Yarışmada başarılar dilerim,hamsiyi çok severim ama pilavlı olarak yememiştim hiç,sunum çok güzel olmuş.Pratik ve nefis bir hamsili pilav tarifi getirdim sizlere kızlar
Eki Görüntüle 2076383
Yarım kg hamsi
2 su bardağı pirinç
Yarim havuç rendesi
Karabiber
Tuz
Eki Görüntüle 2076384
Öncelikle hamsileri ayiklayip fileto haline getiriyoruz.
Tavayı yağlayıp güzelce diziyoruz.
Diğer taraftan pirincleri 30.dk ilik suda bekletip ayri tavada havuç ile beraber kavuruyoruz.Eki Görüntüle 2076385 Tuz karabiber ekleyip birebir kaynamis su ekleyip pismeye birakiyoruz.
Balık tavasini da orta ateste pismeye birakiyoruz .Eki Görüntüle 2076386 Kizarmaya baslayinca pişen pilavi uzerine doldurup tencereyi kapatip kısık ateşte 5 dk pişirip ocaktan aliyoruz ve 10 dk dinlendirip ters çevirerek servis ediyoruz.Afiyet olsun....
Eki Görüntüle 2076388 Eki Görüntüle 2076389
Teşekkürler canımYarışmada başarılar dilerim,hamsiyi çok severim ama pilavlı olarak yememiştim hiç,sunum çok güzel olmuş.
Teşekkür ediyorumEllerine emeğine sağlıkYarışmada bol şans diliyorum
Çok teşekkür ederimmSunum harika. Orada olmak isterdim.
Ellerine sağlıııkkk
Çok teşekkürlerSunumun çok hoş görünüyor canım başarılar birde o bardaktaki nedir ?
Teşekkürler canımellerine sağlık başarılar
Cokkk teşekkür ederim canımHamsi pek tercih etmedigim bir balik olsa da bu tarife bayildim, her seyiyle harika. Ellerinize saglik basarilar...
Aynen canim, ben hamsiyi bir tek pilavda seviyorum3. Hamsili pilav olarak aramıza hoşgeldin canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?