- 14 Mayıs 2018
- 2.682
- 4.639
- 83
- Konu Sahibi Masalruya6
- #3.921
Ben tamam diyebilecek cesareti gösterebilirsem inşallah canım :) 7 gün canım max ama ben max 5 e endeksledim kendimiCanim bu arada max kac gun dayaniodu? 2 dugununmu olcak vuhhuu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tamam diyebilecek cesareti gösterebilirsem inşallah canım :) 7 gün canım max ama ben max 5 e endeksledim kendimiCanim bu arada max kac gun dayaniodu? 2 dugununmu olcak vuhhuu![]()
Kalıcı oldun di mi sen? Korkma bence olur onda da. Kanlanma olayını sormuştum Ankara’da bi doktora kanlanma olmasa doku çürür öyle bir şey yok dedi. Dar dikildiyse illa yırtılır bencebende pişmanım şuan canım hemde çok istanbuldayım ben bi de üstelik kendi semtimde doktor hemde genç flnda değil yaşlı meslekte geçiciyle yüzde 99 kanama olur demişti sadece düğün öncesi gel dedibenim kafa hep gel git yaptı şimdi de düğün gibi bi durumum olmadığından ne zmn olur olursada bilinmedğinden kanama olmaz diye çok korkuyorum
bende pişmanım şuan canım hemde çok istanbuldayım ben bi de üstelik kendi semtimde doktor hemde genç flnda değil yaşlı meslekte geçiciyle yüzde 99 kanama olur demişti sadece düğün öncesi gel dedibenim kafa hep gel git yaptı şimdi de düğün gibi bi durumum olmadığından ne zmn olur olursada bilinmedğinden kanama olmaz diyn bb
Kalıcı oldun di mi nnsen? Korkma bence olur onda da. Kanlanma olayını sormuştum Ankara’da bi doktora kanlanma olmasa doku çürür öyle bir şey yok dedi. Dar dikildiyse illa yırtılır bence
Kalıcı oldun di mi sen? Korkma bence olur onda da. Kanlanma olayını sormuştum Ankara’da bi doktora kanlanma olmasa doku çürür öyle bir şey yok dedi. Dar dikildiyse illa yırtılır bence
Canim knama acisinda demedim ben iyilesme süresi olara dedim merak etme kanama mutlaka olur insallah. Olsun bi hafta once bile gitme sansin var kontrole istanbul gibi bi yerdesn ne gzuelbende pişmanım şuan canım hemde çok istanbuldayım ben bi de üstelik kendi semtimde doktor hemde genç flnda değil yaşlı meslekte geçiciyle yüzde 99 kanama olur demişti sadece düğün öncesi gel dedibenim kafa hep gel git yaptı şimdi de düğün gibi bi durumum olmadığından ne zmn olur olursada bilinmedğinden kanama olmaz diye çok korkuyorum
Canim knama acisinda demedim ben iyilesme süresi olara dedim merak etme kanama mutlaka olur insallah. Olsun bi hafta once bile gitme sansin var kontrole istanbul gibi bi yerdesn ne gzuel
Şuan işlem psikolojisi ile öyle düşünüyorsun bende de iki seçenekte de kanama olmazmış gibi psikolojik mesela ama sonuç alan o kadar çok kişi var ki. Bu çukurda olan yakın çevremizden bile vardır bence ama biz nasıl söyleyemediysek onlar da söyleyemez. Herkes hata yapabilir sonuçta ve kimse masum evlilik yapmadı diye düşünüyorum o yüzden de içimi biraz olsun rahatlatıyoruminşallah canım ama şuan karmakarışığım pişmanım sanki korku var inşallah dediğin dediğiniz gibi olur![]()
Şuan işlem psikolojisi ile öyle düşünüyorsun bende de iki seçenekte de kanama olmazmış gibi psikolojik mesela ama sonuç alan o kadar çok kişi var ki. Bu çukurda olan yakın çevremizden bile vardır bence ama biz nasıl söyleyemediysek onlar da söyleyemez. Herkes hata yapabilir sonuçta ve kimse masum evlilik yapmadı diye düşünüyorum o yüzden de içimi biraz olsun rahatlatıyorum
Sen bu psikolojide olduğun için evliliği erteliyorsun bence benim gibi. Onarım olup bir kaç yıl sonra evlenenlerde var en kötü ihtimalle düğünden önce bi kontrole gider 3-5 gün önce sadece 1-2 dikiş ile kurtulabilirsin ama ona bile gerek kalmayacaktır bence içini ferah tut üzme kendini
İnş Bundan sonra da her sey yolunda gider cnmKizlar cok afedersiniz benimki şoyle iki parmak giriyo yani ama sonuna kadar degil ücuncu asla girmio ucu beraber. Yani darligini anlatmaya calisiyorum diktirmeden once giriyodu baya. Yani iyiki daraltma yaptrmamisim bide iyiki dar dikmis cunku baya fark var arada esim suphelenebilirmis. Simdi yavas yavas acildikca daha cok guveni gelio bana. İnsallah dua edin cocuk konusunda faln sikinti cikmasin da tedavi gormek zorunda kalmayalim cunku o zaman hep alttan bakiliomus
Benim de var canım kalıcıyla da burdan reklam olmayan bir çok arkadaşımız oldu bir de öyle düşün canım sorun olmayacak. Sen bir iyileş tamamen daha iyi olacak her şey.benim de direk değil ama sima olarak tanıdığım benden büyük iki kişi biliyorum geçici yaptırıp evlenen ve sorun yaşamayan
Benim de var canım kalıcıyla da burdan reklam olmayan bir çok arkadaşımız oldu bir de öyle düşün canım sorun olmayacak. Sen bir iyileş tamamen daha iyi olacak her şey.
Yapılıyor canımKızlar kalıcının üstüne geçici de yaptırılıyor mu oyle bir sey var mı sanki biri yaptırmıştı ama biarada yapılamıyor diye birsey okumuştum burda
Yapılıyor canım
Kanama dikişi atıyorlar birkaç tane. Birisi yaptırmıştı burada Ankara’da işlem olmuştu doktor gerek yok kanaman olur demişti ama kız ilk ilişkiside kanama olmadığı için dikiş attırmak istemişti 5.gün de kanaması olmuştu. O da tuttuğunu söyledi ama bilmiyorum artık hangisinden oldu kanamasınasıl oluyor peki
İnsallah öyle biseye gerek kalmaz canim dualarim seninle sizinle her namazimin arkasindan hepinize dua ediyorum herşey gönlünüzce olsun diye insallah hersey yolunda gidicek merak etme canim kötü düsünme sakin içimizde en tecrübelide sensin cok sukur buraya kadar sorunsuz atlattin bundan sonrasibida atlatirsinKizlar cok afedersiniz benimki şoyle iki parmak giriyo yani ama sonuna kadar degil ücuncu asla girmio ucu beraber. Yani darligini anlatmaya calisiyorum diktirmeden once giriyodu baya. Yani iyiki daraltma yaptrmamisim bide iyiki dar dikmis cunku baya fark var arada esim suphelenebilirmis. Simdi yavas yavas acildikca daha cok guveni gelio bana. İnsallah dua edin cocuk konusunda faln sikinti cikmasin da tedavi gormek zorunda kalmayalim cunku o zaman hep alttan bakiliomus
Yok kuzum anlasilsa bile asla kimse bisey demez orda millet dogum icin kosturcak onnla mi ugrascaklarKizlar normal dogumda islem yapildigi anlasilir mi