gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Ya hiç bunu sana sormayacak biri çıkarsa karşına öyle düşünme yalan söylemek zorunda kalmazsın
karşıma çıkan insanlar görücü usulu oluyor ya da okuldan ya da tavsiyeyle ama onlar sormasada bir gün konuşulur ben benin hayatımı bilen beni tanıyan biri olsun istiyorum çünkü en zor zamanlarımı bilsin ki beni anlasın taşısın duygu yoğunluğumu bilsin

karşıma çıkan insanlar görücü usulu oluyor ya da okuldan ya da tavsiyeyle ama onlar sormasada bir gün konuşulur ben benin hayatımı bilen beni tanıyan biri olsun istiyorum çünkü en zor zamanlarımı bilsin ki beni anlasın taşısın duygu yoğunluğumu bilsin
Seni tanıyan insanlar seni anlamazken yıllarca varlığından bi haber olduğun bi adam çıkagelir ki seni bütün benliginle bütün ruhunla anlar umutsuz olma umut etmekten vazgeçersen o zaman kaybedersin yapma bunu kendine

Seni tanıyan insanlar seni anlamazken yıllarca varlığından bi haber olduğun bi adam çıkagelir ki seni bütün benliginle bütün ruhunla anlar umutsuz olma umut etmekten vazgeçersen o zaman kaybedersin yapma bunu kendine
ne kadar güzel söyledin Rabbim bana tekrar aşık olmayı sevmeyi nasip etsin inşallah

Yaaa neliz hanimcim bu ne rahatlik :KK70: gozlerim yaşardi atlatinca bi rahatlamismiyim ne? Kizlar durduk yere bisey olmaz demeler falan ilk zamanlar sende öyleydin seni baya iyi gordum su an :KK70: gerci bende öyleydim denize girsem bisey olurmu diodum su sanki benim seyimi bozmayo dusunuo :KK70:
Kiz cok utandim simdi ay genis genis konusuyomusum gibi oldu ay atlattim diyemi ay cok utandim simdi yeminle :olamaz:kiz gerci gecen biz canomla bulustuk ben halaa yan oturyomusum dusun nasil pskilijime islemisse bana dedi halaa yan oturyo ya dedi guldu otur artik otur dedi bazi aliskanliklarim gecmedi :KK48:

Maşallah çok iyi ya Nelizde atlattı çok şükür demekki tek tek sizin gbi olcaz sonunda bizde belki bunları söyler bizim durumuzdakilere yol gösteririz.
Kiz halaaa yan oturyorum ben aliskanlik oldu bi bakiyorum hep yan vaziyetteyim:KK48:gecti cok sukur benim asla tutmaz diyodum hep oyle dusunuyodum allaha sukurler olsun turgay beydende allah razi olsun yaptircak herkes icinde dua ediyorum insallh hepinizinki kolay olur atlatirsiniz cok zor bisey omur boyu gitmiycek aklimizdan ama bununla yasamayi ogrendik galiba

Yemin ediyorum cinsiyetimden soğudum allah korusun nilden rüzgar oluyo xxodan kamil olmasa :KK70: :KK70:
Tobe yarabbim o nerden geldi aklin ya bisey diycem tamam ruzgar olmusta onlar cocuk yapicaklarmis o nasil olcak oluyomu mesele bi instgram fenomeni var ya isim vermeyelim erkekti kadin oldu kadinlarada tas cikartir hakkaten mesela o dedi ben hic cocuk sahibi olamiycam diye erkekte nasil olcak :KK64:

Bizde cok dikkat etmistik belki fazla bile dikkat etmisizdir abartiyoduk bile ama dikkat edince tutmamasi icin sebep yok ben cnku kendim yaptirdgimda cok olumsuzdum yine tutmuycak diyodum resmen kafayi yemistim
Insam herşeyi takıyor kafasına işte en iyi siz anlarsınız bunu canım böyle olacağını bilemezdim ameliyat olunca bitecek sandim :(

Insam herşeyi takıyor kafasına işte en iyi siz anlarsınız bunu canım böyle olacağını bilemezdim ameliyat olunca bitecek sandim :KK43:
Nasil tuttu hala sasiriyorum onceki doktor benim pskolojimle oyle bi oynamiski bazen halaa inanasim gelmiyo benim yok kuzum ameliyat olunca bitmiyo bi ay dikkat ediceksin elinden geldigince ama ediyosun inan tutmasi icin insan herseyi yapiyo sayili gunde geciyo bi sekilde alisiyo insan dikkat etmeye uzme kendini bticek allahin izniyle sende atlatcaksin bak masalruyanin bi ayi doldu bile

Nasil tuttu hala sasiriyorum onceki doktor benim pskolojimle oyle bi oynamiski bazen halaa inanasim gelmiyo benim yok kuzum ameliyat olunca bitmiyo bi ay dikkat ediceksin elinden geldigince ama ediyosun inan tutmasi icin insan herseyi yapiyo sayili gunde geciyo bi sekilde alisiyo insan dikkat etmeye uzme kendini bticek allahin izniyle sende atlatcaksin bak masalruyanin bi ayi doldu bile
Okumuştum canım önce başarırız olmuş galiba değil mı dogru diyorsun yeter ki tutsun 1 ay sabrederim diyorum 3 hafta kaldı benim de öyle böyle geçti biraz

Yemin ediyorum cinsiyetimden soğudum allah korusun nilden rüzgar oluyo xxodan kamil olmasa :KK70: :KK70:
Ya sus güldürme deli :D
Kiz cok utandim simdi ay genis genis konusuyomusum gibi oldu ay atlattim diyemi ay cok utandim simdi yeminle :olamaz:kiz gerci gecen biz canomla bulustuk ben halaa yan oturyomusum dusun nasil pskilijime islemisse bana dedi halaa yan oturyo ya dedi guldu otur artik otur dedi bazi aliskanliklarim gecmedi :KK48:
Utanma utanma bu guzel bisey asıl o halimiz kötüydü ne güzel yavas yavas rahatliyoruz iste insallah herkese nasip etsin Allah

Okumuştum canım önce başarırız olmuş galiba değil mı dogru diyorsun yeter ki tutsun 1 ay sabrederim diyorum 3 hafta kaldı benim de öyle böyle geçti biraz
Benim daha once tutmamisti ben o yuzden biraz umutsuz vakaydim canim basa gelince insan oyle bi dikkat ediyoki bu sebepten ben daha fazla dikkat ettim gecicek insallah sende kurtulcaksin canim

Ya sus güldürme deli :KK70:

Utanma utanma bu guzel bisey asıl o halimiz kötüydü ne güzel yavas yavas rahatliyoruz iste insallah herkese nasip etsin Allah
Amin insallah hepiniz mutlu olun dusunuyorumda senin Daisyyg Daisyyg G Gecekusu123 X xxoxxoxx hepinizu yazamadim kizlar allah razi olsun hepinizinde bana destek oldunuz hic usanmdan butun sorularima cevap verdiniz hakkinizi odiyemem allah razi olsun hepinizden allah hepinizin kalbine gore versin insallah

Amin insallah hepiniz mutlu olun dusunuyorumda senin Daisyyg Daisyyg G Gecekusu123 X xxoxxoxx hepinizu yazamadim kizlar allah razi olsun hepinizinde bana destek oldunuz hic usanmdan butun sorularima cevap verdiniz hakkinizi odiyemem allah razi olsun hepinizden allah hepinizin kalbine gore versin insallah
Ne demek kuzum benim :) bu arada ben bugun is gorusmesine gittim ik daki kiz beni delirtti az daha sen git müdür gelsin dicektim Allahim o nasil bi ego alakasiz alakasiz sorular sordu gerizekali. Valla kimlerin eline kaldik ya nie böyle ülkede kalite die bisey kalmamis ne ozel sektorde ne baska yrde. Herkes alabildigine..

Naptık ki cnm birbirimize tabiki yardımcı olacağız bizi en iyi biz anlıyoruz cunku Amin cnm Allah hepimizin gönlünden geçenleri hayırlısıyla versin inş

Back