Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buldum buldum, sorunu buldum ben
kaydirigubbakcemile5
Her kadın ilgiden hoşlanır; sen, ben, o, hepimiz yani kaydirigubbakcemile2
Çiçeği burnunda taze gelin, kayınvalidesi ile gezmeye gidiyor;
O da ne ! Tüm gözler ve iltifatlar kayınvalide de :1shok:
Kayınvalide halinden memnun; beğenilmenin verdiği yüksek enerjiyi yaşıyor :lepi:
Taze gelin, dertli : Hani bana hani bana diyor :1shok: kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Tüm dertlerimiz böyle tatlı olsun inş. :lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hayatım benim derdim onun genç görünmesi değilki aksine memnunum bile bize muhtaç değil mesele neden konuları buraya getiriyor e hadi iltifat duymak istiyor her seferinde durmadan çocuk mevzusunu açtırıyor ...
Üstelik ben hamileyim görmüyonmu dokunsan ağlıycam zati...:1no2:
Zaten konu açarken gülmeyin dedim çünkü önemsiz bir konu benim ki zaten çoğu arkadaşda yanlış anlamış benim derdim kaynanamın genç gözükmesi değil konuyu sürekli buraya getirmesi... kıskançlık mecaziydi...canım benim belki sende kendine göre haklısındır.Çünkü herkezin derdi kendine büyüktür.Benim sana naçizane abla tavsiyem,önce bu sitede kaynanasından çekenler bölümünü oku biraz rahatlarsın..Canım inan bana seninki dert değil kaynansından dayak yiyenler,evde hizmetçi gibi kullanılan,hem çalışıp hemde kaynansının evinde çalışan,hor görülen ,kısır diye iğmelenen,daha buna benzer okadar kötü şeyler varki,inan bana seninki devede kulak kalıyor...
Ben senin hamileliğinin verdiği pisikolojiye bağlıyorum yinede kendini üzmeye değimez bebişine odaklan...Huzur verir sana....
Zaten konu açarken gülmeyin dedim çünkü önemsiz bir konu benim ki zaten çoğu arkadaşda yanlış anlamış benim derdim kaynanamın genç gözükmesi değil konuyu sürekli buraya getirmesi... kıskançlık mecaziydi...
a.s