Gülmek,eğlenmek,her şeyi paylaşmak isteyenler buraya...

pek hayal değil bence...babaannem teyzem fln çok şeyler yaşamışlar anlatırlrdı hep...ben de batan korkmuştum ama yine de dinlemekten heyecan duyardım...delikafadulden

ii gceler ablalarım bnde sizi kocaman öptüm sizede iyi sabahlar .hayırlı sahurlar opuyorumnanaktan

burdayızzz...eşimin anneannesi anlatmıştı...eskiden ana baba,çoluk çocuk bir odada yatarlarmış...50 yıl önce belki...odanın bir tarafı da banyoymuş...uyumamıştım heniz diyo...çocuklar da yerde yatıyormuş...4 çocuk...banyo kapısı açılmış...içerden 3 harfiller çıkmış..çocukların üstünden atlayıp sokak kapısından gidiyorlarmış...çok korktum diyodu...en son çıkan kulağına eğilmiş kadının...ayetel kürsiyi oku demiş...başlamış okumaya...kapılar kapanmış..bir daha da çıkan olmamış o gece...çok garip di mi...ben olsam tututlurum walla...:1shok:

ben 13 14 yaslaindamiydim bilmiyorum o yaslarda gece yattim birden camlar acildi bir kac kisi odaya girdiler kücücük insanlar
nereye derken bana dügüünümüz var davetlisin dediler hayir demeden camdancikarip bir alanda toplanmis kücücüklerin icindeydimmasalar kücük hersey kücük gelin damat özel oturdum herseyde sordular dügün bitti eve getirdiler anneme anlattim sen hayallerle yasiyorsun dedi gecti hala hatirliyorum

he kaçalım artıkın...hadi iyi geceler oritme...hayırlı sabahlar olsun...

heartpumpingoutnoteshgclr3gl5n.gif

turkbayragi zafer bayramımız kutlu olsun turkbayragi

turkbayragi ne mutlu bizlere ne mutlu türküm diyene turkbayragi

X