• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülermisin, Ağlarmısın?

Konu sahibi, hamile olmasaydin da esinden kese yapmasini istemek en dogal hakkin. Eminim esin de memnuniyetle yapiyordur. Bu yuzden hamile oldugunu, cocuklarin oldugunu belirterek "ihtiyac" sebebiyle yaptirdigini belirtmene gerek yok. Ister ihtiyactan ister keyfinden yaptirirsin...

Kayinvaliden de esine bi zahmet yapiversin kesesini sagligi yerindeyken.
Kimse tanımıyor ne kvalideyi ne gelini.

Dıştan çok iyi görünen insanların çok değişik hastalıkları olabiliyor. Sorun bakalım kk da kaç tane eklem hastası olan insan var. Bu dışarıdan bakınca normal görünen insanlar ama musluk bile açamayacak durumda olabiliyorlar.

Kaldı ki kilosu vardır bilmem ne vardır, gerçekten yapamıyordur. Bunu bilemeyiz bence, hatta üşeniyordur bile.

Kadın çok didiklemiyorsa evini bunların oğlunun babasına bir kese atması ne kadar fesatça bir plan olabilir ki?

Esim kapiya bakmaya gittiginde bn banyoda idim. Esim annesine ne dedi bilmiorum acelece kesemi yapip cikti. Saygisizlikla ilgisi ne gidip kadinin gozu onunde yikanmadim ya...
Tamam banyodaysan esin gelince keseye ne devam ettiriyorsun sen git annenin yanina ben geliyorum diyemedin mi ? Daha keseye devam etmis bide ne saygisizligi diyo :KK45:

benim exe hep derdim anneni ara babanı ara
aksine ben kaktırırdım sıkıntı etmezdim.
bu ana baba başka bişeye benzemez.
taki ana oldum hepten daha hassas oldum.
yaşlandıkça cocuk gibi ilgi bekliyorlar yaaa

Aynen meeelem cuk diye oturttun canım. İlla fesat bir yaklaşım beklemek bence fesatlığın daniskası.

Kimse tanımıyor ne kvalideyi ne gelini.

Dıştan çok iyi görünen insanların çok değişik hastalıkları olabiliyor. Sorun bakalım kk da kaç tane eklem hastası olan insan var. Bu dışarıdan bakınca normal görünen insanlar ama musluk bile açamayacak durumda olabiliyorlar.

Kaldı ki kilosu vardır bilmem ne vardır, gerçekten yapamıyordur. Bunu bilemeyiz bence, hatta üşeniyordur bile.

Kadın çok didiklemiyorsa evini bunların oğlunun babasına bir kese atması ne kadar fesatça bir plan olabilir ki?
Yazdigim mesajla sanki hic ataya saygisi olmayan biri gibi gorunmus olabilirim. Ihtiyaclari olmasi halinde tabiiki ilk yardim edecek kisiler biziz. Kayinvalide hanim anladigim kadariyla gunlere gidevilecek kadar saglikliymis ve bir sikintisi da yokmus - konu sahibinin soylemi. Kese yapmak, derisini yuzmedigi surece cok da zor olmasa gerek. Kayinvalidesi de bunu gayet guzel yapabilir. Orada banyo ve kese muhabbetinin ustune, gel babana kese yap bu aksam diye diretmesi bana itici geliyor.

Back