gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

ya kızlar ben yan yatınca bi tuhaf oluyor sanki orası geriliyo gibime geliyor çünkü sızlıyor yatınca siz de hep yan mı yattınız pozisyon olarak bacaklarınızı kırabiliyor muydunuz
Ben kırıyorum cnm bisey olmuyo dümdüz yatmak sürekli imkansız otururkende kırıyorum dizden. Senin bizden sonra olduğu için acısı daha fazladır birkaç güne ağrın azalir

Ya şu geçicide ip düşüyor ip görünüyor diyenleri anlamıyorum bunca yıl yapılan yöntem bu değil miydi o zaman bir çok kişinin ayrılması ya da ölmesi gerekmiyor muydu:/ ben mi inanmak istediğim için böyle düşünüyorum?? Geçici işlem olup evlenenler ile konuştum ip düşse bile anlaşılmıyor ben bilmesem ben bile anlamazdım diyorlar hep anlamadım yaptırmayanlar kafamızı çok karıştırıyor...

Hayir canim hayir gayet dogru dusunuyosun korkcak hicbisey yok hicbi erkek aaa bu senin seynden dustu demez o an onu gozu gormez töbe tobe yataga flas tutupmu beraber olcaksiniz ilk gece? :) yani bence hicbisey olmaz benim kalici tercih etmemin tek sebebi dugune 4 gun kala evden cikamazdim bi bahane bulamadim..

N Nelizz hala giremedi galiba yeni sifre alinca girlio anca
Ben anlamadım bunu hiç kuzum ben yeni şifre almadım ama ekranda burası kalmasın nolur nolmaz diye kapatıyorum çıkıp birdahaki girişimde ya kilitlendi diyo yada birkaç denemeye oyle dedikten sonra giriyo aynı şifre ile

Ben geçici olayını daha kolay görüyorum niyese dert etme millet ozmn beceremezsin okdr endişelenecek bir sey olsa onalr nasıl yaptı madem

Senin daha yeni degil miydi cnm ben mi yanlış hatırlıyorum karıştırdım mu yoksa inş güzel seyler duyarsın dualarımızdasın
Doğru canım yeni daha ama denk geldi 1 ay sonra bu fırsatı bulamam belki onun için doktorda gel dedi daha 12 gün oldu ama nasıl gittiğine bakar en azından
bende özellikle seninle konuştuktan sonra ikna olmuştum hatırlıyorsam canım ipi görüp de sıkıntı yaşayan duymadım hiç sadece eski zamanlarda sıcak suya oturtma olayı varmış gelini duydumuz mu dikişleri falan varsa erisin sıcakta belli olsun diktirip diktirmedigi diye korkunç bisey amabende senin gibi olumlu düşünüyorum geçici hakkinda

Sıcak suya oturtma nedir yaaa şok oldum şuan gerçekten yuh yaaa valla oğullarının yemediği nane yok kızlara şunu yaptıran zihniyeti Allah a havale ediyorum geçici bence de problemsiz süre ve evden çıkma hariç ama burada geçici düşünen kim olursa ona ip düşüyormuş yakalanırsın diyorlar resmen :) diğerleri niye yakalanmadı ben de bunu merak ediyorum

Canım bende çok düşündüm rüyalarıma girdi falan ama şöyle düşündüm işlem yapılan yer küçük bi yer ne kadar ip düşebilir minik minik düşecektir düşse de bazen aklımdan geçmedi değil keşke geçici fikrinden vazgeçmeseydim diye

bende aynı fikirdeyim geçiciden vazgeçmeseydim keşke diye

Evet bu olayı bende okumuştum ne yazık ki
Kim diyo onalrı yaa ip düşer yakalanırsın diye yapanlar nasıl yaptı diye sormazlar mı Hem niye düşsün yaa düşse bile kim görecek onu o an yani adam bırakıp ona mı bakacak

Kızlar sakin olun iyileşinceye geçecek bu düşünceleriniz de şuan ağrı sızı aşırı dikkat etme psikolojik böyle düşünüyorsunuz belki ben de elime para geçse kalıcı yaptırırım. Geçici olayı dikkat edilecek aman aman şeyler olmamasından sebep rahat gibi ama düğün vakti onun stresi de ayrı bir şey bence

Di mi yaaa yok hep böyle yapıyorlar ama yakalanan yok kiii anlamıyorum o yüzden moral bozukluğu sadece

Cnm elbet stres olacak şuan bizde olduğu gibi o an yaptıranda da olacak zaten biliyoruz biz bu aşamanın her adımı stres üzüntü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…