- 23 Ağustos 2020
- 6.697
- 12.643
Sende bendensin ozaman , zeytinleri seviyoruzTaşlamayın beni ama eskiden Mahsun Kırmızıgül de yakışıklı gelirdi bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende bendensin ozaman , zeytinleri seviyoruzTaşlamayın beni ama eskiden Mahsun Kırmızıgül de yakışıklı gelirdi bana
Mehmet Günsür kalp benMehmet gunsur varken kivanc da burak da bana yakisikli gelmiyor.
Taşlamayın beni ama eskiden Mahsun Kırmızıgül de yakışıklı gelirdi bana
İzzet gunay karizmatik biri ama ben oyunu genelden yaba Tarik Akan a kullanacagim.Mehmet Günsür kalp ben
Eskilerden de İzzet Günay'ı çok beğenirim.
O kadar imkansız itici diyorsun
italyan bır yonetmenle evlıydı o dimi evlendı gıttı ne guzel dızılerdeyken ara ara gorunup kayboluyor
Sayfalar olmuş okuyamadım ama ah nerede vah nerede yazan oldu mu
Atiye de oynadi en son evet italyan la evli. Hayatimda ki tek hasetligimdir. Kadini hic begenemedjm ya nasil ulasip dvlenirim diye bile 10 sene once didik didik ediyorum sggsgagsitalyan bır yonetmenle evlıydı o dimi evlendı gıttı ne guzel dızılerdeyken ara ara gorunup kayboluyor
bende magazının kalbıymısım he
Şimdi favorim daha çok Teoman, Nejat İşler.Sende bendensin ozaman , zeytinleri seviyoruz
Ben o donemlerden reha yepreme bayiliyorum.karahan çantayı kımler hatırlayacak bakalım yenı nesılden :)
Fena değil onlardaŞimdi favorim daha çok Teoman, Nejat İşler.
Yaşadığım müddetçe yalnız seni sevdim zehraaa-Nerede bekliyim sizi?
-cehennemde !
-kaçta orda olursunuz :)
Bayılırım bu filme ve bu repliğe
Martini dry ... bu muzik ... unutulmaz.Yaşadığım müddetçe yalnız seni sevdim zehraaa
Tarık akan çatıdan düşene kadar Zehra merdivenleri inerek zamanın göreceliliğini de ispatlamıştır.
Bunlar hep bilim.
Ben de İlhan Mansız hastasıydım, o da bir Almanla evlenmişti, benim de hasetliğim onaydıAtiye de oynadi en son evet italyan la evli. Hayatimda ki tek hasetligimdir. Kadini hic begenemedjm ya nasil ulasip dvlenirim diye bile 10 sene once didik didik ediyorum sggsgags