balkondan mı atmaya kalkmış...aaa...kafamçokkarıştıacayip killi ve cok iri disleri cok acayip uzunmus annemi kaldirmis balkondan atmaya kalkmis
slm kızlar banada yer varmıı
slm kızlar banada yer varmıı
6. hislerin kuvvetli heralde ablamm :)Geçende minibüsle biyere gidiyordum..bir kızın teli çaldı...içimdden dedim ki...bunu serkan die biri arıyordur...alo dedi başladı konuşmaya...dedim yanıldım herhall...manyak mıyım ne?...sonra tmm serkan görüşürüz demez mi? ayy walla şaşırdım resmen...:bbo:
geceleyin acayip cirkin killi bir yaratik dikiliyomus basina uyandiriyomus düsünki o korkuyu babam inanmadi onada gelmisti babam ne kadar vurmusta hic bir sey yapamamis inanmiyom dediya allah rahmet eylesin onuda ziyaret etti
acayip killi ve cok iri disleri cok acayip uzunmus annemi kaldirmis balkondan atmaya kalkmis
teyzem anlatmıştı...geniş bir evde oturyormuş...anneannem gelmiş kapılar eskiden ipi çekince açılırmış...kapıyı açıp içeri girmiş..bakmış salonda başı kapalı beyaz tenli bir kadın oturyormuş...hoşgeldin demiş kadına anneannem...mutfakta olan teyzemin yanına geçmiş...kim var misafir nebiye demiş...kimse yok anne demiş teyzem de...bir kadın var kapalı demiş anneannem içeri gitmişler...kimseler yokmuş...:1ninca:
eşimin ailesi yaz aylarında ovaya göçermiş tütün dikmek için...okullar da tatil diye çocuklar da yardım edermiş...bir gece babası demiş git şurdaki ata bak bakalım bağlı mı diye...o da gitmiş...tam yaklaşmış ama at bir direniomuş ki gitmemek için...karşıya bakmış boyu 1 mt civarında, kuyruğunu arkadan boynuna dolamış, 2 küçük boynuzu olan acaip bir yaratık şık şık yapa yapa yanlarına geliomuş...başlamış hemen dualar okumaya ama okuyamıyomuş..dilim dolanıyordu diyo...kaçmak isterim kaçamam...en sonunda 2 mt kadar gitmiş...duaları okumaya başlamış...çardağa atmış kendini anlatmış babasına...babası hemen gitmiş kimseler yokmuş...3 gün hastanede yatmıştım dilim tutuldu resmen kekeme konuşuodun diyo...16 yaşındaymış o zamanlar...
korkmuyorsun zamanla canim alisiliyor valla
bir keresinde sabahleyin camim tik tik allah allah dedim kapim tik tik dinledim kalktim bakem diye yok birsey anam birde saate baktimki ise gec kalmisim beni kaldirdilar