• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülermisin, Ağlarmısın?

aynen bizde öyle ayagına götürdü eşim ölmeden görsün diye :mad::mad:
adamın öyle bir kaygısı yok eşim ölmeden görsün diyor.anlatamıyorsun işte neyse diyorsun Allaha havale..........
SEboş sen el atınca şu konulara deşarj oluyorum yemine terapi gibisin:rolleyes:

Konu sahibi gelsede kendince dogrucu davut oynamaya calisanlara bir aciklama yapsa. Alrnen kadin banyo mevzusunun ustune laf etmis. Ogluna gelmeyi daha dogrusu biyerden biyere gitmeyi becerebilen bir kadin da kocasini yokayabilecek guce sahiptir. Yok belki adamin gucu yoktur yok belki eklem agrisidir yok senin abin anana dese bilmem ne gerek yok bunlara. Keseye devam olayini anlayamayan bayanlari da ben anlayamadim ayrica. Habersiz cat diye gelmis kaynana. Kadin hamile. Elbette isini bitirip cikacak. Banyoya afedersiniz zevku safa icin devam edilmemis. Ben de hamileyim dusuk riskim var haftada bir banyo yapiyorum. O banyo yapacagim gun valla hic bir kuvvet beni durduramaz o keyfimden bayram gunu gibi seviniyorum bir haftanin ustune. Fazla empatik arkadaslar bir de isin bu tarafindan bakin madem.
Ayrica baba beni bir kesele dese amenna da kaynanaya ne oluyor. konu sahibine soruyorum gercekten cok merak ediyorum. Acaba k.pederin ne kadar ihtiyaci var keseye ve daha once kac kere keselemis oglu babasini. Kaynana da kocasini keseleyemeyecek kadar aciz hasta mi .
Belki bunun uzerine fazla empatik arkadaslar sakinlesirler.

Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?
Valide hanim s
Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?
Valide hanım oglunuda sixide kiskaniyor..hanimlar hala bir evin tek oğluyla evlenilmeyeceğini öğrenemediniz aşkolsun kaynana insanı yer bitirir..

Bakin bn kayinvalidem ile ayni apartmanda yasiyorum.
Böyle saçma bisey okumadım.Anne eve geldikten sonra keseye devam edilmesi ayri bi saçmalık,benim eşim neden babasına kese yapıyormuş diye düşünmek ayrı bi saçmalık.Hey Allahım ne günlere kaldık.
A
Konu sahibi gelsede kendince dogrucu davut oynamaya calisanlara bir aciklama yapsa. Alrnen kadin banyo mevzusunun ustune laf etmis. Ogluna gelmeyi daha dogrusu biyerden biyere gitmeyi becerebilen bir kadin da kocasini yokayabilecek guce sahiptir. Yok belki adamin gucu yoktur yok kBakin eklem agrisidir yok senin abin anana dese bilmem ne gerek yok bunlara. Keseye devam olayini anlayamayan bayanlari da ben anlayamadim ayrica. Habersiz cat diye gelmis kaynana. Kadin hamile. Elbette isini bitirip cikacak. Banyoya afedersiniz zevku safa icin devam edilmemis. Ben de hamileyim dusuk riskim var haftada bir banyo yapiyorum. O banyo yapacagim gun valla hic bir kuvvet beni durduramaz o keyfimden bayram gunu gibi seviniyorum bir haftanin ustune. Fazla empatik arkadaslar bir de isin bu tarafindan bakin madem.
Ayrica baba beni bir kesele dese amenna da kaynanaya ne oluyor. konu sahibine soruyorum gercekten cok merak ediyorum. Acaba k.pederin ne kadar ihtiyaci var keseye ve daha once kac kere keselemis oglu babasini. Kaynana da kocasini keseleyemeyecek kadar aciz hasta mi .
Belki bunun uzerine fazla empatik arkadaslar sakinlesirler.
Hay allah razi olsun sizden. Yorumlari tek tek okudum anlam veremedim. Ben o dusa keyfimicin girmedim. Aksamlari esim cok gec geliyor evde 7 yasinda oglum var hem adam isten yorgun geliyor birde cocuk varken gel bna kese yap diyemem. Bugun izinli idi firsat bu firsat dedim. Kv ile ayni apartmanda yasiorum ve gun icinde uc dort kez bize gelip gidior. Sagolsun o kadr suyunu cikardiki artik onu misafr olarak gormuyoruz. Kmse kusura bkmasin onun gitmesini yada gelmeyecegi zamani beklemis olsak bn kirimden çürürüm herhalde. Hem esim bnyoda bnmle iki dk zor kalmistir. Kimisi saygisizlikla suclamis sanki kv gozu onunde sex yapmisiz gibi...Benm kizdigim nokta kayinbabam kndi ihtiyacini giderebilir esime ne gerek var. Yok illaki bskasi kese yapsin diyolarsa bu is kv duser.

Bakin bn kayinvalidem ile ayni apartmanda yasiyorum.

A

Hay allah razi olsun sizden. Yorumlari tek tek okudum anlam veremedim. Ben o dusa keyfimicin girmedim. Aksamlari esim cok gec geliyor evde 7 yasinda oglum var hem adam isten yorgun geliyor birde cocuk varken gel bna kese yap diyemem. Bugun izinli idi firsat bu firsat dedim. Kv ile ayni apartmanda yasiorum ve gun icinde uc dort kez bize gelip gidior. Sagolsun o kadr suyunu cikardiki artik onu misafr olarak gormuyoruz. Kmse kusura bkmasin onun gitmesini yada gelmeyecegi zamani beklemis olsak bn kirimden çürürüm herhalde. Hem esim bnyoda bnmle iki dk zor kalmistir. Kimisi saygisizlikla suclamis sanki kv gozu onunde sex yapmisiz gibi...Benm kizdigim nokta kayinbabam kndi ihtiyacini giderebilir esime ne gerek var. Yok illaki bskasi kese yapsin diyolarsa bu is kv duser.
ben anladim sizi de ilk yazdigim yorumu da yari girgir yari ciddi yazmistim. Benim yazdigimi da alintilayip abuk sabuk nerdeyse kavgavari uslupla yorum yapilinca sasirdim bende. Neyse hayirlisi olsun

Back