gülüşlerimiz de bir hüzünlerimizde

Canım diyip dememesi değilde benmki öyle bişeyde eski ilişkimi aklına getirir ve bana inanmaz :KK43: ve mesela adet oldgmda ağrım oluyor bana diyor ki evlenince rahatlarsın o darlıgıda biliyor yani şuan askerde çok yogunum dicem uçakta telefonu kapattınız mı acaba? :KK43:
Canim guya diyolarki iliskiye girdikten sonra adet agrisi geciyomus yalan benim adet sancim hep oldu cok alakasi yok onunla ucakta telefonu kaptmasanda cekmiyo canim

İpler mi gözüküyor ?
Hayır gözükmüyormuş ama tam olarak erimesi zaman alıyormuş benimde duyduğum bu şekilde yani ilişkiden sonra bazı doktorlar gel alalım ipleri diyormuş yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama bende geçici düşünüyordum rüyalarıma ipler falan girince vazgectim

Hayır gözükmüyormuş ama tam olarak erimesi zaman alıyormuş benimde duyduğum bu şekilde yani ilişkiden sonra bazı doktorlar gel alalım ipleri diyormuş yanlış bilgi de vermek istemiyorum ama bende geçici düşünüyordum rüyalarıma ipler falan girince vazgectim
Canım ben gitmekten korkuyorum param falan herşey hazır yoksa burda izmirde bi doktorda yapmıyor gerek yok diyor :(

Amin insallah hepiniz mutlu olun dusunuyorumda senin Daisyyg Daisyyg @Gecekusu123 X xxoxxoxx hepinizu yazamadim kizlar allah razi olsun hepinizinde bana destek oldunuz hic usanmdan butun sorularima cevap verdiniz hakkinizi odiyemem allah razi olsun hepinizden allah hepinizin kalbine gore versin insallah
İşlem olmadan çok bilmişlik yaptım demek kiii :D senden de canım bundan sonra mutlu olun inşallahhhh

Biz birbirimizden vazgecemeyiz vazgecemiyoruz olmuyo benim pskolojim cok iyi degil girip kimseyi burda bunaltmak istemiyorum herkesin bi derdi var diye ama hep aklimdasiniz hepinizi cok seviyorum bebislerim benim:KK200::KK19:
Olur mu öyle birbirimizden başka kimi darlayacağızzz

Geçiçi yaptırıp olumsuz sonuç alan var mı birde onu sorayım :)
Yok canım geçicide problem olanı görmedim. Bir de bana da 2 doktor farklı şeyler söyledi kanamam hiç olmadı esnektir ilkinin dediği gibi düşünürken başka doktor damarsız yerden yırtıldı demek ki dedi bende haliyle yaptırmaya karar verdim. :/

Back