• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Profosyonel Cekimleri

çok güzel bi gelin olmuşsun canım :) fotograflarda cok güzel cıkmış mekan asansör sanırsam izmirlisin fotografcı da başarılı hepsi birbirinden güzel çıkmış fotoların . mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun inşallah ..:)bsy merak ettm canm fotogracının yeri tam olarak nerde?

hiç abartısız inanki gördüğüm en guzel gelın olmussun maşallah allahım mutlu mesut etsın merak ettım evınınde resımlerıde varmı cevap verırsen sevnırım bu arada düğün fotoğrafcınada bayıldım onunda bılgılerınıde verırsen cok sevınırım

ayyy cok tatlisin.. cok tesekkur ederim canim benim.. evimizin resimlerini koymadim canim.. dugun fotografcisida www.perimasalindan.com kendisi cok sevimli birisi eger email atarsaniz Gulsah tavsiye etti diye mutlaka soyle canim. Izmir Bornovada.

cok tesekkur ederim canimmm

canım ıkı saattır senın su dugun foroğrafcını netten bulmaya calısıyorum ama bı turlu bulamadım bana nettekı tam adresını verırmısın cok hosuma gıttı bende boyle bısıyler dusunuyorum ve fotoğraflar acayıp hosuma gıttı bayyıldım resmen

yukarida bilgilerini verdim tatlim ismimi soylemeyi unutmaa

çok yakışmıssınız mutluluklar

cok tesekkur ediyorum canim benimm

mutluluklar dilerim..
herşey çok güzel olmuş...

cok tesekkurler.. :64:

gelin saçın çok güzel olmuş canım
bu modelin adı ne biliyomusun kuaföe nasıl tarif edilicek

canim bi ismi yok modelin ben kendim soyledim boyle yapin diye.. ama kadin yaparken soyle yonlendirdi.. onu duz tarama yandan ayrilmis, tac arkasi balon topuz. yardimci olabilmisimdir insallahh

Çok yakışıyorsunuz cnm benim. Yüzünüzdeki bu gülümseme bir ömür sürsün inşallah. Mutluluklar diliyorum. sÜpersiniz:66::66::66:

AMINNN INSALLAHHHH CANIMM COK TESEKKURLERRRR

çok güzel bi gelin olmuşsun canım :) fotograflarda cok güzel cıkmış mekan asansör sanırsam izmirlisin fotografcı da başarılı hepsi birbirinden güzel çıkmış fotoların . mutluluklar dilerim bi ömür mutlu olun inşallah ..:)bsy merak ettm canm fotogracının yeri tam olarak nerde?

Evet tatlim dugunumuz izmirde oldun mekanlarda pasaport ve asansor du.. Zehra hanim Bornovada oturuyor ama yukarida verdigim bilgilerden ulasabilirsin.. sende benim adimi verebilirsin canim gulsah tavsiye etti diye.. :70:

canım herşey mükemmel görünüyor bi ömür mutluluklar...

cok sagol canim benimmm

arkadaşlar ben neden göremiyorum fotolarıl

canim eger link leri acmaya calisiyosan internet explorer la aciliyorlar.. mozilla falan acmiyor. haberin olsun

Son düzenleme:
Gülsahcigim masAllah ne kadar güzel bir gelin olmussun ya :)
Resimlerinde harika, özellikle sokak ortasinda oturdugun resme ba yil dim :)
Mutlulugunuz daim olsun insAllah :)

gülşahcım çok güzel olmuşsun.maşallah eşinde sende çok genç vede çok tatlısınız.bencede topiğin en güzel gelini sensin canım .pozitif enerjin süper,kendimi ordaymış gibi hissettim izlerken.rabbim ilerde oğlumada senin gibi bir gelin nasip eder inş .öptüm canım hoşçakal.

gülşahcım çok güzel olmuşsun.maşallah eşinde sende çok genç vede çok tatlısınız.bencede topiğin en güzel gelini sensin canım .pozitif enerjin süper,kendimi ordaymış gibi hissettim izlerken.rabbim ilerde oğlumada senin gibi bir gelin nasip eder inş .öptüm canım hoşçakal.

maşalllah çook yakışmışınız cnm bir ömür boyu mutluluklarr :16:

ayyy ben seni yerim yaaaa cok sagol canim guzel dileklerin icin... yuzum hemencik guldu vallah.. Allahim oglusuna uzun omurler versin, benden bin kat guzel, guler yuzlu hanim hanimcik bi gelin versin insallahhhh. Allah ta bana bi oglus versin insallahh hehehe

ayyy ben seni yerim yaaaa cok sagol canim guzel dileklerin icin... yuzum hemencik guldu vallah.. Allahim oglusuna uzun omurler versin, benden bin kat guzel, guler yuzlu hanim hanimcik bi gelin versin insallahhhh. Allah ta bana bi oglus versin insallahh hehehe

ay ben senin gülüşüne hastayım zaten inş sağlıklı bir bebeğin olur gülen yüzünde hiç solmaz

ohh ohhh eh artik elin sicak sudan soguk suya degmez demi canim :66: Allahim insallah sana helal sut emmis gelinler verir. Ama ondan once bitanecikte kiz evladi verir.. hehe istiyomusun canimm :70:

büyük oğlum 11 yaşında arkadaşla telde konuşuyordum yanlış olmuş .bakalım canım ya rabbim nasip ederse olur.

bayıldımmmm harika yaa hele kuaför resimleriyle hazırlanan slayta hayran kaldım maşallah allah bozmasın yüzünüzü güldürsün inşallah:nazar:

Aman allahımmmm çook ama çooook güzel resimler bayıldım ben yaaaa :9: allah sizi mutlu etsin çok tatlısınız çok yakışıyosunuz birbirinize...
Sanada ayrı bayıldım çooook güzelsin maşallah :nazar: Nazar değmesin:)

Back