Kompleks olucak. Güzelliğe bu kadar takacağına kelimelerini düzgün yaz. Bu arada senden güzel olduğum kesindir Mahmut abiÇok güzel olsak neyse diyeceğimde
Emel sayın kadar güzelmisin boşver gülşenikomplekli gördüm seni
Ben çirkinim dedimfotosunu koysun da güzel görelim kıskançlıktan ölelim istiyor bence
ısrar edelim koysun
hahaha
Hadi kızlar gelin Emel sayın gibi kız aranıyor sitede varmıdır burdaaşırı özgüvenli gördüm sizi
Hadi kızlar gelin Emel sayın gibi kız aranıyor sitede varmıdır burdaaşırı özgüvenli gördüm sizi
Kompleks olucak. Güzelliğe bu kadar takıcağına kelimelerini düzgün yaz. Bu arada senden güzel olduğum kesindir Mahmut abi
Bir noktadan sonra komik olmayı bıraktı sanki
Emel sayın kendini sizin onu beğendiniz kadar beğenmiyordur eminim.
Valla Türk kızlarını bu kadar anca erkekler gömerııyyy inşallah mahmut abi değildir yaaaa
gene tüm kelimelerime acıdığım bi konu
Ben çirkinim dedim
Türkan Şorayı mı? Yaş kaçtı senin? Polemik yaratmak için başlık açtığın o kadar belli ki cevaplarının da paçalarından akıyor adeta. Başka bir cevabında da biz Türk kadınları kadın mıyız demişsin. Kadın olmanın anlamını salt dış görünüş olarak algılaman kriterlerindeki sığlığı belli ediyor zaten. O yüzden tekrar ediyorum “her türlü kriterinde dehşet ötesi sıkıntı” var.Bence çok kıskanıyorsunahahh
Valla Türk kızlarını bu kadar anca erkekler gömer
Demek ki kadınları bir tatilde görüyor afgjk4 yıllık fethiye tatil tecrübesi de beni buna ikna etti aşkım
Senin Gülşen’den güzel olma hakkın var da bizim Emel apladan güzel olma hakkımız yok mudur? Başımız kel mi?Ahahahahahhahakarnıma ağrılar girdi çok iyi geldiniz valla
Emel sayın güzel değil sen güzelsin
Demek ki kadınları bir tatilde görüyor afgjk