gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Naptık ki cnm birbirimize tabiki yardımcı olacağız bizi en iyi biz anlıyoruz cunku Amin cnm Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin inş
Aynen öyle bumerang gibi birbirimize dönüp duruyoruz birbirimizin ilaciyiz bugun cok romantigim:D :KK60: N Nelizz X xxoxxoxx

KIZlar ben bi doktora gitmiştim hatırlarsanız mustafa beye bakiresin dedi başka bir doktora daha gittim oda bana centiklerin var kanayadabilir kanamayadabilir dedi mustafa beyi aradım söz sana güven bana dedi istersende dügününe yakın kontrole gel dedi ama ben haftaya salı günü işlem yaptırmak icin istanbula gidicem tek sorunum benimki sorarsa ne dicem bi bahane bulmalıyım :(

KIZlar ben bi doktora gitmiştim hatırlarsanız mustafa beye bakiresin dedi başka bir doktora daha gittim oda bana centiklerin var kanayadabilir kanamayadabilir dedi mustafa beyi aradım söz sana güven bana dedi istersende dügününe yakın kontrole gel dedi ama ben haftaya salı günü işlem yaptırmak icin istanbula gidicem tek sorunum benimki sorarsa ne dicem bi bahane bulmalıyım :KK43:
Yaa öylemi tüh cok da sevinmistim senin adina :( canim ben arkadasima is basvurusuna gitcem ama kimseye soylemiyorum demistim sende ise yararmi bilmiyorum ama. Bence bi kere daha goster baska bi dktora bide senin zaten bozulmamiski evlendin kanamn olmadi doktor kotu bisey yine demezki esine bence

Yaa öylemi tüh cok da sevinmistim senin adina :KK43: canim ben arkadasima is basvurusuna gitcem ama kimseye soylemiyorum demistim sende ise yararmi bilmiyorum ama. Bence bi kere daha goster baska bi dktora bide senin zaten bozulmamiski evlendin kanamn olmadi doktor kotu bisey yine demezki esine bence
Canım diyip dememesi değilde benmki öyle bişeyde eski ilişkimi aklına getirir ve bana inanmaz :( ve mesela adet oldgmda ağrım oluyor bana diyor ki evlenince rahatlarsın o darlıgıda biliyor yani şuan askerde çok yogunum dicem uçakta telefonu kapattınız mı acaba? :(

Canım diyip dememesi değilde benmki öyle bişeyde eski ilişkimi aklına getirir ve bana inanmaz :KK43: ve mesela adet oldgmda ağrım oluyor bana diyor ki evlenince rahatlarsın o darlıgıda biliyor yani şuan askerde çok yogunum dicem uçakta telefonu kapattınız mı acaba? :KK43:
Oo o zaman cok kolay kuzum ya askerdeyse cok kolay.. bak simdi calisiosunya sizde denetim oluyomu bilmiyorum mesela atiyorum denetime gelcekler 1 2 saat yazamayabilirim diceksin. Donüste de telefona bisey oldu kapanip duruyo ya da sarjim bitti sarja takim diceksin. Ucakta o sekilde atlatrsin Allah affetsin bende öyle yaptim :( uzaktan anlamasi imkansiz herzamanki gibi davran anlamamasi icin

Birde doktor bana saat 2 ve 3 yönünde çentiğin var dedi penis boyutuna göre kanama olur veya olmaz dedi tabana inen bi yırtık yok sanırım
Bu centk olayini bikac arkadastan daha duyduk da tam olarak bilgim yok acip okumadim yani ama yirtigin daha hafifi hatta yirtik degil dimi

MUstafa alihanoğlu kendinden çok emin konuştu güven bana rahat ol dedi ben haram para yemem sen burdan çıkarkende vicdanlı doktor bulamayabilirsin dedi :KK43:
Yani simdi aynen adamin ne cikari var da kanar desin.. digeri dikim yapan bi doktormu belki para almak icin demistir?

Bu centk olayini bikac arkadastan daha duyduk da tam olarak bilgim yok acip okumadim yani ama yirtigin daha hafifi hatta yirtik degil dimi
Evet canım ama bu ikinci gittiğimde ünlü bi doktor yani kendince nurettin ersöz ince muayene ücretini ilk 350 dedi nakitse 300 dedi sonra kızlıl zarı muayenesiyse 400 tl o zaman dedi bende cok diyince doktorla konusayım diyip 300 e indirdiler ama kameradan o çentikleride gösterdi bana

Evet canım ama bu ikinci gittiğimde ünlü bi doktor yani kendince nurettin ersöz ince muayene ücretini ilk 350 dedi nakitse 300 dedi sonra kızlıl zarı muayenesiyse 400 tl o zaman dedi bende cok diyince doktorla konusayım diyip 300 e indirdiler ama kameradan o çentikleride gösterdi bana
Kamerami? Allah Allah ne demek kizlik zariysa 400 ya bu ne sacma sey.. bilmiyorum tuhaf geldi

Kamerami? Allah Allah ne demek kizlik zariysa 400 ya bu ne sacma sey.. bilmiyorum tuhaf geldi
Evet kuzum bi ekrandan gösteri saat 2 ve 3 yönünde alt kızımdaki zarı gösterdi sağlam %80 kanamama ihtimali var penis boyutuna göre değişir dedi bunun ardından bende mustafa beyi aradım tersledi beni beni neden aradın ki dedi hatta acıkladım sen güven bana git gelinliğini al harcama paranı boşadedi

Ne demek kuzum benim :) bu arada ben bugun is gorusmesine gittim ik daki kiz beni delirtti az daha sen git müdür gelsin dicektim Allahim o nasil bi ego alakasiz alakasiz sorular sordu gerizekali. Valla kimlerin eline kaldik ya nie böyle ülkede kalite die bisey kalmamis ne ozel sektorde ne baska yrde. Herkes alabildigine..
Ayyyyyy gercektenmi nasil gecti peki ay naptin ya hakkaten kendini bisey zanneden insanlari bende anlamiyorum ya

Aynen öyle bumerang gibi birbirimize dönüp duruyoruz birbirimizin ilaciyiz bugun cok romantigim:KK70: :KK60: N Nelizz X xxoxxoxx
Biz birbirimizden vazgecemeyiz vazgecemiyoruz olmuyo benim pskolojim cok iyi degil girip kimseyi burda bunaltmak istemiyorum herkesin bi derdi var diye ama hep aklimdasiniz hepinizi cok seviyorum bebislerim benim:KK200::KK19:

KIZlar ben bi doktora gitmiştim hatırlarsanız mustafa beye bakiresin dedi başka bir doktora daha gittim oda bana centiklerin var kanayadabilir kanamayadabilir dedi mustafa beyi aradım söz sana güven bana dedi istersende dügününe yakın kontrole gel dedi ama ben haftaya salı günü işlem yaptırmak icin istanbula gidicem tek sorunum benimki sorarsa ne dicem bi bahane bulmalıyım :KK43:
Canim ama seninki yirtilmamis demisti bu nerden ciktiki simdi

Yaa öylemi tüh cok da sevinmistim senin adina :KK43: canim ben arkadasima is basvurusuna gitcem ama kimseye soylemiyorum demistim sende ise yararmi bilmiyorum ama. Bence bi kere daha goster baska bi dktora bide senin zaten bozulmamiski evlendin kanamn olmadi doktor kotu bisey yine demezki esine bence
Evet cok mantikli sonucta yirtilmamis baska doktorda ayni seyi diycektir iliskiye grdginde de

Back