- 19 Mayıs 2009
- 456
- 234
- 333
- Konu Sahibi citkirildim
-
ayy yaa ilk defa böyle kırık keklerle pasta ypıldıgını gördüm gerçekten değişik bi fikir...
denemeyi düşünüyorum acıkcası ama su gülleri nasıl yaptınız hangi uç desem resmini cekebilimisiniz ucun ve ayrıntılı anlatabilirmisiniz
canım bende senin gibi artan kekleri buzluğa atarım ama onları pudingle karıştırıp meyvalar koyup degerlendirirdim böyle pasta acıkcası aklıma gelmemişti tekrar teşekkür ederim ve diğer yas pastalar gibi fazla kek sert filan olupta kuru olmaz diye düşünüyorum..evet nfy_9185 artan hani fazal yapariz yenmez yada baska bi pastadan artan yamuk yumuk kesilmis pasta taban parcalari olur ben buzluga atiyorum lazim olunca kullaniyorum:)) benim iki bucuk yasinda bi bebegim var haftanin bir gunu mutfakta beraber biseyler yapiyoruz el becerisi gorsel becerisi vs gelissin diye tabi daha cok pasta kek borek corek kurabiye yapiyoruz ozellikle :))hatta dun cok guzel bi top cikolatali pasta yaptikboyle olunca bidolu kek parcasi artiyodu degerlendirmek adina arastirdim ve boyle bi tarif buldum ve guzel oldu:)) biraz uzun oldu ama aciklamak istedim.guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim ben yapabileceginizi dusunuyorum gul yapimiyla ilgili videolar izlemenizi oneririm.bebegimle anlatmak ve foto eklemek zor oluyo kusura bakmazsan aksam uygun basligi ve nasil yaptigimi anlatan fotolari eklerim
canım bende senin gibi artan kekleri buzluğa atarım ama onları pudingle karıştırıp meyvalar koyup degerlendirirdim böyle pasta acıkcası aklıma gelmemişti tekrar teşekkür ederim ve diğer yas pastalar gibi fazla kek sert filan olupta kuru olmaz diye düşünüyorum..
tamam canım önemli değil tabi cocuk olunca zor olur..benm evde net yok işyerindede video acılmıyo diye rica etmiştim ama küçük yaramazlar olunca zor olur tabii
kızz zahmet etme gerçekten önemli değil yaaaksama mutlaka fotograflari ve nasil yaptigimi anlatan fotograflari eklerim sende sabah is yerinde bakarsin
Muazzam ötesi. ..harika.dietdeyim ama ağzım sulandıbütün pastalar harika gözüküyor gerçekten.her kesin ellerine sağlık. .ama tereddütsüz oyumu bu pastaya kullandım
cook tesekkur ederim nazlmaahh bu diyetler ahh:/ bir dilimden biseycik olmaz canim keske ikram edebilsem
cook tesekkur ederim nazlmaahh bu diyetler ahh:/ bir dilimden biseycik olmaz canim keske ikram edebilsem
Ellerinize,emeklerinize sağlıkGerçekten şahane görünüyor pasta Özellikle süslemesine bayıldım,resmen gel ye beni diyor :125::125::125:
Tüm tarifler güzel,hepsi birbirinden şahane ama ben oyumu bu tariften yana kullanmak istiyorumHak eden kazansın Hayırlı uğurlu olsun inşallah Kazanırsanız pastadan isterim ama ona göre
kızz zahmet etme gerçekten önemli değil yaa
cok teşekkür ederim canım zahmet ettin...
- Kullandigim uc asagidaki
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Eki Görüntüle 1037857 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037858 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037860 [/TD]
[/TR]
[/TABLE]- Güllerin yapimi da asagida
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Eki Görüntüle 1037864 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037865 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037867 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037868 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eki Görüntüle 1037869 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037870 [/TD]
[TD]Eki Görüntüle 1037871 [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
umarim anlatabilmisimdirbaska sorun olursa seve seve cevaplarim
cok teşekkür ederim canım zahmet ettin...
sanırım küçük yuvarlak yapıp etrafında ceviriyosun...cok saoll
yakın zamanda deneyemicem canım ama inşallah yapıcam..evet tatlim" Torbayi yavasca sikarken ellerimizi saat yönünde cevirerek gül yapalim." ilk sayfayada yazmistim denersen gormek isterim
görüntü süper,bayıldım.oyumu sizin pastanıza verdim.bugün yapabilirsem deneyeceğim,tadıyla ilgili yorumu da o zaman yaparım
Pastayi denedim, buttercream benim damak zevkime gore degilmis onu ogrenmis oldum:) ben seker hamurunu da sevmem zevk meselesi, yani yanlis anlasilmasin arkadasi uzmek istemem.bir de fazla bastirmamisim keki alirken dagildi. Ben de cok beceriksiz ciktim arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?