Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sarışın renkli gözlü bebek yüzlü kadınlar çirkin Türkan çirkin Emel sayın çirkin Aydan şener çirkin Hülya avşar çirkin
Güzel olan benim birde Ayşen guruda

Emel sayın gibi bir görüntün varmı ?

Hangimiz Emel sayın gibi farklıyız ? Kaç tane böyle türk var dürüst olun

Emel sayına benzeyen varmı hadi hodri meydan
En Avrupai en farklı ?? Benziyeniniz varmı ?

Emel sayına benzeyen biri varmı diyince herkes saklandı

Valla kusura bakmayalımda Emel sayın gibi kadın yanında biz

amacın ne?
konu dert mevzusunu aştı.
erkek misin?

amacın ne?
konu dert mevzusunu aştı.
erkek misin?
Birde erkek yaptınız beni kızlar bu kadar kompleksli olmayın kendinizle barışık olun güzel olmasanız bile
Biz Türk kadını heryerde aynıyız
Hepiniz güzelsiniz tamam
Ben kaçtım sizin devam Hoşcakalın

kişi kendinden bilir işi..
evet kaçman iyi fikir.
kabak tadı verdin çünkü..

Sarışın renkli gözlü bebek yüzlü kadınlar çirkin Türkan çirkin Emel sayın çirkin Aydan şener çirkin Hülya avşar çirkin
Güzel olan benim birde Ayşen guruda
O guruda değil gruda . De de ayrı yazılır biraz kendini geliştir o mu güzel bu mu diye anket yapacağına.

Ayşen Gruda'ya da kurban olun siz. Onun oyunculuğuna ancak cahiller laf eder ya da çok boşlar.

O guruda değil gruda . De de ayrı yazılır biraz kendini geliştir o mu güzel bu mu diye anket yapacağına.

Ayşen Gruda'ya da kurban olun siz. Onun oyunculuğuna ancak cahiller laf eder ya da çok boşlar.
Yum bunlarin disinda ben aysen gruda' nin guEl oldugunu dusunurum. Farkli bir guzelligi var bence. Neden herkes ayni prototipte olmak zorunda ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…