- 12 Eylül 2018
- 197
- 506
- 23
- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.981
Sonrasi da keske tertermiz yirtilaydi kuzum
ya olsun sen atlattın çok yavaş mı olmuştu evet zor açılır Sakarya faln da zor oldu ama kanama baya oldu yazmıştı maviminal de böyle yazmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonrasi da keske tertermiz yirtilaydi kuzum
Cnm ben sprey aldım ama ne fayda çalışmiyo spreyi tıkandı mi ne anlamadim. O yüzden evde şırınga vardı ona çekip iğnesini çıkarıp sıkıyorum biraz üst kısımdan içine aliyo korkuyorumda yaparken içine sokarım diye ayna ile yapıyorum. Az bisey yeterli oluyo diğer türlü denk gelecek diye şişe bitiyo dediğin gibikızlar ya ben batikon sürerken çok zorlanıyorum yarısı dökülüyor heryer batıyor artık elimle sürüyorum birşeyler yapıyorum, siz nasıl yaptınız yapıyosunuz
Ya canim ya iliskiye girerken cokmu zor giriyo ya zormu yirtiliyo ille actirmakmi lazim canim yaKatiliyorum zaten islem yaptrmamis olsam bile bana alttn bakilirken ben esim dahil kimseyi tutmayi dusunmuorum yanimda. O masada beni mi izlcek bide ne sacma sey. Disarda bekletirim doktor bisey drse de bana der zaten ben ilk hamilelik kontrolume yalniz giderim muhtemelen sürpriz yapmak icin esime :) o zman doktordan rica ederim alttan muayene etmesini esime de derim.ben normal dogumdan korkuyorum o bolgem cok dar die konustum doktorlar doktor da gelin bi sorun varmi die alttan bakalim dedi aa cok dar acilsa iyi olur dedi acti derim bu kadar basit artik yalan ustasi olduk yani her ne kadar bu durumdan nefret etsemde. @Gecekusu123
İnsallah tutmustur canimKızlar iyi akşamlar nasılsınız cumartesi günü kontrole gideceğim sanırım erken ama doktor gelebilirsin dedi bi yolunu bulursam gideceğim çok merak ediyorum tutup tutmadığı belli olacaktır sanırım
Banada para goz biri gibi gelmedi canim muayene ucreti bile almiyo cnku bazi pislikler muayene ucreti bile aliyolarCanim sen turgay beyemi gidiyodun? Yanlis anlama inan o adama zerre guvenmiodum söylentilerden dolayi.. ama mesela masaya yattim tam aklima geldi darligi nasil dar degilse ben daraltma da yaptrcam dedim adam bakmadi bile dogru düzgün yk yok hayir gayet iyi darligi falan dedi.. istese mesela daralttim diyip iki kati para alabilrdi.. adamin muayenehanesi dolu yani ben ameliyata girerken kadinlar arkamdan isyan etti biz iki saattr bekliyoruz nie onu aldiniz die hemsireler sakinelstrdi ucakla sehirdiisndan randevulu hasta die.. yanlis anlama ama paragöz birine benzetmedim ama tabiki bilemem sonucta bi kere gordum
Benimki de şurup gibiydi cnm başka bir şişeye dökmüştüm fısfıslıbencede en makulu pamuk aslında ama bende sormuştum kalmasın dediler o yüzden kullanmadım ama deneyeceğim yoksa iki şişe 2 hafta yetmicek
Inşallah canımİnsallah tutmustur canim
sanmıyorum oyle olsa nasıl yapsınlar ki cnm oynamamak imkansız sonuçta o günKızlar birşey sorucam gecicide dikiş atma gibi birşey olur mu yani düğünde oynarken falan..
Anladım kuzum ben kalıcıdan vazgecip gitmicem galibasanmıyorum oyle olsa nasıl yapsınlar ki cnm oynamamak imkansız sonuçta o gün
Neden canim? Valla wp grubu kucam simdi uyuz oldum igrenc yazmak bile guzel degilAnladım kuzum ben kalıcıdan vazgecip gitmicem galiba![]()
yakalanırım diye korkuyorum çok tek sorun buNeden canim? Valla wp grubu kucam simdi uyuz oldum igrenc yazmak bile guzel degil
Kontrole de mi gitmiceksin canim istanbula peki? Yani gecici mi dusunuosunY
yakalanırım diye korkuyorum çok tek sorun bu![]()
Yani şöyle düşünüyorum gecici kesin çözümse burda yaşadığım şehirde düğüne yakın geçici yaptırsam mı diyorum salı günü giderken yakalanmaktan korkuyorum çok ama gecicide düğünde oynarken falan atar mı ondan korkuyorumKontrole de mi gitmiceksin canim istanbula peki? Yani gecici mi dusunuosun
Yok canim gecicide atma falan olmaz merak etme. Herkes sonuc aldi ondan herkes oynuo dugunde sonucta..Yani şöyle düşünüyorum gecici kesin çözümse burda yaşadığım şehirde düğüne yakın geçici yaptırsam mı diyorum salı günü giderken yakalanmaktan korkuyorum çok ama gecicide düğünde oynarken falan atar mı ondan korkuyorum
Yok canım herkes oynuyor sadece aşırı aşırı hareketlerden kaçınman gerekir o kadar. Geçici işlem olanlar da ilişkiye zor giriyor ip sandığın gibi kolay kopan bir şey değil canımKızlar birşey sorucam gecicide dikiş atma gibi birşey olur mu yani düğünde oynarken falan..
Aynen ya bu ne böyle hiç hoşuma gitmediNeden canim? Valla wp grubu kucam simdi uyuz oldum igrenc yazmak bile guzel degil
İptal garantili almıstım kuzum ben belkide iptal ettirebilirim zaten benim düğünüm seneye diyorum ki bi şekilde eğer fikir değiştirirsem yakında giderim gitmicem galibaYok canim gecicide atma falan olmaz merak etme. Herkes sonuc aldi ondan herkes oynuo dugunde sonucta..
Sali gunune bilet almadinmi gitmicek misin yani