Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bende sasırdım kendıme bugun ya :KK70: meger yakından takıp edıyormusum hıc tv ızlemem oysa kı
eskıden magazın daha cok vardı paparazziler vardı bızler tuvalet penceresınde sıkısmıs hande ataizileri gorduk gulben ergenın kasetlerını sıbel canın ceteyle kaset yuzunden bası derde gırmesı aysun kayacının fatıh aksoyun evını basması ızzet yıldızhan ve nıhat doganın otelde macera ararken basılmaları tostumu yedım senı odamda beklıyorumları :KK70: ohoo neler gormedık kı bız
o zamanlardan kalmıs aklımda zaar

denız akkaya cansu dere okan bayukgen cem yılmaz okanla denız sekı denız sekı ıle husnu senlendırıcı
oyyşşş :KK53:
Vallahi eskiden magazinin tadı başkaydı.
Şimdi hiç kıymeti kalmadı.
Televoleleri, pazar keyfi mi sürprizi mi ney onları beklerdik yani.
Müzikleri bile aklımda.
Kim şık kim rüküş olacak?
Gülbenle Hülya barıştı mı barışacak mı?

Şimdi tadı yok.
Cidden yok.
Bizim kuşak iyiydi 😎

Ama o travesti değildi , transeksüeldi :/
ben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım :KK70:
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)

ben bulent ersoyun hıc bırseyınden emın degılım :KK70:
erkekken evlı oldugu falan dedıkoduları da vardı
hatta eşi hamıle kalmıstı
erkekken banu alkana abayı yakmıstı falan
cok hızlı gecıs yaptı kafam karısık :)
Yani bubikoglunu kıskandı ve kendini ona benzetmeye çalıştı 😐 makyajı bile ona benziyor 🙄

Yani bubikoglunu kıskandı ve kendini ona benzetmeye çalıştı 😐 makyajı bile ona benziyor 🙄
ayy bırde amelıyat olmadan once gulsen bubıkogluyla fılmlerı zamanı yanı...ahu tugbanın kocasıyla basılmıstı ahu tugba bu yuzden bosanmıstı
ne karısık ıs ya dusunsenıze kocanızı bır adamla basıyorsunuz sonra o adamın hamıle karısımı nısanlısımı ne ortaya cıkıyor bunlar olurken o adam kadın olıuyor
ulkemızın dallası :KK70:

ayy bırde amelıyat olmadan once gulsen bubıkogluyla fılmlerı zamanı yanı...ahu tugbanın kocasıyla basılmıstı ahu tugba bu yuzden bosanmıstı
ne karısık ıs ya dusunsenıze kocanızı bır adamla basıyorsunuz sonra o adamın hamıle karısımı nısanlısımı ne ortaya cıkıyor bunlar olurken o adam kadın olıuyor
ulkemızın dallası :KK70:
Omg 😳🙊

yemın edıyorum yasadıgım muddetce yalnızca senı sevdım zehrayı tarık akanın sesıyle okudum :KK70:
o tınısı yalnızca senı sevdım zehradakı bakısı o hıs ılk ızledıgım gunku gıbı :KK70:

Yalniz seni sevdim.
Diğerlerini koklamadan da duramadım :KK14:

Neyse Gülsen çok hoş kadındır.
Şimdi bile öyledir.

Ben Filiz Akın'ı da çok beğenirim Türkan'ı da.
Biri daha güzel diye seçemem bile.

Travesti ne alaka.
Oha diyorum o arkadaşa.

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
bana trip atıyo şuan ? Çok saçma değilmi ?

Gülşen Bubikoğlu travestiye mi benziyormuş :))))) acilen göz doktoruna gitsin arkadaşın :skandal:

Arkadaşımı Gülşen bubikoğlu na benzettim diye kızdı ardından o kadın Travestilere benziyor yani ben Travestilere mi benziyorum dedi :/ ben şok Gülşen pek güzel olmasada çirkin değil Türkan şoray hayranı kendisi
Gülsen bunikogluna neden hakaret ediyorsunuz arkadasinizi ona benzeterek kadin yesilcamin Türkan soraydan sonra ikinci guzel aktoru

Oh iyi iyi inceldiği yerde kopartın sizde. Böylesi akla zarar 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X