- Konu Sahibi Only_Eylul
gülgülmez seni baştan beri takip ediyorum başlarda çok güzel kilo verdin ama bırakınca benim gibi çok çabuk alıyosun herhalde bende aynıyım inş. bu sefer almamak üzere veririz ama ben daha yolun başındayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gülgülmez seni baştan beri takip ediyorum başlarda çok güzel kilo verdin ama bırakınca benim gibi çok çabuk alıyosun herhalde bende aynıyım inş. bu sefer almamak üzere veririz ama ben daha yolun başındayım
tebrik ederim canım seni..hedefine çok az kalmış..menülerin harika..bende birazcık esinleniyorum sendenkaydirigubbakcemile3
gulum uzuldugune degdimi bak gitmis yine kilolar :)) tebrikler canim
27 - 28 MART
Kendime izin verdim abartmadan tabi bugün kaldığım yerden devam edicem
Tartı günümüde cumartesiye çektim bakalım sonuç ne olacak![]()
Bütün izinleri hakediyosun.hedefine de
çok az kalmış.ben de 83 oldum.daha çooooook
yolum var.bu hafta 5 günde 5 kilo diyetini
uygulucam.bakalım kaç kilo gidecek.
öpüyorum.![]()
inşallah canım ulaşırsın hedefine şu 5 günde 5 kilo diyetini bi dene bakalım
ama pek işe yaramaz bence sonuç bildirirsin
maşşallah canım çok zayıfsın zaten niye kilo vermeye çalışıyosun halaaaaaa anlamadım boyun kaç ki?
süpersin cnm darısı başımıza valla süper görünüosun bende istiorum o elbiseden:ecrin_bebek: cok begendim bende ellilere düsüyüm alcam bak cicilerini gösterdin canım kaldıkaydirigubbakcemile3 alcam bendeeekaydirigubbakcemile3
çok hoş görünüyosun canım tebrik ederim..kaydirigubbakcemile5
aaa sen zaten zayıfmışsın canım sanırım boyun uzun yoksa aynı kilolardayız ama ben şişko görünüyorum maşallah yani