- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok yaa eskı halıyle cok benzıyor
kıvancla burak cok kucuklerdı buyuduler yuzlerı kemıklerı kasları oturdu bı vucut yerlestı bırde dogru menajerlerle calıstılar gıydırıp kusattılar ondan degıstıler ıkısınde de operasyon yok sadece hormon var bol bol mama yıyıp sısırdıler vucutlarını
bırde ıkısıde kaşlarını toparlattı ılk cıktıklarında neydı o kaşları
Ama bir sey diyeyim mi Tarkan da yakisikliliktan cok karizma mi diyeyim seksi mi diyeyim bilmiyorum bir cekicilik var. Olurum sana klibini izleyip dibi dusmeyen yoktur benceeskıden tarkan ılk cıktıgında nasıl da bayılırdık
o zamanlar oyle cok kanalda yoktu cıktımı ısımızı gucumuzu bırakır tv ye kosardık
kızlar tarkan dıye cıglıklar atardı her konserınde bayılan kendınden gecenler olurdu
tip buydu oysakı
Eki Görüntüle 2732655
o zamanlar nıye bıze yakısıklı gelırdı bunlar ya
mustafa sandalın ılk cıktıgı zamanları hatırlıyorum
burak kut ıle musti yakısıklı cıktı yakısıklı gıttı bence
o çelık neydı oyle kazaklı celık bandanalı
celık ızel ercan uclusu kımler hatırlıyor
bızde nıye yakısıklı isim sayısı az ya
dişlerde var onu estetıkten saymıyorum bızler bıle yaptırıyoruz diş estetıgınıValla öyle duydum ben :) ama dediğinde olabilir ilk çıktıklarında zayıf sıska erkeklerdi
Sonra kg alıp yakışıklı oldular
Vücutları baya fit
Yüzleride çok değişti oturdu falan ama estetik olayını duydum Burakta
eskıden tarkan ılk cıktıgında nasıl da bayılırdık
o zamanlar oyle cok kanalda yoktu cıktımı ısımızı gucumuzu bırakır tv ye kosardık
kızlar tarkan dıye cıglıklar atardı her konserınde bayılan kendınden gecenler olurdu
tip buydu oysakı
Eki Görüntüle 2732655
o adam sevişgen kelebek tum sarkılarında klıplerınde afrodızyak kokusu varAma bir sey diyeyim mi Tarkan da yakisikliliktan cok karizma mi diyeyim seksi mi diyeyim bilmiyorum bir cekicilik var. Olurum sana klibini izleyip dibi dusmeyen yoktur bence
Ama bir sey diyeyim mi Tarkan da yakisikliliktan co karizma mi diyeyim seksi mi diyeyim bilmiyorum bir cekicilik var. Olurum sana klibini izleyip dibi dusmeyen yoktur bence
Yani iste hala dibim duser mesela, bir de teoman O ds cirkin aslinda ama cool isteo adam sevişgen kelebek tum sarkılarında klıplerınde afrodızyak kokusu var
aaaahh teomaaaaanYani iste hala dibim duser mesela, bir de teoman O ds cirkin aslinda ama cool iste
Dus sarkisi favorim ben seksi sarkilari seviyorum sanirsam gagsggsaaaahh teomaaaaan
bayılırdım
o papatya sarkısı zamanları
ne ekmek nede su sensızlık korkusu sarkısı zamanları ılk cıktıgında
gemıler sarkısı zamanları
o zamanlarına bayılırdddddııımmm
Kim o ?Mehmet gunsur varken kivanc da burak da bana yakisikli gelmiyor.
ben mehmet gunsur hayraniyim yo
Taşlamayın beni ama eskiden Mahsun Kırmızıgül de yakışıklı gelirdi banaeskıden tarkan ılk cıktıgında nasıl da bayılırdık
tip buydu oysakı
Eki Görüntüle 2732655
Salına salına sinsice klibini hatırladımo adam sevişgen kelebek tum sarkılarında klıplerınde afrodızyak kokusu var