Gülşah & Arda nın Profosyonel Cekimleri

tatlım bu arada saç rengin çok hoşuma gitti ne renk ki ? çok soru sordum dimi çakma gülşah olcam yakında DD yok be ben tırnağın olamam boy kısa kürdan gibiyim giydiğim yakışmıyo oofff offf

kuaför jaleyi görüyorum morrom,asansör,pasaport..tamda benim kuaforüm jaleyken,eylülde düğünüm varken vede asansörde foto çekimi isterken ilaç gibi geldin :) fotolar tek kelimeyle harika,hemen netten bakıyorum fotografçına,kaça yaptı cnm bu belgeseli?

tatlım bu arada saç rengin çok hoşuma gitti ne renk ki ? çok soru sordum dimi çakma gülşah olcam yakında DD yok be ben tırnağın olamam boy kısa kürdan gibiyim giydiğim yakışmıyo oofff offf

oyle deme hatun, fistik gibisindir eminim.. vallah o sac rengi dugun sabahi boyandi.. haha kina gecesinde benim sacim biraz daha koyudu.. sonra dugun sabahi bi kalktim kahvalti yaparken herkez GULSAHHHHHH BU NE DIP BOYAMAN GELMIS dediler.. tabi ben dururmuyum, agzimdaki lokmayi cigner cignemez kuafore vinnnnn.. gittim hemen boyattirdim hehehe.. sanirim kahve di rengin adi.. Onu da Kuafor Rio ya boyattirdim.. cok guzel yapiyorlar hemde cok ucuzlar Martta kampanyalari vardi Boya + Yikama + Fon 15 tl di.. ben bi firsatci olarak hemen gittim sabah oraya boyattirdim hehe ondan sonrada Jale nin yolunu tuttum ordan benim gibi olmaya calisma kuzucum ama buraya zaten fotolari ondan koyuyoruz ya herkeze fikir olsun diye..benim dugunumden oncede 1 sene bana kadinlar kulubu ilac gibi geldi butun fikirleri burdan caliverdim

evet canim soyledigin her yer var hehehe birde pasaport iskelesi var resimler arasinda.. zehra hanim birde buca da bir koske goturucekti bizi ama zamanimiz kalmadi cunku dugunden once eve gidip imam nikahimiz kiyildi ondan.. 1450 tl canim fiyati fakat bussuru sey sunuyor.. o yuzdende gercekten her bi kurusuna degiyorrr. mutlulukar diliyorum sanada simdiden bitanemmm

evet canım forumda aklına gelebilecek herşeye bi cevap bulabiliyosun ne ayarsak var Allaha şükür ama bazen kafam çok karışıyo ay bölemi yapsam tak başka biri waayy bununki daha güzel insanın kafası karışıyo ama bi çok şeyde de net bi karara varıyosun zaten ne kadar cahilmişim dediğim zamanlar çok oldu bu forumda :D

aynen aynen bende bazen cahilligime doymuyordum bu forumda ama gercekten cok cok yardimci oldu.. insallah sana da cok yardimci olup dugunu atlattiginda donup yasadiklarini yazarsin canim.. birde fotocuklarini eklersinki bizde senin o guzel yuzunu goruruz

tek kelimeyle haaarikaa !

tesekkur ederimmmm

allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah canım çok güzel bi gelin olmuşsun gelinliğin saçın herşeyin çok güzel maşallah

1750 tl ciddi pahalıymış cnm ya bize 1000 demişlerdi.ama böle mekan mekan gezme yok,bi kuaförde,sonra asansörde ve hemen aşağı sahilinde,bilemedim şimdi,1000 e bile pahalı diyordum ben..

1750 tl ciddi pahalıymış cnm ya bize 1000 demişlerdi.ama böle mekan mekan gezme yok,bi kuaförde,sonra asansörde ve hemen aşağı sahilinde,bilemedim şimdi,1000 e bile pahalı diyordum ben..

çok güzel yaaa

1450 tl canim 1750 tl degil.. ama yinede biraz pahali tabiki amaaa butun dis mekan cekimlerin hepsi pahali.. ayrica verdigi seyler gercekten verilen fiyata degiyor yani.. sonucta 1 kere olacak seyler bunlar. borc falan her zaman odeniyo ama bu hatiralar hic bi zaman geri getirilemiyor iste.. pati canim sagolll

sadece foto değilde aslında video da çok iyi fikir,her yerde çekilen videolarla yapılan bi klip süper olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…