gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Allahim sabahin 4ünde uyandim yine uyuyamiyorum da stresten şu okul bi bitsin öglene kadar uyucam. Kizlar bu arada benim yine bikac gunlugune trabzona gitme durumum var gitmisken belki actrrim. Cunku istanbula dugun oncesi gitcem o zaman da vakit olmayabilir milletin yaninda ben gidiyorum diyip gidemem. Manolyayla konustum bilgi aldim baya
Allah yardımcın olsun canım senin de inşallah doğru karar vermiş olursun sonra rahat edersin

Ne güzel konuşuyorsun öyle canım farkındayım biliyorum ama yapamıyorum işte... psikolojik çok takıyorum orayı şekline bile taktım sen düşün
Tamamen psikolojik canım biraz rahat olmaya çalış başka şeylerle meşgul ol çalışıyor musun bilmiyorum ama vakit buldukça çok gez dolaş yeter ki başka şeyler yap

Tamamen psikolojik canım biraz rahat olmaya çalış başka şeylerle meşgul ol çalışıyor musun bilmiyorum ama vakit buldukça çok gez dolaş yeter ki başka şeyler yap
Aslında takmayı tam bırakıyorum her şey normalleşiyor başka ufacık bir problemde streste tetikleniyor canım

Canım benim bilmiyorum bi de bir şey farkettim strese girdiğim başka bi konu olsun ufacık bile bu konular alev alıyor tekrardan. Yoksa iç dudakları bırakmıştım takmayı kuzu biliyorsun
Biliyorum cnm daha önce de konuşmuştuk biara bunu bak kendin diyorsun tekrar alev alıyo ufacık başka konu bile olsa diye benim dediğim de bu eger kafa herhangi Birseye takıksa başka seyler de üretiyor daha fazla takacak bu oyuzden oluyo işte ama bakma daha fazla bizim asıl sorunumuz o degil çünkü biliyorsun

Biliyorum cnm daha önce de konuşmuştuk biara bunu bak kendin diyorsun tekrar alev alıyo ufacık başka konu bile olsa diye benim dediğim de bu eger kafa herhangi Birseye takıksa başka seyler de üretiyor daha fazla takacak bu oyuzden oluyo işte ama bakma daha fazla bizim asıl sorunumuz o degil çünkü biliyorsun
Doğru söylüyorsun kuzum diğerini de şimdi yaptıramıyorum yaptırsam kafam rahat olacak mı onu da bilmiyorum tuhaf garip duygular. Geçici yoğun düşünüyorum hala ama onu da son dk yaptırabilecek miyim acaba onu da ayrıca çok merak ediyorum

Aslında takmayı tam bırakıyorum her şey normalleşiyor başka ufacık bir problemde streste tetikleniyor canım
Aslında hepimiz aynı durumdayız küçük bisey olsa buna bağlıyoruz ama atlatan arkadaşlara bak hepsi çok büyütmusuz demiyorlar mı bizde öyle diyeceğiz emin ol inşallah benimki tutar olumlu olur da sende ankarada kolayca halledersin geciciye kalmadan canım

Aslında hepimiz aynı durumdayız küçük bisey olsa buna bağlıyoruz ama atlatan arkadaşlara bak hepsi çok büyütmusuz demiyorlar mı bizde öyle diyeceğiz emin ol inşallah benimki tutar olumlu olur da sende ankarada kolayca halledersin geciciye kalmadan canım
İnşallah canım ya inşallah

O bende de vardi kizlar en kucuk biseyde zaten bakire degilim evlenemicem yalniz kalcam die agliyodum kendi kendime insan herseyi ona baglio

inşallah hiçbirşey olmaz ben elimden geleni yaptım artık tuttuysa tuttu tutmadıysa da Vardır bir hayır deyip kapatacağım konuyu çok yıprandım stres yaptım her şeyin hayırlısı olsun artık kontrole gidip geldikten sonra bu defteri kapatmak istiyorum
Tutmustur bosuna doldurma kendini

Kizlar durduk yere dikkat ettiginiz surece enfeksiyon kapmaz korkmayin ya
Yaaa neliz hanimcim bu ne rahatlik :D gozlerim yaşardi atlatinca bi rahatlamismiyim ne? Kizlar durduk yere bisey olmaz demeler falan ilk zamanlar sende öyleydin seni baya iyi gordum su an :D gerci bende öyleydim denize girsem bisey olurmu diodum su sanki benim seyimi bozmayo dusunuo :D

O bende de vardi kizlar en kucuk biseyde zaten bakire degilim evlenemicem yalniz kalcam die agliyodum kendi kendime insan herseyi ona baglio
ben de öyleyim şimdi diktirdim ama yalan söylemek istemiyorum kaldıramıyorum 93 lüyüm herkes soruyor neden evlenmiyorsun evde kalacaksın diye ama içimden gram gelmiyor

ben de öyleyim şimdi diktirdim ama yalan söylemek istemiyorum kaldıramıyorum 93 lüyüm herkes soruyor neden evlenmiyorsun evde kalacaksın diye ama içimden gram gelmiyor
Allah herkesin karsisina hayirli insanlar cikarsin kuzum sadece es degil hayatimizin her alaninda vicdanli insnalara denk gelelim insaallah

Nasıl bi zihniyete işte hayatımızı buna baglamisiz resmen ama güzel şeyler oluyor olacak da

Yaaa neliz hanimcim bu ne rahatlik :KK70: gozlerim yaşardi atlatinca bi rahatlamismiyim ne? Kizlar durduk yere bisey olmaz demeler falan ilk zamanlar sende öyleydin seni baya iyi gordum su an :KK70: gerci bende öyleydim denize girsem bisey olurmu diodum su sanki benim seyimi bozmayo dusunuo :KK70:
Maşallah çok iyi ya Nelizde atlattı çok şükür demekki tek tek sizin gbi olcaz sonunda bizde belki bunları söyler bizim durumuzdakilere yol gösteririz.

Ya hiç bunu sana sormayacak biri çıkarsa karşına öyle düşünme yalan söylemek zorunda kalmazsın

Back