- 22 Aralık 2016
- 7.485
- 15.270
- 178
- Konu Sahibi Masalruya6
- #4.001
Evet canim hicbiseyi bulamiyorm su anAynen ya bu ne böyle hiç hoşuma gitmedioyuncak gibi görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim hicbiseyi bulamiyorm su anAynen ya bu ne böyle hiç hoşuma gitmedioyuncak gibi görünüyor
Hee öylemi o zaman sen bilirsin kuzum ben bilet paran yanicak sandim.. o zaman dur bakalim biraz dahaİptal garantili almıstım kuzum ben belkide iptal ettirebilirim zaten benim düğünüm seneye diyorum ki bi şekilde eğer fikir değiştirirsem yakında giderim gitmicem galiba![]()
Doktorlarin da kimisi actrman lazim dio kimisi acilir dio bnde sasrdimbence bekle diğer türlü de aynı olurdu ki zamanla orası açılacak ama bir doktorla görüş bence
Ben artık hiç bilemiyorum cnm ne yaptırsan diye açıkcasıKizlar su an sehir disina cikmak icin bi bahanem var sizce ciksam da trabzonda gitmisken su actrma isini halletsem mi yoksa acele etmesemmi ya. Off kararsizliktan ölcem ama yani vajen girisi resmen etle kapali girerken de orasi esneyip girio ne derece saglikli bu durum.. orayi actrmam lazim bi parmagin ilk bogumu kadar falan acilmasi lazim o et e nasil acilcak o kadar.. esra hanim muhtemelen esnemesinden bahsedio acilir die
Ben bi giriyorum bi kilitlendi diyor neden boyle oldu yapıyor ki sıfırlama yani yeni şifre mi aldınOhh sonunda girebildim nolmus foruma ya.. sifreyi sifirlayinca anca girdi sinir krizine girdim yaa mahvetmisler![]()
Yani deligin önü tamamen kapali girerken esnettgi icin girebilio.. bi doktor gorse direkt anlarBen artık hiç bilemiyorum cnm ne yaptırsan diye açıkcası
Şuan rahatça giriyorsa açtırmanın bir anlamı var mı ama yine de senin için nasıl rahat edecekse oyle yaptır
Evet de bi daha cikis yapmadim yapinca galiba yine yeni sifre almak gerekiomus yine kitlendi die hata veriomus okuduguma göre.. ne gerek vardi yani sadece rengi degisseydi +18 konusundaki turkuazdiya tum forum oyle olsaydi madem nie herseyi degistrmisler sevmedimBen bi giriyorum bi kilitlendi diyor neden boyle oldu yapıyor ki sıfırlama yani yeni şifre mi aldın
Ayy tamamen kurtuluş yok sanırım bu meseleden aklın için tamamen rahat olsun istiyorsan fırsatın olursa açtırsan mı ozmnYani deligin önü tamamen kapali girerken esnettgi icin girebilio.. bi doktor gorse direkt anlar
E bundan sonra her çıkıştan sonra yeni şifre mi alcaz yani acık tutamayız ki bunu telefonlarımızda mecbur çıkış yapacağızEvet de bi daha cikis yapmadim yapinca galiba yine yeni sifre almak gerekiomus yine kitlendi die hata veriomus okuduguma göre.. ne gerek vardi yani sadece rengi degisseydi +18 konusundaki turkuazdiya tum forum oyle olsaydi madem nie herseyi degistrmisler sevmedim
Kizlar su an sehir disina cikmak icin bi bahanem var sizce ciksam da trabzonda gitmisken su actrma isini halletsem mi yoksa acele etmesemmi ya. Off kararsizliktan ölcem ama yani vajen girisi resmen etle kapali girerken de orasi esneyip girio ne derece saglikli bu durum.. orayi actrmam lazim bi parmagin ilk bogumu kadar falan acilmasi lazim o et e nasil acilcak o kadar.. esra hanim muhtemelen esnemesinden bahsedio acilir die
Ben hafif kırıyordum cnm yan yatıp tamamen düz yan şekilde yatamıyorsun çünkü hepya kızlar ben yan yatınca bi tuhaf oluyor sanki orası geriliyo gibime geliyor çünkü sızlıyor yatınca siz de hep yan mı yattınız pozisyon olarak bacaklarınızı kırabiliyor muydunuz
Sen uygulamadan mi giriyosun google ustünden mi canim?E bundan sonra her çıkıştan sonra yeni şifre mi alcaz yani acık tutamayız ki bunu telefonlarımızda mecbur çıkış yapacağız
Öyle canim bende sasirdim artik hayirlisi olsuncanım tabi sen bilirsin ama doktora bi sor sürekli oranın işlem görmeside ne kdr sağlıklı olur daha hiçbirimiz doğum yapmadık ama tabi karar senin nasıl rahat edeceksen içine sineni yap
Aynen artik firsat olursa actrcam napim bende biktim artik gecmisin yükünden yaAyy tamamen kurtuluş yok sanırım bu meseleden aklın için tamamen rahat olsun istiyorsan fırsatın olursa açtırsan mı ozmn
Google cnm uygulamadan da mı giriliyor bilmiyordumSen uygulamadan mi giriyosun google ustünden mi canim?