• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülermisin, Ağlarmısın?

Gitmesin esinizde canim, niye her dediklerini yapiyorsunuz ki? Siz sinirlari cizmezseniz onlar istedikce ister... Eger elleri ayaklari tutuyorsa, gerekmedigi zaman istedikleri kadar söylesinler yapmayin... Babayi keselemekte neymis, annesi varken...:ssz:

ı aaayy benımkıde kocam banyoya gırdıgınde bana sende gır kızım utanma birbirinizi yıkarsınız dıyor..hahahhaha hiç sevmem..kocamda sevmez asla

Yeni evliyken diyodu ,herkesin içinde deli mi ne :63::63: En sonunda senin oğlun otistik mi kendi yıkanamıyo mu 25 yaşında dedim de kurtuldum ...:KK12::KK12: Ama ara ara bel altı konuşuyo geriliyorum ,hiç sevmem cıvık cıvık konuşmayı :63:

Anladım bana kötü geliyor böyle şeyler ,sizin için demiyorum hamilesiniz belki yetişemiyor yada hareket edemiyor olabilirsiniz ama ,normal eli ayağı tutanlardan da duyuyorum bunları hoş değil ...Ayyy o benim kocam değil mi ben onu sabunlarım keselerim cart ederim curt ederim diyenler çıkacaktır ama ıyyyy konuşmıcam daha fazla :KK66:
Evet canim yetisemiyorum vucut agirlastikca ter basiyor raht edemiyorum kasiniyorum sirf onun icin esimden istedim. Ne bilelim anasinin gelecegini...

:KK45::KK45:ay siz bir duş fırçası alın şu uzun saplı olanlardan, şöyle gösterişli güzel de bir paket yapıp hediye götürün:KK48:
ben de aldım çok güzel falan da diyin de kıskanmasın bari yine:KK53:

komikmiş, en büyük derdiniz bu olsun:)

Yeni evliyken diyodu ,herkesin içinde deli mi ne :63::63: En sonunda senin oğlun otistik mi kendi yıkanamıyo mu 25 yaşında dedim de kurtuldum ...:KK12::KK12: Ama ara ara bel altı konuşuyo geriliyorum ,hiç sevmem cıvık cıvık konuşmayı :63:

Birde başkalarının yanında söylemesi ne kadar ayıp :KK70:

Benim kv dede öyle iğrenç fanteziler var şuan yanımda oturuyor arada öyle saçma saçma konuşur,

bende ekşi bir suratla karşılık veririm susar:KK53::KK70:

böylemi karşılık verirsin ?
untitled.png
:KK48::KK48::KK48:

Back