gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Kızlar bazende gitmekle hata mı yapıyorum acaba diyorm bu doktor sonuçta dikim yapan bi doktor para kazanmak isticektir ama o bana işlem yaptırmamam gerektiğini kanamam olacağnı bana güven rahat ol dedi ama niyeyse içim içimi yiyor rahatlayanıyorum..

Kuzum sabah 8de ucuşum evden toplantı var yeni bir firmayla oraua gidicez diye çıkıcam havaalanı 15 dk mesafede bana taksiyle gidicem ztn 6da çıksam evden gecikmiş olmam dimi ya :KK43:
Kuzum trafik durumunu falan sen daha iyi bilirisn ? Ama bende erkenden gittim taa yarim saat kala girebildim iceri bence bisey olmaz ama yine de gidebildigin kadar erken git.. iyiymis bahanen de bende actrcak olursam bunu deniyim

Kızlar bazende gitmekle hata mı yapıyorum acaba diyorm bu doktor sonuçta dikim yapan bi doktor para kazanmak isticektir ama o bana işlem yaptırmamam gerektiğini kanamam olacağnı bana güven rahat ol dedi ama niyeyse içim içimi yiyor rahatlayanıyorum..
Canim sen turgay beyemi gidiyodun? Yanlis anlama inan o adama zerre guvenmiodum söylentilerden dolayi.. ama mesela masaya yattim tam aklima geldi darligi nasil dar degilse ben daraltma da yaptrcam dedim adam bakmadi bile dogru düzgün yk yok hayir gayet iyi darligi falan dedi.. istese mesela daralttim diyip iki kati para alabilrdi.. adamin muayenehanesi dolu yani ben ameliyata girerken kadinlar arkamdan isyan etti biz iki saattr bekliyoruz nie onu aldiniz die hemsireler sakinelstrdi ucakla sehirdiisndan randevulu hasta die.. yanlis anlama ama paragöz birine benzetmedim ama tabiki bilemem sonucta bi kere gordum

En kotu ihtimalle bide ona kontrol ettrmis olursun uzulme kuzum.. bu da bozulmamis derse yaptrmazsin.. insallah hayirlisi olsun hakkinda.

Kizlar flep te sıkıntı olsa kanama olur dimi ya hani bazen bacağımı açınca sanki yırtıldı sanıyorum batiyo aciyo bi anda açıldı diye korkuyorum o kadar kolay acılabilir degildir dimi kanama filan olur yada

Kizlar flep te sıkıntı olsa kanama olur dimi ya hani bazen bacağımı açınca sanki yırtıldı sanıyorum batiyo aciyo bi anda açıldı diye korkuyorum o kadar kolay acılabilir degildir dimi kanama filan olur yada
Canim bak beni dusunun rahatlayin kac kere iliskiye girdim hala acilmadi yani bozulmaz korkma

Canim bak beni dusunun rahatlayin kac kere iliskiye girdim hala acilmadi yani bozulmaz korkma
Biliyorum cnm da seninki tutmuş şu an bizimki tutup tutmama asamasinda oldugu icin korkuyo insan tutmazsa diye. Keşke görüp anlayabileceğimiz bisey olsa. Neye bağlı bu tutma anlamadimki çokta dikkat ediyorum hareketlerime ama bazen anlık bisey oluyo acı verince korkuyo insan :(

ya bende de bazen duruyor ağrı sızı sonra herhalde ters bi harekket tekrar başlıyor sızlamaya sonra bana yine geliyorlar

Biliyorum cnm da seninki tutmuş şu an bizimki tutup tutmama asamasinda oldugu icin korkuyo insan tutmazsa diye. Keşke görüp anlayabileceğimiz bisey olsa. Neye bağlı bu tutma anlamadimki çokta dikkat ediyorum hareketlerime ama bazen anlık bisey oluyo acı verince korkuyo insan :KK43:
Normal kuzum sonucta deri dikildi yani acicak. Kac gun oldu su an

ya bende de bazen duruyor ağrı sızı sonra herhalde ters bi harekket tekrar başlıyor sızlamaya sonra bana yine geliyorlar
Gelmesinler gelmesinler geri gönder onlari :D bisey olmaz kuzum ben kac kere ustune oturdum yanlislikla araba binerken hemde pat die yani. Aniden ve hoplayark gibi oldu dusun. 15 dk sizladi kesin bisey oldu dedim yani ama olmamis olmaz kolay kolat yani

Gelmesinler gelmesinler geri gönder onlari :KK70: bisey olmaz kuzum ben kac kere ustune oturdum yanlislikla araba binerken hemde pat die yani. Aniden ve hoplayark gibi oldu dusun. 15 dk sizladi kesin bisey oldu dedim yani ama olmamis olmaz kolay kolat yani

amanın ben senin dikimi çok beğendim biliyor musun tertemiz estetik duruyordu

kızlar ya ben batikon sürerken çok zorlanıyorum yarısı dökülüyor heryer batıyor artık elimle sürüyorum birşeyler yapıyorum, siz nasıl yaptınız yapıyosunuz

kızlar ya ben batikon sürerken çok zorlanıyorum yarısı dökülüyor heryer batıyor artık elimle sürüyorum birşeyler yapıyorum, siz nasıl yaptınız yapıyosunuz
Bende de fisfisli yktu eczanede surup gibi vermisti.. mecbur öyle dokuodum azar azar.. en son esra hanim pamukla surebilirsin dedi dene bi ben denedim sevmedim dökmeye devam dedim:D

bencede en makulu pamuk aslında ama bende sormuştum kalmasın dediler o yüzden kullanmadım ama deneyeceğim yoksa iki şişe 2 hafta yetmicek

Back