Gülmek,eğlenmek,her şeyi paylaşmak isteyenler buraya...

vıyyy...noldi acaba yaw...ortim sende bu hikayeler çok walla...anlat ta heyecan olsun...kaydirigubbakcemile5hele kızın görmüş ya ürpermiştim resmen...

Geçende minibüsle biyere gidiyordum..bir kızın teli çaldı...içimdden dedim ki...bunu serkan die biri arıyordur...alo dedi başladı konuşmaya...dedim yanıldım herhall...manyak mıyım ne?...sonra tmm serkan görüşürüz demez mi? ayy walla şaşırdım resmen...:bbo:

ayy nasıl yanii şok oldum resmen ablamm:1shok::1shok:
insan uyuyabilir mi zaten böle bişiyle karşılaşınca.Rabbim yaşatmasın bi daha ablacımm :Saruboceq:

Dree biz de seni çok seviyozzzz...:gitmepuyorumnanaktan
Şeniz opuyorumnanaktan
bizde seni cok seviyoruz canim cim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Şenizopuyorumnanaktan

geceleyin acayip cirkin killi bir yaratik dikiliyomus basina uyandiriyomus düsünki o korkuyu babam inanmadi onada gelmisti babam ne kadar vurmusta hic bir sey yapamamis inanmiyom dediya allah rahmet eylesin onuda ziyaret etti

bir gün annem uzanmisken tanidigi birinin geldigini duyuyor kapiyi acip giriyor ooooo hosgeldin diyor kalk is yap diyor hosgeldin diyor fakat annem nasil geldi demeden kayboluyor

teyzem anlatmıştı...geniş bir evde oturyormuş...anneannem gelmiş kapılar eskiden ipi çekince açılırmış...kapıyı açıp içeri girmiş..bakmış salonda başı kapalı beyaz tenli bir kadın oturyormuş...hoşgeldin demiş kadına anneannem...mutfakta olan teyzemin yanına geçmiş...kim var misafir nebiye demiş...kimse yok anne demiş teyzem de...bir kadın var kapalı demiş anneannem içeri gitmişler...kimseler yokmuş...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…