Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir gün sabahleyin uykumdan uyandirildim nasil oldugunu bilmiyorum birisi beni dürttü bide kalkamki üzerimdeki yorgan havalanmis uyaniktim inanin ben tutmaya calisiyom okadar güclü bir kuvvet varki nasil tuttugumu anlatamam dualarimi okumaya basladim okudum okudum okudum birden yok oldu neyse firladim oturma odasin bir daha uyuyamadimdelikafadulden
sende ablammŞenizopuyorumnanaktan
seviyorum sizlerii bitoş ablam,sibel ablamm opuyorumnanaktan Şeniz
helekine annemin basina gelenleri anlatsam hic yatamazsiniz herhal
heyecanlı oluyo..biz anlatam...ortim konusmayak kapancaz haaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy nasıl yanii şok oldum resmen ablamm:1shok::1shok:bir gün sabahleyin uykumdan uyandirildim nasil oldugunu bilmiyorum birisi beni dürttü bide kalkamki üzerimdeki yorgan havalanmis uyaniktim inanin ben tutmaya calisiyom okadar güclü bir kuvvet varki nasil tuttugumu anlatamam dualarimi okumaya basladim okudum okudum okudum birden yok oldu neyse firladim oturma odasin bir daha uyuyamadimdelikafadulden
Şeniz opuyorumnanaktanDree biz de seni çok seviyozzzz...:gitmepuyorumnanaktan
Şenizopuyorumnanaktanbizde seni cok seviyoruz canim cim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yaa ondan mı acep...hayret ettim kendime walla...serkan nirden çıktı diye...birine anlatsam walla inanmaz...kafamçokkarıştıaltinci hissin kuvvetli ortim böyle seyler bir anda oluyor