gülme komşuna gelir başına

yasasinozgurluk

Tatlım yalnız o evrim değil, FONDÖTEN!!
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
490
721
25
Hepinize merhabalar :) konuma en uygun başlık ''GÜLME KOMŞUNA GELİR BAŞINA'' oldu
çünküüü ben hep sevgilisinden ayrılıp sürekli ağlayan kendini depresyona sokan abarta abarta anlatan sankı başka biri yokmuş gibi davrananlar insanlara biraz garip bakardım içimden derdim sanki nikahlı kocası ayrıl gitsin işte ne bu vazgeçemem havaları.
Benimde 3 senedir tanıdığım ama 1 bucuk sene ilişkimizin olduğu bir bey var-DI düne kadar. Ben bu çocuğu hep affettim her hatasını affettim ama annemle konusunca anladım kı burada en büyük hata benim. Başkalarına gelince affetme ayrıl ama kendi ilişkime gelince affet oh ne güzel. Bu çocukla biz genel olarak tartışırdık ayrılma ile sonuçlanırdı dünde söylediği bir laf yüzünden ayrıldım ben haklıydım o yuzden ayrılmamıza pek üzülmedim ama sabah bir uyandım İLİŞKİ DURUMU... WHY??? hemde eski sevgilisi ile... Sabahtan beridir yıkık gibiyim sırf bakmamak için bütün hesaplarımı kapattım fake hesapları bile. Güldüğüm herşey başıma geldi sanki. Depresyonda hissediyorum kendimi, sanki başka biri yokmuş gibi hissediyorum sabahın 10'da iş yerinde duygusal duygusal şarkılar dinleyerek iyice mahvettim kendimi. Bu arada ben heyecanlandığım zaman midem bulanıyor, şaka değil gerçekten bulanıyor kusasım geliyor öğürmeye başlıyorum midemde kelebekler uçuşuyor falan, aslında bu birine aşık olunca olmuyor muydu ya? bende mı ters etki yaptı acaba. Durum bu kızlar belki kiminize gereksiz gelebilir saygı duyarım ama benım annemden başka dertleşecek bir arkadaş çevrem yok olanlarda zaten dert dinlemeyi sevmiyor. Hayatımın merkezine koymuşum onu ve onu tamamen kaybettiğimi anlayınca bu kadar çok acı oldu içimde herhalde. Bir yandan kendimi avutuyorum ya aman diyorum daha küçüksün önüne kimler kimler gelecek ama saniyelik oluyor bu avutma. Ben bu çocuktan soğumak istiyorum annem spora git yüzmeye git şuraya buraya git diyor ama inanın hiç bişey yapasım yok dut gibiyim işe gidince tek oluyorum oyalanacak bişey olmuyor kafamı verebileceğim bir şey bile yok

Dün bir bugün iki. Yarin unutmus olursun

Daha yeni ayrilmissiniz sonucta. Kirk yildir aci cekiyor gibi spora yazilmayi düsünmek gereksiz bence.

Bir haftaya birsey kalmaz.. mantikli birisin okudugum kadariyla. Salya sümük ömrün boyunca aglamayacaksin herhalde?

Hayatinin merkezinden cikar onu ve rahatla :)

Ay yok kız ağlamıyorum evde annem kardeşlerim falan var onlar olmasa ağlama moduna geçecem de evde biri varken rahat edemem

O kadar da sevmiyorsun demek ki elini sallasan ellisi. Zaten ertesi gün eski sevgiliye dönen adamdan hayır gelmez
daha öncede aynı eski sevgilisine dönmüştü ayrıldığımızda demek kı cocugun içinde ukte kalmış kendı beynimde kuruyorum bişeyler öyle motive oluyoreemm

Ne gördünüz anlamadim ben.
Ay karışık anlatmışım biraz galiba ayrıldıktan hemen sonra ilişki durumu yapmış beyefendi. Benimde zoruma gitti çünkü ben bir ilişkide iki tarafında ayrılıkta bile birbirlerine saygı duyarak ayrılmalarını tercih ederim, tamam başkası var madem ama bunu göze sokmak çok yanlış

daha öncede aynı eski sevgilisine dönmüştü ayrıldığımızda demek kı cocugun içinde ukte kalmış kendı beynimde kuruyorum bişeyler öyle motive oluyoreemm
Oo canım yani adam sen salla bunu. Eski sevgilisi de hayrını göremez çünkü o yokken de sen vardın. Komik film izle Jim carrey in herseyde evet diyen filmi çok komik

Siz ayrilmadan vardi demekki hemen bir gunde yapmis olamaz. Ayy pislik. Hic dert etmeyin bu adami kurtulmussunuz.

Ben anlamadim. Ayrilann sizdiniz yani iliskiyi siz bitirdiniz. Buraya kadar problem yoktu taaa ki sosyal medyada iliski durumunu degistirip eski sevgilisine dondugunu gorunceye kadar. Yani aslinda adamdan ayrilmaniza degil, eski sevgilisine donmesine mi uzuldunuz?

Süper hikayeymiş, siz ayrılmasaydınız herhalde ikinizi bir süre idare edecekmiş, sonra daha kötü karalar bağlardınız. Evlenmeden bir gün önce ayrılanlar gibi...
Boşver geçsin, tecrübe olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…