- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 25
-
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Ay yok kız ağlamıyorum evde annem kardeşlerim falan var onlar olmasa ağlama moduna geçecem de evde biri varken rahat edememDün bir bugün iki. Yarin unutmus olursun
Daha yeni ayrilmissiniz sonucta. Kirk yildir aci cekiyor gibi spora yazilmayi düsünmek gereksiz bence.
Bir haftaya birsey kalmaz.. mantikli birisin okudugum kadariyla. Salya sümük ömrün boyunca aglamayacaksin herhalde?
Hayatinin merkezinden cikar onu ve rahatla :)
O kadar da sevmiyorsun demek kiAy yok kız ağlamıyorum evde annem kardeşlerim falan var onlar olmasa ağlama moduna geçecem de evde biri varken rahat edemem
daha öncede aynı eski sevgilisine dönmüştü ayrıldığımızda demek kı cocugun içinde ukte kalmışO kadar da sevmiyorsun demek kielini sallasan ellisi. Zaten ertesi gün eski sevgiliye dönen adamdan hayır gelmez
Ayy vallahi anlamadim. Nolmus nolmus??sabah bir uyandım İLİŞKİ DURUMU... WHY??? hemde eski sevgilisi ile... Sabahtan beridir yıkık gibiyim sırf bakmamak için
Ay karışık anlatmışım biraz galiba ayrıldıktan hemen sonra ilişki durumu yapmış beyefendi. Benimde zoruma gitti çünkü ben bir ilişkide iki tarafında ayrılıkta bile birbirlerine saygı duyarak ayrılmalarını tercih ederim, tamam başkası var madem ama bunu göze sokmak çok yanlışNe gördünüz anlamadim ben.
Oo canım yani adam sen salla bunu. Eski sevgilisi de hayrını göremez çünkü o yokken de sen vardın. Komik film izle Jim carrey in herseyde evet diyen filmi çok komikdaha öncede aynı eski sevgilisine dönmüştü ayrıldığımızda demek kı cocugun içinde ukte kalmışkendı beynimde kuruyorum bişeyler öyle motive oluyoreemm
Siz ayrilmadan vardi demekki hemen bir gunde yapmis olamaz. Ayy pislik. Hic dert etmeyin bu adami kurtulmussunuz.Ay karışık anlatmışım biraz galiba ayrıldıktan hemen sonra ilişki durumu yapmış beyefendi. Benimde zoruma gitti çünkü ben bir ilişkide iki tarafında ayrılıkta bile birbirlerine saygı duyarak ayrılmalarını tercih ederim, tamam başkası var madem ama bunu göze sokmak çok yanlış
Yaaa işte her şeye gülmemek gerekiyormuşBende ablam otobuste dusunce o kadar cok gulmustum ki..1 hafta gecmedi merdivenlerden yuvarlanmistim.
Büyük ihtimal öyle zaten tek sevincim kurtulmuş olmam. Ben çok bile katlandım ona sıradakılere KOLAY GELSİNNNSiz ayrilmadan vardi demekki hemen bir gunde yapmis olamaz. Ayy pislik. Hic dert etmeyin bu adami kurtulmussunuz.
Yazıyı okurken gözümdedaha öncede aynı eski sevgilisine dönmüştü ayrıldığımızda demek kı cocugun içinde ukte kalmışkendı beynimde kuruyorum bişeyler öyle motive oluyoreemm