- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi _sekerpare_
canım valla fiyatları okudum maşallah dudağım uçukladı ne o öyle yav..ben o fiyatın üzerine az daha koyarım yeni takım alırım be...bence vazgeç canım...zaten alalı baya oldu demiştin...az daha kullan eskiyene kadar idare et canım..sonrada bi cesaret ve bütçeyle yenisini alabilirsin inşallah...şimdi eğer kıyamaz kaplatırsan bu sefer iilerde yenisini almak istesende ayy daha yeni yaptırdım kılıflarını diye hep bi duraksayacaksın canım... sen böyle idare et bence canım...dediğin gibi halı ve perdeler yönel...zaten halını bi değiştir bak göreceksin odanın bütün havası değişecek...bikaç güzel aksesuar falanda düşünürsün.... ama sana tavsiyem döşemeciye para veripde zarar etmektense illa ki koltuklarıma değişiklik yapmak istiyorum diyorsan kendin bi kumaş al otur dik...unutma canım benim makinem bile yok kendi elimle diktim 6 tane kırlenti...2 tane şal da diktim..herkeste bayıldı...bence masrafa girme kendin dik derim canım elinden gelir sanırım..ben mesela çyle fazla dikiş bilmem..nakış bilirim...dikişten pek anlamam ama ben bile yaptıysam sen hayli hayli yaparsın...hem meşguliyet olur canım stres atarsın ev meselesini düşünmezsin :) haberdar et değişikliklerinden.... öptüm canm