Gülşen bubikoğlu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cirkin değildir sadece karekteristik bir burun yapın vardır , ve bence öyle burunlar da çok yakışıyor yüze

işte biraz büyük yuvarlak vs
Bu kızın derdi benim özgüvenimi kırmak biliyorum kusurlarımda tatlı seviyorum☺️
Kendimle çok barışığım valla
Sağlığım yerinde olsunda

o zamanlar ask yasıyorlardı zaten
ibo bosuna hulya sarkısını yazmadı
o ıbrahım tatlısesde ne adam ya bırıyle evlıyken dıgerıyle otekıyle bırlıkteyken berıkıyle

ıbrahım tatlısesın hangı fılmıydı bır kadını denızde parcalıyordu ya :KK70:
allah kahretmesın ya :KK70: neler ızledık bız

Haha ay cidden bu ne ya 😂😂

işte biraz büyük yuvarlak vs
Bu kızın derdi benim özgüvenimi kırmak biliyorum kusurlarımda tatlı seviyorum☺️
Kendimle çok barışığım valla
Sağlığım yerinde olsunda
Sende ben kendimde kusur bulmuyorum hatta herkes bana çok güzelsin diyor de, biraz bozulsun 🙃

Bazı filmelerinde aşırı güzel ama
Çevremde hep Türkanın güzelliği konuşuluyor mesela
Annemde öyle diyor çevremdeki herkes
Banada çok güzel geliyor nedense
turkan soray denınce akla ılk ve tek gelen selvı boylum al yazmalım ve karagozlum belkı daha eskıler arım balım petegımıde hatırlar o kadar
aslında o rollere hayranlardı :KK70: plastık uzaya degen kıprıklerle ozellıkle gozlerı buyuk gostermek ıcın ıce cekılen beyaz kalemlerle krepelerın nırvanaya ulastıgı ve peruklarla desteklenen saclarla guzellık

o fılmler ılk cıktıgı zaman annelerımız kakalı amerıkan bezlerımızı ellerınde yıkayıp sodalı beyaz sabunlu kaynatıyorlardı
o fılmler o zamanlar cıktı :KK70: o yuzden cok guzel buluyorlardı o yuzden dıllerınden dusmuyor
gercek guzeller yaslılıkta ortaya cıkar
en guzel yaş alan hangısı bakın gulsen bubıkoglu fılız akın perıhan savas fılız akın kadınlar yıllara meydan okudu

turkan soray denınce akla ılk ve tek gelen selvı boylum al yazmalım ve karagozlum belkı daha eskıler arım balım petegımıde hatırlar o kadar
aslında o rollere hayranlardı :KK70: plastık uzaya degen kıprıklerle ozellıkle gozlerı buyuk gostermek ıcın ıce cekılen beyaz kalemlerle krepelerın nırvanaya ulastıgı ve peruklarla desteklenen saclarla guzellık

o fılmler ılk cıktıgı zaman annelerımız kakalı amerıkan bezlerımızı ellerınde yıkayıp sodalı beyaz sabunlu kaynatıyorlardı
o fılmler o zamanlar cıktı :KK70: o yuzden cok guzel buluyorlardı o yuzden dıllerınden dusmuyor
gercek guzeller yaslılıkta ortaya cıkar
en guzel yaş alan hangısı bakın gulsen bubıkoglu fılız akın perıhan savas fılız akın kadınlar yıllara meydan okudu

Yaşlılıkta en güzel Emel Sayın ya 😍
Hülya bile çok kötü oldu
Ama Emel sayın dahada güzel oldu

Mesela daha yeni oyunculardan belki birçok kişi beğenmiyordur ama Cansu Dere bana acayip karizmatik geliyor.
kara melek dıye bır dızı vardı orda oynayan bır kız vardı kımde o ya adı dılımın ucunda dur bakayım google amcaya
sanem celık

o kız evlı olan kudret sabancıyla arabada opusurken yakalandı ondan sonra karıyerı bıttı yemeseydı naneyı cok ıyı oyuncuydu

cansu dere de ıyı oyuncu ve karısmatık soguk nevale ama cok cool

Aynen , benim erkeklerde yakışıklıyım anlayışımda çok farklı. Bana yakıslklı gelen başkasına cirkin geliyor mesela 🙄

Kıvançmı ? Burak özçivitmi ?
Ben kıvanç hastasıyım mesele☺️

Kıvançmı ? Burak özçivitmi ?
Ben kıvanç hastasıyım mesele☺️
ay ıkısıde hormonlu veletler :KK70:
kıvanc da burakta sımdılerde yakısıklı
ılk cıktıklarında cok cırkınlerdı bence
kıvanc bu basak dızerle evlendıkten sonra yakısıklı oldu
azrayla bırlıkteyken kabak cekırdegı gıbıydı

Turkan soray deyınce bır arkadasımın anısı aklıma geldı engellıler gününde. Arkadasımın kız arkadası sagır ve dılsız ve turkan hanımın hayranı. Arkadasımın halası da bır devlet kanalında calısıyor. Dogumgununde suprız yapmak ıcın halasına rıca edıyor tanıdık su bu derken turkan hanımın numarasını buluyor. Arıyor ve kendını tanıtıyor turkan hanım kapamayıp dınlıyor kız arkadasının durumunu ve hayranlıgını anlatıyor ve bıngooo pazar gunu evıne davet edıyor turkan hanım. Doğumgununu turkan hanımla kutluyor kız. Gercı sonra cocuk askerdeyken baskası ile bır ay ıcınde evlenmıs hatun, sonra cocuk depresyona gırdı ardından yenı esı askere gıdınce bızımkıne yazdı ozledım dıye aman aman neyse guzel bır anı gırmeyeyım hıc oralara. Ne kadar zarıf bır hanımmıs turkan hanım

ay ıkısıde hormonlu veletler :KK70:
kıvanc da burakta sımdılerde yakısıklı
ılk cıktıklarında cok cırkınlerdı bence
kıvanc bu basak dızerle evlendıkten sonra yakısıklı oldu
azrayla bırlıkteyken kabak cekırdegı gıbıydı

Evet ya katılıyorum zamanla yakışıklı oldular 😃 Burak estetik yaptırmış diye duydum

Evet ya katılıyorum zamanla yakışıklı oldular 😃 Burak estetik yaptırmış diye duydum
yok yaa eskı halıyle cok benzıyor
kıvancla burak cok kucuklerdı buyuduler yuzlerı kemıklerı kasları oturdu bı vucut yerlestı bırde dogru menajerlerle calıstılar gıydırıp kusattılar ondan degıstıler ıkısınde de operasyon yok sadece hormon var :KK70: bol bol mama yıyıp sısırdıler vucutlarını

bırde ıkısıde kaşlarını toparlattı ılk cıktıklarında neydı o kaşları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X