yetisebilirmiyim sabiha gökçene hiç bir fikrim yok gidiş saatim 8 10 sabah dönüş saati 17 50 yardimci olacak biri varmi
Bunlardan haberim bile yokCanim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..
Inşallah tutmuştur cnm inşallah kurtulacagiz bu dertten. Umut olmadan yaşamak imkansız umudumuz baki olsuna
ayımı tamamladım kuzum cumaya 6 hafta olacak nasip olursa da tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum
Cnm ordanda sil madem uygulamadan yani. Gmail zaten formatla silinecek bisey değil hesap çünkü şifre ile actigin ama oraya foto kayıt olmuyo galiba ya drive diye bisey var oraya yedeklersen oluyo diye biliyorum yedek yapmazsan olmaz yinede yanlış yonlendirmeyim. Ne gibi resim vardiki görmesini istemediğin özel değilse tabiCanim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..
Kiz ne resmi olcak iste turgay beyin fiyat listesi eskiden vardi aslinda silmistim.. onun disinda birsuru o bolgemi cektigim foto var sakaryaninkiler var.. bunlari sildigim halde kaydoluyosa yani hem gmail hesabimi degistircem hem teli en iyisi o olcak galiba.. heryerde de o mailim var aslinda amaanCnm ordanda sil madem uygulamadan yani. Gmail zaten formatla silinecek bisey değil hesap çünkü şifre ile actigin ama oraya foto kayıt olmuyo galiba ya drive diye bisey var oraya yedeklersen oluyo diye biliyorum yedek yapmazsan olmaz yinede yanlış yonlendirmeyim. Ne gibi resim vardiki görmesini istemediğin özel değilse tabi
Iyice kurcala o zaman gmail ama sanmam keşke olsa benim bi sürü formatla giden resmim oldu öyle olsa onları alırdım ben sanmıyorum hiç duymadım hatta silinen resimler nasıl gelir diye araştırdığımda hiç gmailde kayıtlı gibi bisey okumadım silinmiştir uygulamaya bak sen orda olabilir silebilirsin ordakiniKiz ne resmi olcak iste turgay beyin fiyat listesi eskiden vardi aslinda silmistim.. onun disinda birsuru o bolgemi cektigim foto var sakaryaninkiler var.. bunlari sildigim halde kaydoluyosa yani hem gmail hesabimi degistircem hem teli en iyisi o olcak galiba.. heryerde de o mailim var aslinda amaan
Canim iyi gibiyim kotu giviyim bilmiyorum.. benimkiyle bulustuk teli eline aldi ödüm koptu bi foto gorcek falan die.. sonra aslinda galeriden sildim herseyi ama bu hani fotograflari uygulamasi varya googlein ordan silinmiomus galiba sen silmedigin surece.. ordakilere girdi bakiodu elindeb aldim teli bi bahane bulup.. ya böyle gizlemeye calisarak nasil yasicam ben bu adamla. Teli formatlasam bile gmail hesabindan falan kaydedilmis oluo kizlar bi fikriniz varmi bu konu icin..
Tamam canim bakim bi sagolasin formatlicam hemde evet.. formatta herseymi gidio butun programlar resim muzik herseyIyice kurcala o zaman gmail ama sanmam keşke olsa benim bi sürü formatla giden resmim oldu öyle olsa onları alırdım ben sanmıyorum hiç duymadım hatta silinen resimler nasıl gelir diye araştırdığımda hiç gmailde kayıtlı gibi bisey okumadım silinmiştir uygulamaya bak sen orda olabilir silebilirsin ordakini
Evet canim cok haklisin insallah degiscem para biriktireyim de hemen olmaz o.canım çok dikkat et malum meslek grupları her detayın eğitimini alıyorlar. bizim yok ya hadi canım diye basit gördüğümüz herşeyin ve bunu da hiç belli etmiyorlar. sana naçizane kesinlikle mail adresini değiştir derim ve gmail kullanma yani bu gibi durumlarda ve platformlarda kullanma. tlf.da, silinmişlerde yada benzeri yüklenenler kısımları oluyo bazı akıllı tlfların heryerden herşeyi sil, telefon üzerinden girdiğimizde de uygulamayı tamamen kapatsak dahi kalıyor “tarihçeyi ve web sitelerini sil” kısmından tamamen silinmesi gerek girilen yerin kapatılmış dahi olsa çıkmaması için ve bence tlf da değiş
Sırt üstü yatmada zaten yasak yok cnm ben sormuştum onu senin zaten epey oldu sıkıntı olmaz diğer oturma şeklini anlayamadım ama anlattığındanbir de o var değil mi şu salak saçma teknoloji hatta bazen silsek bile bir bakıyorsun orda dikkat et canım valla Allah korusun ama en olmadı gmailini kapat yenisini aç . bir de kızlar ben uzanıyorum sırt üstü ve dizlerimi büküp bacak üst üste atıp pturuyorum hep gerginlik olmaz değil mi uzatınca gerilecek gibi bir his oluyor alımışımda hep aynı duruyorum
Format atınca teli ilk sıfır aldigin haline döner her şey silinirTamam canim bakim bi sagolasin formatlicam hemde evet.. formatta herseymi gidio butun programlar resim muzik hersey
Evet canim cok haklisin insallah degiscem para biriktireyim de hemen olmaz o.
Evet ya mail adresimde gecmisi kaydetme kismini kapattim ama yine de guvenemiyorum..
bir de o var değil mi şu salak saçma teknoloji hatta bazen silsek bile bir bakıyorsun orda dikkat et canım valla Allah korusun ama en olmadı gmailini kapat yenisini aç . bir de kızlar ben uzanıyorum sırt üstü ve dizlerimi büküp bacak üst üste atıp pturuyorum hep gerginlik olmaz değil mi uzatınca gerilecek gibi bir his oluyor alımışımda hep aynı duruyorum
Cnim o normal degilmi bende de arada bi oluyoya ben de yan şekilde yatarak hep uzatıyorum bacaklarımı ama gerildiğini hissediyorum oranın yanlış birşey mi yapıyorum anlamadım bi de sende sivilce oldu mu yada olanınız var mı kızlar siyah sivilve bende birkaç tane olmuş(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?