- Konu Sahibi papatyam2011
-
sağol bitanem ayyy çok güzell olmuşun wala maşallaaahhhhh tüh tühh 41 kerebak bak doyamıyorum be
tatlım bu arada saç rengin çok hoşuma gitti ne renk ki ? çok soru sordum dimi çakma gülşah olcam yakındaDD yok be ben tırnağın olamam boy kısa kürdan gibiyim giydiğim yakışmıyo oofff offf
kuaför jaleyi görüyorum morrom,asansör,pasaport..tamda benim kuaforüm jaleyken,eylülde düğünüm varken vede asansörde foto çekimi isterken ilaç gibi geldin :) fotolar tek kelimeyle harika,hemen netten bakıyorum fotografçına,kaça yaptı cnm bu belgeseli?
Allah mutlu etsin inşallah çok yakışıyorsunuz son günlerde gördüğüm en güzel gelinsin:)
evet canım forumda aklına gelebilecek herşeye bi cevap bulabiliyosun ne ayarsak var Allaha şükür ama bazen kafam çok karışıyo ay bölemi yapsam tak başka biri waayy bununki daha güzel insanın kafası karışıyo ama bi çok şeyde de net bi karara varıyosun zaten ne kadar cahilmişim dediğim zamanlar çok oldu bu forumda:D
tek kelimeyle haaarikaa !
gelinliğin çok değişik ve süperrrrrrrrrrr
hayırlı uğurlu olsun mutlulukların kocamanı sizeee
allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun gelinliğin saçın herşeyin çok güzel maşallah
1750 tl ciddi pahalıymış cnm ya bize 1000 demişlerdi.ama böle mekan mekan gezme yok,bi kuaförde,sonra asansörde ve hemen aşağı sahilinde,bilemedim şimdi,1000 e bile pahalı diyordum ben..
çok güzel yaaa
sadece foto değilde aslında video da çok iyi fikir,her yerde çekilen videolarla yapılan bi klip süper olurdu
tebrik ederim çok yakışmışsınız nazar değmesin
HarikasınızÖmür boyu mutluluklar diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?