- 9 Temmuz 2012
- 2.349
- 2.111
- 198
- Konu Sahibi Anneyim Ben
onu bunu bırakında kk olarak bi hamam sefasımı düzenlesek
kaynanam gelmezse gelmem
![63 :63: :63:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk63.gif)
![KK48 :KK48: :KK48:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk48.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
onu bunu bırakında kk olarak bi hamam sefasımı düzenlesek
Kimse tanımıyor ne kvalideyi ne gelini.Konu sahibi, hamile olmasaydin da esinden kese yapmasini istemek en dogal hakkin. Eminim esin de memnuniyetle yapiyordur. Bu yuzden hamile oldugunu, cocuklarin oldugunu belirterek "ihtiyac" sebebiyle yaptirdigini belirtmene gerek yok. Ister ihtiyactan ister keyfinden yaptirirsin...
Kayinvaliden de esine bi zahmet yapiversin kesesini sagligi yerindeyken.
kaynanalr serbest..isteyen kaynanasıyla gelebilirkaynanam gelmezse gelmem![]()
sanırım onun dediği keseye devam etmeniz...Esim kapiya bakmaya gittiginde bn banyoda idim. Esim annesine ne dedi bilmiorum acelece kesemi yapip cikti. Saygisizlikla ilgisi ne gidip kadinin gozu onunde yikanmadim ya...
Fallen meleeem öyle de olabilir, tamamen patavatsızca rast gelmiş de olabilir.
Bu kadının kasti yaptığının garantisi mi?
Aynen meeelem cuk diye oturttun canım. İlla fesat bir yaklaşım beklemek bence fesatlığın daniskası.yok canımmm tabiki tamamen kasti diyemeyiz.
belkide uzun zamandır kese atılcaktır o olay üerine aklına
gelmiş olabilirde.
onlarsız tadı çıkmaz pek meraklılar çünkükaynanalr serbest..isteyen kaynanasıyla gelebiliryazık laynnn kadınlara hep dışlıyoruz
Tamam banyodaysan esin gelince keseye ne devam ettiriyorsun sen git annenin yanina ben geliyorum diyemedin mi ? Daha keseye devam etmis bide ne saygisizligi diyoEsim kapiya bakmaya gittiginde bn banyoda idim. Esim annesine ne dedi bilmiorum acelece kesemi yapip cikti. Saygisizlikla ilgisi ne gidip kadinin gozu onunde yikanmadim ya...
kaynanalr serbest..isteyen kaynanasıyla gelebiliryazık laynnn kadınlara hep dışlıyoruz
Ordada bi igneleme var iste.. kadin otururken icerde hala hamam sefasi devam edincebabasına kese yapmasın da bence bir sakınca yok sonuçta oglu nazı geçer söyler ister olabilir....ama o an o ortamda pat demesi pek olmamış.
görümcelerinizde gelirse dadından yenmez....neyseki görümcem yok...ondan yırttım ben![]()
Kese attırcammm nannnnyapar herhaldeeeee,yada cenımı çıkarır
Aynen meeelem cuk diye oturttun canım. İlla fesat bir yaklaşım beklemek bence fesatlığın daniskası.
Ben de utanirim esimde yapmaz zaten evde biri varken hamileligin son gunu ve dogum sonrasi yapmisti mecburen ben yapamiyordum kaynanamlarda bizde kaliyorlardi cunkilaynn ben kaynanam evdeyken adamı banyoya sokmam yeminle.utanırım
Yazdigim mesajla sanki hic ataya saygisi olmayan biri gibi gorunmus olabilirim. Ihtiyaclari olmasi halinde tabiiki ilk yardim edecek kisiler biziz. Kayinvalide hanim anladigim kadariyla gunlere gidevilecek kadar saglikliymis ve bir sikintisi da yokmus - konu sahibinin soylemi. Kese yapmak, derisini yuzmedigi surece cok da zor olmasa gerek. Kayinvalidesi de bunu gayet guzel yapabilir. Orada banyo ve kese muhabbetinin ustune, gel babana kese yap bu aksam diye diretmesi bana itici geliyor.Kimse tanımıyor ne kvalideyi ne gelini.
Dıştan çok iyi görünen insanların çok değişik hastalıkları olabiliyor. Sorun bakalım kk da kaç tane eklem hastası olan insan var. Bu dışarıdan bakınca normal görünen insanlar ama musluk bile açamayacak durumda olabiliyorlar.
Kaldı ki kilosu vardır bilmem ne vardır, gerçekten yapamıyordur. Bunu bilemeyiz bence, hatta üşeniyordur bile.
Kadın çok didiklemiyorsa evini bunların oğlunun babasına bir kese atması ne kadar fesatça bir plan olabilir ki?
paylaşmadan edemedim