- Konu Sahibi papatyam2011
mutluluklar canım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutluluklar canım..
fotoğraflar,gelinlik,saç,makyaj,eşinle uyumunuz...hepsi çok güzel Allah bozmasın
yüzünüzdeki bu mutluluk ömür boyu sürsün inşallah
tatlım öncelikle mutlluklar çok güzel olmuşun herşeyinle Allah mesut etsin .... güzelim şemsiyeni nerden aldın acaba çok merak ettim
çok güzel bir gelin olmuşsun eşinle uyumun süper
mutluluklar dilerim.
bayıldım resmen yaaa :)
birbirine çok yakışan bi çiftsiniz, herşey mükemmel görünüyor, Allah mutluluğunuzu daim etsin
Asansörün olduğu yer değil mi orası? 3-4 Mayıs gibi İzmire gelmiştim,Hataydı sanırım orda gezerken ve fotoğraf çekerken tam da asansörün orda bir gelinle damadın profesyonel çekimleri yapılıyordu :) Yüzünüzden hatırlamam mümkün değil ama onlar siz olabilirsiniz diye düşündüm bi an
Çok hoşuma gitmişti öyle görünce,hatta kalabalık bir gruptuk alkışlamaya başlamıştık asansörden inince:90:
Yağmurluydu hava,hatta fotoğraf makinem ıslanmıştı baya ama sizin resimlerinizde güneş var,eminim çoğu çift orda çekim yapıyodur bu şekilde ama mayıs ayı olunca böyle düşündüm.
Siz değilseniz boşuna yazmış oldum bütün bunları;ama olsun gene de fikirlerimi söyleyim,çekimler gayet güzel olmuş ve siz de gerçekten yakışıyosunuz birbirinize.Ve de ömür boyu mutluluklar dilerim...
çok beğendim canım fotolarınızı . Allah tamamını erdirsin canım
cok tesekkurler canim.. Semsiye benim fikrimdi yalniz hic bi yerde bulamadik o yuzden fotografcimiz Zehra hanim internetten sadece demirini siparis ederek, ustundeki gelinlik dantelini kendisi dikti.. cok sagolsun ugrasti benimle baya