Gülmek,eğlenmek,her şeyi paylaşmak isteyenler buraya...

ortim herkes laga luga muhabbeti seviyo sanırsam...bi de bıncuk topiği açyığı zaman herkese link attıydı...

Yapabileceğin kadar söz ver. Sonra söz verdiğinden daha fazlasını yap.

Oturarak başarıya ulaşan tek yaratık bir tavuktur.

Dalın ucuna gitmekten korkma. Meyve oradadır.

Başlamak için en uygun zamanı beklersen hiç başlamayabilirsin. Şimdi başla!. Şu anda bulunduğun yerden, elindekilerle başla.

Gülümsediğinde güzelleşmeyen bir yüz hiç görmedim.

ben link atmayı bilmiyom walla...bazılarına msj yazdım ama daha hiç gelmemişler...(

biliyorum ortim ben basima gelenlerimi yada söylenen yasananlari anlatsam topik patlarda olmaz
birde disem kartlarinizi acin ben bakem yine patlarda öyle seylere kosuyolar caneykafamçokkarıştı

anlatalım bakalım biraz gelen olacak mı? nasıl olsa topiğin adı öyle değil...heyecan olsun biraz...:)))

bir gün sabahleyin uykumdan uyandirildim nasil oldugunu bilmiyorum birisi beni dürttü bide kalkamki üzerimdeki yorgan havalanmis uyaniktim inanin ben tutmaya calisiyom okadar güclü bir kuvvet varki nasil tuttugumu anlatamam dualarimi okumaya basladim okudum okudum okudum birden yok oldu neyse firladim oturma odasin bir daha uyuyamadimdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…