• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gülkurusu koltuklara az bütçeyle değişim

canım valla fiyatları okudum maşallah dudağım uçukladı ne o öyle yav..ben o fiyatın üzerine az daha koyarım yeni takım alırım be...bence vazgeç canım...zaten alalı baya oldu demiştin...az daha kullan eskiyene kadar idare et canım..sonrada bi cesaret ve bütçeyle yenisini alabilirsin inşallah...şimdi eğer kıyamaz kaplatırsan bu sefer iilerde yenisini almak istesende ayy daha yeni yaptırdım kılıflarını diye hep bi duraksayacaksın canım... sen böyle idare et bence canım...dediğin gibi halı ve perdeler yönel...zaten halını bi değiştir bak göreceksin odanın bütün havası değişecek...bikaç güzel aksesuar falanda düşünürsün.... ama sana tavsiyem döşemeciye para veripde zarar etmektense illa ki koltuklarıma değişiklik yapmak istiyorum diyorsan kendin bi kumaş al otur dik...unutma canım benim makinem bile yok kendi elimle diktim 6 tane kırlenti...2 tane şal da diktim..herkeste bayıldı...bence masrafa girme kendin dik derim canım elinden gelir sanırım..ben mesela çyle fazla dikiş bilmem..nakış bilirim...dikişten pek anlamam ama ben bile yaptıysam sen hayli hayli yaparsın...hem meşguliyet olur canım stres atarsın ev meselesini düşünmezsin :) haberdar et değişikliklerinden.... öptüm canm

teşekkür ederim gazelcim çok pahalı di mi?kıyamam valla resimde yeni gibi duruyo ama değil...böyle oluncada bana sabretmek kalıyo..ama eylül ayı gelsin o zaman oraya iki halı ve perde yapıcam inşallah .yinede bir ümit bekliyorum belki yeni ev yeni eşya olur ümit dünyası işte...

kızlar merhaba nasılsınız bizden aynı haberler değişik bişey yok sizler neyse rky den ses yok galiba bende fazla yazamayacağım ama geztapo bencede gazel haklı bi dünya para vereceksin değmez derim sabret evin olunca daha iyisini alırsın yüzletince aynı kaliteli olamayabiliyor hiç riske atma derim gazel sen yine maşlh döktürmşsün bacım hamarat kadın sın vesslam öpüyorum ikinizide.....

Son düzenleme:
geztapo canım izin verirsen buraya yazmak istyrum ayrı konu açmak istemiyorm yardıma ihtiyacım var kızlar size güveniyorum benim büyük kızımın eski yatak odası takımını küçüğe kullanıyorum ama çok sıkıldım ceviz renginde eskitme modelinde gardolap masa karyola ve şifonyer şeklinde bir takım eşim araştırdı tanıdık mobilyacıdan ciddi bir rakam çıkıyor bende sprey boya ile boyamaya karar verdim inşlh benim yardım etmenizi istediğim konu karar veremiyorum krık beyaz mı beyazmı hangi renkde daha güzel olur halısı perdesi lambası nasıl birşey olsun bilmiyorum kızım 2 yaşında onunda seveceği renkli yakışan güzel şeyler olsun istiyorum değişik fikirlerinizi bekliyorum....

Son düzenleme:
kızlaaaaaaaaaaar resim yükleyip eşyaları göstermek istiyorum ama bilmiyorum bana fikir verin neolur yardım edin şu sıkıcı eşyalardan kurtulayım ya....

fazeycim merhabalar ...bence konu açmalısın ve resim yüklemelisin .benim konularım pek rağbet görmez genelde farklı bir başlık olursa girip bakan olur mutlaka kolay gelsin canım:)

canımsın geztapo gerçekten insan birisi bişey yazmış açıp okuyun yaa ben malesef bilgsyr özürlüyüm ne konu açabiliyom nede resim yükleyebiliyorum rky yok hala galiba ben öbür sefer ona göndermiştim o halletmişti bu arada gazelde yok galiba neyse bakalım ne yapacağım ben bu eşyalara hala karar veremedim malesef buradanda hayır yok....

fazeycim yapışkan folyoyla halledemezmisin?eğer girinti çıkıntı yoksa bence olur. bide eğer boyıycaksan krem yap derim.büyük yapı marketlerde bulabilirsin sanırım boyayı...

canım kırlentleri bile 275 tlye değiştiriyorlarsa biraz daha sabret zamanı gelince yeni takım al bence nasılsa salonda oturmuyomuşsun gözün fazla görmüyor yani:)oturma odan zaten güzel....

ben senin yerinde olsam beyaz yağlı boya alırım ve ahşap yerlerini beyaza boyarım. yastık kılıflarınıda şimdi çiçekli modeller çok moda pembeye uygun bir çiçekli kumaş alırım kedim dikerim. ben pek bilmem dikiş ama hevesim var kemdime yastık kılıfları diktim dikicemde. sen yaparsın.çok şık olur seni bi süre daha götürür. en azında rahatlarsın

geztapo canım olmaz folyoyla falan mümkün değil çünki kenarlarında girintileri çok yinede sağol...[/QUOT
selam fazeycim geztapocum... ben epeydir giremiyorum konyaya gittik 10 günlüğüne izin kullandık.. yeni geldik pazar günü.. sizleri bende merak ettim..bu arada beni merak ettiğiniz içinde teşekkürler canlarım :)..fazeycim senin ufaklık ne durumda kreş işe yaradımı... konuşmaya başlamıştır inşallah...allah yardımcı olsun canım... fazeycim senin konuna rağbet gelmesi için konu açman lazım... çünkü daha önce açılmış konu üzerinden pek takip göremezsin... sadece biz fikir veririz ama yeni fikirlere açıksan yeni konu açmalısın...konu açmak zor bişey değil canım...aynen buraya yorum yazdığın kadar kolay ve basit... dikkatini çeksin diye büyük harfle adım adım yazacam canım... sen yaparsın... CANIM HANİ KONU BAŞLIKLARINI GÖRDÜĞÜMÜZ BÖLÜM VARYA, MESELA GEZTAPONUN GÜLKURUSU KOLTUKLAR İÇİN BAŞLIK AÇTIĞI YER VARYA İŞTE O BÖLÜMÜN SOL ÜST KÖŞESİNDE -YENİ KONU AÇ- DİYE PEMBE RENKLİ BİR KUTUCUK VAR...İŞTE ONA TIKLAYACAKSIN SONRADA BİR EKRAN ÇIKACAK, ORAYA BAŞLIK BÖLÜMÜNE SORMAK İSTEDİĞİN KONUNUN BAŞLIĞINI YAZACAKSIN MESELA KIZIMIN GARDROBUNU BOYAMAK İSTİYORUM GİBİ... SONRA ALT KISIMDAKİ BOŞLUĞA TIKLARSIN VE KONUNU UZUN UZUN YAZARSIN CANIM... KONUN BİTİNCE SAĞ ALT KÖŞEDE YER ALAN -KONUYU AÇ- KUTUCUĞUNU TIKLA...İŞTE BUKADAR..... çok kolay canım sen bi dene istersen ama eğer yapamazsan, sen buradan yazmak istediğin şeyleri yaz, senin adına ben açarım sana...sonra konunun devamını ordan takip edersin canım...birde yorum yapacam sana ama resim görmeyince bişey deyip yanlış yönlendirmek istemiyorum uydurmasyon olmasın diye... resim yüklemek istersen de onuda anlatırım istersen detaylı canım... burdan cevap yaz sen bana canım..görüşürüz olurmu...geztapocum sen neler yaptın..anladığım kadarıyla eşyalar kalmış öyle sabır evresindesin.. bencede doğru karar canım...ucundan kıyısından düzeltmeye çalışmak yerine bekleyip adam akıllı almak daha iyi olacak sana...çünkü baya zaman olmuş ve eskidi diyorsun... eskidiyse az daha bekle canım...

geztapo canım olmaz folyoyla falan mümkün değil çünki kenarlarında girintileri çok yinede sağol...[/QUOT
selam fazeycim geztapocum... ben epeydir giremiyorum konyaya gittik 10 günlüğüne izin kullandık.. yeni geldik pazar günü.. sizleri bende merak ettim..bu arada beni merak ettiğiniz içinde teşekkürler canlarım :)..fazeycim senin ufaklık ne durumda kreş işe yaradımı... konuşmaya başlamıştır inşallah...allah yardımcı olsun canım... fazeycim senin konuna rağbet gelmesi için konu açman lazım... çünkü daha önce açılmış konu üzerinden pek takip göremezsin... sadece biz fikir veririz ama yeni fikirlere açıksan yeni konu açmalısın...konu açmak zor bişey değil canım...aynen buraya yorum yazdığın kadar kolay ve basit... dikkatini çeksin diye büyük harfle adım adım yazacam canım... sen yaparsın... CANIM HANİ KONU BAŞLIKLARINI GÖRDÜĞÜMÜZ BÖLÜM VARYA, MESELA GEZTAPONUN GÜLKURUSU KOLTUKLAR İÇİN BAŞLIK AÇTIĞI YER VARYA İŞTE O BÖLÜMÜN SOL ÜST KÖŞESİNDE -YENİ KONU AÇ- DİYE PEMBE RENKLİ BİR KUTUCUK VAR...İŞTE ONA TIKLAYACAKSIN SONRADA BİR EKRAN ÇIKACAK, ORAYA BAŞLIK BÖLÜMÜNE SORMAK İSTEDİĞİN KONUNUN BAŞLIĞINI YAZACAKSIN MESELA KIZIMIN GARDROBUNU BOYAMAK İSTİYORUM GİBİ... SONRA ALT KISIMDAKİ BOŞLUĞA TIKLARSIN VE KONUNU UZUN UZUN YAZARSIN CANIM... KONUN BİTİNCE SAĞ ALT KÖŞEDE YER ALAN -KONUYU AÇ- KUTUCUĞUNU TIKLA...İŞTE BUKADAR..... çok kolay canım sen bi dene istersen ama eğer yapamazsan, sen buradan yazmak istediğin şeyleri yaz, senin adına ben açarım sana...sonra konunun devamını ordan takip edersin canım...birde yorum yapacam sana ama resim görmeyince bişey deyip yanlış yönlendirmek istemiyorum uydurmasyon olmasın diye... resim yüklemek istersen de onuda anlatırım istersen detaylı canım... burdan cevap yaz sen bana canım..görüşürüz olurmu...geztapocum sen neler yaptın..anladığım kadarıyla eşyalar kalmış öyle sabır evresindesin.. bencede doğru karar canım...ucundan kıyısından düzeltmeye çalışmak yerine bekleyip adam akıllı almak daha iyi olacak sana...çünkü baya zaman olmuş ve eskidi diyorsun... eskidiyse az daha bekle canım...

gazelcim hoşgeldin canım ..ben sabır evresindeyim evet ama boş durmadım ..oryaa ayırdığım bütçeyle kırık olan salon sandalyelerimi ve yırtık olan salon perdemi yeniliyorum sipariş verdim gelecek inşallah..onların taksidi bitincede salona iki halı alcam.koltuklarada ucuz kumaş bulabilirsem arkadaşım kılıfları dikecek söz verdi onun makinesi var işte böyle ..konya nasıldı meramda çay içtinizmi?burak nasıl?

gazelcim hoşgeldin canım ..ben sabır evresindeyim evet ama boş durmadım ..oryaa ayırdığım bütçeyle kırık olan salon sandalyelerimi ve yırtık olan salon perdemi yeniliyorum sipariş verdim gelecek inşallah..onların taksidi bitincede salona iki halı alcam.koltuklarada ucuz kumaş bulabilirsem arkadaşım kılıfları dikecek söz verdi onun makinesi var işte böyle ..konya nasıldı meramda çay içtinizmi?burak nasıl?

konya çok sıcaktı canım... meram süper serin ve hoş bi esinti var yukarı aydınçavuş tarafı falan çok güzelleşmiş... özlemişim memleketimi... akyokuşa çıktık o manzarayı her gidişimde izlemeye bayılıyorum ama napmışlar biliyormusunn canım yaa o güzelim manzarayı mahvetmişler...beton duvarlarla set çekmişler...yerdeyken göremezsin manzarayı duvarın tepesine çıkman lazım çok kötü olmuş... böyle güzel bi manzarayı niye o hale getirdiklerini anlayamadım doğrusu...arabanın içinden falan iizleyemezsin valla sinir oldum...burakda iyi napsın sokak çocuklarına döndü tozun toprağın içinde oynaya oynaya..eve sokamıyorum...konyada da aşırı ilgi nolcak şımardı iyice...şimdide zaptedemiyorum...bu aralar çişe alıştıracam söylemesi ayıp...ama cesaret edemedim bi türlü...lazımlık aldık ama oturmuyor ağlıyor... annem diyor bezi sabah kalkınca bi çıkar bidaha asla bağlama diyor... hadi çişini yapsa silinir ama kakasını sık sık yaparsa nasıl temizleyecem bilemedim...birde benim ev öyle parkeli falan değil...heryer halıfleks kaplanmış...haliyle eski bi lojman... yerler parke olsa kaldırım halıları bir iki hafta idare ederim ama napacam bilemedim yaa..geceleri bezi bağlasammı yoksa temelli çıkarsammı bilemedim...bi fikir verin canım yaa...çocuk bölümüne yazsam pek rağbet görmüyor..iki cümle cevap yazmıyorlar...siz ne dersiniz tecrübelisiniz haliyle...aslında rukiye girse iyi olur onunda efe burakla yaşıt o ne yaptı acaba...fikir verse iyi olacaktı ama girmiyor sanırım bu aralar... valla durum bu işte geztapocum...şükür rabbime bi yaramazlığımız yok...olmasın da inşallah... özlemişim sizi yaa...öpüyorum hepinizi canlarım...

gazelcim bence ona alıştırma külotlarından al ve sık sık çişe tut .kakasını olmadık biyere yaparsada sakın kızma o zaman başa dönersin hatta inatlaşır.gece ve gündüzü birden alıştır derim sonra zor olur.bide her yaptığında ödüllendirki motive olsun.çocuk bölümünede bir topik aç sen canım onlar taze anne daha iyi fikir verirler malum benim oğlum 10 yaşında artık unuttum bazı şeyleri ...sana kolay gelsin canım Allah yardımcın olsun.

Back
X