• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülşah & Arda nın Profosyonel Cekimleri

bayıldımmmm harika yaa hele kuaför resimleriyle hazırlanan slayta hayran kaldım maşallah allah bozmasın yüzünüzü güldürsün inşallah:nazar:

Aman allahımmmm çook ama çooook güzel resimler bayıldım ben yaaaa :9: allah sizi mutlu etsin çok tatlısınız çok yakışıyosunuz birbirinize...
Sanada ayrı bayıldım çooook güzelsin maşallah :nazar: Nazar değmesin:)

cok guzel olmussun canım :)

Cok tesekkur ederim kizlar.. Muzurkedicim o ne guzel bi yorum oyle benimde sana bayilasim geldi birden hehehe :70:

maşallllaaaah çok yakışmışsınız gerçekten, mekan, fotoğraflar harika olmuş. saçın makyajında çok güzel olmuş.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim ikinizede..:nazar:

maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Çekimin detayları ve fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?

birbirinize çok yakışmışsınız,mutluluğunuz daim olsun....

bu cekımı kıme yaptırdın cnmımm:))

maşallllaaaah çok yakışmışsınız gerçekten, mekan, fotoğraflar harika olmuş. saçın makyajında çok güzel olmuş.. bir ömür boyu mutluluklar dilerim ikinizede..:nazar:

maşallah çok güzel çıkmışsınız.
Çekimin detayları ve fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz?

cok tesekkur ederim kizlar. Fotografcimizin adi Zehra. Kendisi cok tatli bi bayan, esi ile birlikte cekim yapiyorlar. Pissy canim detaylari sana mesaj olarak attim.

Çok beğendimmm tam hayal ettiğim gibi. Yaa çok güzel harika Allah mesut etsin hep mutlu olun inş. İzmir den başka şehire de geliyor mu acaba ? Ücreti ne kadar tuttu. Bende istiyorum böyle birşey Çok beğendim yaa :))) Maşallahh

Çok beğendimmm tam hayal ettiğim gibi. Yaa çok güzel harika Allah mesut etsin hep mutlu olun inş. İzmir den başka şehire de geliyor mu acaba ? Ücreti ne kadar tuttu. Bende istiyorum böyle birşey Çok beğendim yaa :))) Maşallahh

izmirr,asansörr,romantizmm... bu kadar güzel olabilr harika tercihler olmuş allah mutlu etsin...

Harika, allah mutlulugunuzu hiç bozmasın

www.perimasalindan.com dan ulasabilirsiniz canim bilmiyorum Zehra hanimin baska yerelere gidip gitmediginden. Ama cok tesekkur ederim hepinizeeee mujkkkkk :70: Bizim icin de mukemmel bi cekimdi. Hic stres olmadik, fotograf cekilmeyi sevmeyen esim bile doyasiya cekildi gordugunuz gibi fotolardan.

Back