• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gülermisin, Ağlarmısın?

Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?
Daha önce eşinin babasını keselemeye gitmişliği var mı?
Var ise eh normal diyebiliriz bu isteğine.Yine çağırmış olur kv bu durumda.
Yok ilk defa oluyor ise kıskanmıştır kendince kv.
Bu arada eşine yazık bi de kese çıktı başına.
Şaka bir yana elbette aileler birbirlerinden her türlü yardımı talep ederler.
Ama nerede,nasl ve ne zaman talep ettikleri de bu taleplere bir anlam katar.:))
Boşver üzerinde durma sen.Keseye gidecek olan eşin.:))
Ama bu enfeksiyonlu ayağı eşine yaptırmalarını doğru bulmadım.
oldukça hatalı bir davranış.Eşin gerekli hijyen şartlarına uyamayabilir de sonuçta.
hem kendileri hem de eşin için yanlış bir davranış.Kesinlikle acilde olmalıydı pansumanını.

Kimse tanımıyor ne kvalideyi ne gelini.

Dıştan çok iyi görünen insanların çok değişik hastalıkları olabiliyor. Sorun bakalım kk da kaç tane eklem hastası olan insan var. Bu dışarıdan bakınca normal görünen insanlar ama musluk bile açamayacak durumda olabiliyorlar.

Kaldı ki kilosu vardır bilmem ne vardır, gerçekten yapamıyordur. Bunu bilemeyiz bence, hatta üşeniyordur bile.

Kadın çok didiklemiyorsa evini bunların oğlunun babasına bir kese atması ne kadar fesatça bir plan olabilir ki?

Fesatça olmasına tabiki gerek yok, ısrarla çalan kapı ve belli ki devam eden bir banyo işi var, araya da pansuman işiyle beraber bir de kese işi sokulmuş, oğlanın babasının yetemediği bir yerde elinden geleni yaptığı ideal bir dünya hayalimizde ama kpnin ne zaman banyo yapacağını ve keseye ihtiyacı olup olmadığını duymak zorunda mıyım, zorunda mıyıım :KK75:

benim exe hep derdim anneni ara babanı ara
aksine ben kaktırırdım sıkıntı etmezdim.
bu ana baba başka bişeye benzemez.
taki ana oldum hepten daha hassas oldum.
yaşlandıkça cocuk gibi ilgi bekliyorlar yaaa
Valla ben eşime ara mara demem. Ben de aramam onları. Ama her şeyden de nem kapmam. Ben genişim bu konuda ya.

Toptan gidecez ya hamama kaygananalrda hırslarını çıkarır kese atarkennn :KK70::KK70::KK70:
Ohhhh birazda şurayı ovala :KK70::KK70:

benim exe hep derdim anneni ara babanı ara
aksine ben kaktırırdım sıkıntı etmezdim.
bu ana baba başka bişeye benzemez.
taki ana oldum hepten daha hassas oldum.
yaşlandıkça cocuk gibi ilgi bekliyorlar yaaa

Bende derim eşime ara diye,hatta ondan daha çok arar sorarım :KK14:

ordan bakınca baldız gibi duruyorduk pardon baldız başka şeye deniyordu...neye deniyordu yawwwwwww:KK45::KK70::KK70::p

Baldız koca tarafından denir :KK70::KK70: kızkardeşimn varsaa kocana baldız olur :p:p

hanım abla eltimsin bunda sonra saygılarrrrrrrrrrrrr:KK52::KK52::KK70:

Ona göreeee :KK52::KK52::KK70::KK70:

Fesatça olmasına tabiki gerek yok, ısrarla çalan kapı ve belli ki devam eden bir banyo işi var, araya da pansuman işiyle beraber bir de kese işi sokulmuş, oğlanın babasının yetemediği bir yerde elinden geleni yaptığı ideal bir dünya hayalimizde ama kpnin ne zaman banyo yapacağını ve keseye ihtiyacı olup olmadığını duymak zorunda mıyım, zorunda mıyıım :KK75:
Israrla çalınan kapının ardında oğluyla gelinin sevişme ihtimali de var tabi.

Bunu düşünüyorsa kvalide zaten hepten, her şeyi kıskanıyordur. Zaten potansiyel sorunludur.

Ama kadın cidden düşünememiş olabilir. Yani bu konularda çok iyi niyetli biri değilim aslında hatta kendi eşimin ailesiyle de çok iyi bağlarım olduğu söylenemez ama bazen yaşlı ve kuşak farkı olan insanlar ince ayar düşünemeyebiliyor.

Kpederin banyo ihtiyacını duymamak bana tahammülsüzlük gibi geldi. Yani kvalidenin “bir banyo yapayım” demesiyle “oğlum bir de babanı kesele” demesi arasındaki farkı göremiyorum ben. Aslında çocuk olduktan sonra insanın kenarları yuvarlaklaşıyor. Törpülüyor çocuk insanı. Cidden çocuğunu olsun size batan şeylerin aslında komik olduğunu fark edebilirsiniz.

Merhaba kızlar malum hamileyim bugün esim izinli idi dusa girdim ve bana kese yapmasini istedim. Sagolsun oda kirmadi derken dusa girdigimiz an zil caldi. Ilk aldiris etmedik baktik israrla caliyor esim gidip kapiyi acti. Gelen annesi idi. Esim tekrr geldi v kesemi yapip cikti. Isim bittikten snra bnde ciktim kayinvalidem hala oturuyordu. Esime oglum yarin cuma baban bu aksam banyo yapacak onada bi kese yap demez mi? Benim surat atti tabiki.. Bu bana nispetmi yapiyor kimi kimden kiskaniyor? Allaha Şükür elleri ayaklari tutuyor kaynanam dururken esimin babasina kese yapmasi ne derece dogru? Bundan bir ay oncede babasi ayaklarindan rahatsizdi enfeksiyon teshisi konulmustu duzenli pansuman olmasi gerekiyordu. Her aksam esimin isten gelmesini beklediler pansumani yapilsin diye. Sonucta bn hamileyim yalan yok esime defalarca elini yikatiyordum. Hstahane denilen birsey var hem daha saglikli hijyen acisindanda...Ama laf anlatamadik pansuman derdimiz bitti smdide kesemiz dert oldu. Annesi babasidir elbette yardimci olacak ama herseyi sadece esimden beklemeleri bunaltti beni. En ufak seyde gece gunduz fark etmiyor hep ogullarini bekliyorlar. Esimin 5 tanede ablasi var ama onlar el kapisinda imis bi yere kdr yardimci olabilirlermis. iyi de bn bunlarin babasinin kizimiyim? Şimdi ne dersiniz bana?

yavv adam ister mi acep oğlunun kese yapmasını?kadın demiş ama gerçekten saçma yani

Yazdigim mesajla sanki hic ataya saygisi olmayan biri gibi gorunmus olabilirim. Ihtiyaclari olmasi halinde tabiiki ilk yardim edecek kisiler biziz. Kayinvalide hanim anladigim kadariyla gunlere gidevilecek kadar saglikliymis ve bir sikintisi da yokmus - konu sahibinin soylemi. Kese yapmak, derisini yuzmedigi surece cok da zor olmasa gerek. Kayinvalidesi de bunu gayet guzel yapabilir. Orada banyo ve kese muhabbetinin ustune, gel babana kese yap bu aksam diye diretmesi bana itici geliyor.
Sen annene hiç kese yapmaz mısın? Babanın sağlıklı olması buna engel mi?

Allah aşkına neden arıyor gibi insanlar.

Cok alakasiz bir soru sormussun.
Esime kese yaptiktan sonra annem tutup da "bu aksam bana keseye geliyosun" diyecek kafada biri degil.
Yoo bence son derece alakalı.

Sorun kese eylemi mi, kadının söylemesi mi?

Sanki kese yapmak sorun gibi konuşuyorsun ve herkes de öyle konuşuyor. Yazılarına bakarsan kvalidesinin çok sağlıklı olduğunu kocasını keselemesi gerektiğini falan yazıyorsun.

Şimdi tezat oldun bak.

Israrla çalınan kapının ardında oğluyla gelinin sevişme ihtimali de var tabi.

Bunu düşünüyorsa kvalide zaten hepten, her şeyi kıskanıyordur. Zaten potansiyel sorunludur.

Ama kadın cidden düşünememiş olabilir. Yani bu konularda çok iyi niyetli biri değilim aslında hatta kendi eşimin ailesiyle de çok iyi bağlarım olduğu söylenemez ama bazen yaşlı ve kuşak farkı olan insanlar ince ayar düşünemeyebiliyor.

Kpederin banyo ihtiyacını duymamak bana tahammülsüzlük gibi geldi. Yani kvalidenin “bir banyo yapayım” demesiyle “oğlum bir de babanı kesele” demesi arasındaki farkı göremiyorum ben. Aslında çocuk olduktan sonra insanın kenarları yuvarlaklaşıyor. Törpülüyor çocuk insanı. Cidden çocuğunu olsun size batan şeylerin aslında komik olduğunu fark edebilirsiniz.

Komik olmasıyla gerçekten sorunum yok :) Ben de gülüp geçerim sebebini anladıktan sonra, bir gün saçım ıslaktı kv min yanına gittiğimde "kızım, gel öpeyim temiz temiz" dedi, eşime sordum sonra gülerek, o da bize çocukluktan beri öyle yaparlar, merak etme :) dedi. Altında mana mı arayacağım artık, acaba normalde beni pis mi görüyordu diye, çocukluklarından beri öyle yaparmış beni de farklı görmemiş kendi kızından oğlundan.

Komik olmasıyla gerçekten sorunum yok :) Ben de gülüp geçerim sebebini anladıktan sonra, bir gün saçım ıslaktı kv min yanına gittiğimde "kızım, gel öpeyim temiz temiz" dedi, eşime sordum sonra gülerek, o da bize çocukluktan beri öyle yaparlar, merak etme :) dedi. Altında mana mı arayacağım artık, acaba normalde beni pis mi görüyordu diye, çocukluklarından beri öyle yaparmış beni de farklı görmemiş kendi kızından oğlundan.
Aynen canım olay bu işte. Bakış açısı.

Tebrük ettim.

Back